19 – 21 octombrie ora 3:35

no image
Scris de Camelia Patrascanu
03 Oct 2015, 12:33 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

19 – 21 octombrie ora 3:35

Luna ↑ Capricorn 

Aspecte: conjunctie Luna-Pluto in trigon cu Venus, Jupiter, Marte

Tendinte: Luna in crestere. Vointa si responsabilitatea sunt calitatile zilei. Aspectele sunt puternic pozitive si ne stimuleaza sa fim total angajati in reusita noastra sa ne mobilizam total pentru a realiza ce ne-am propus. Este ziua in care putem inregistra mari reusite, depasindu-ne teama (suntem capabili sa sustinem o polemica fara intimidare si sa ne aparam drepturile si dreptatea).

Recomandare: Sa urmarim corectitudinea profesionala. Exigenta ne onoraza si garanteaza rezultate impecabile. Ele ne vor recomanda ca profesionisti bine pregatiti. Pentru unele solutii e nevoie de curaj si convingerea ca putem sa ne asuma responsabilitati.

Avertizari: Nu trebuie sa lasam treaba neterminata la finalul zilei. Nu avem voie sa cedam sub presiune, sa reuntam la atuturile noastre sau la recunoasterea si respectul pe care le meritam. Ziua ne testeaza nivelul stimei de sine – cat ne apreciem propria munca si dreptul de a ocupa locul pe care l-am castigat.

Sanatate: Corpul asimileaza bine nutrientii, mai ales mineralele. Oasele, ligamentele, cartilajele, unghiile, parul si pielea pot accesa mai usor substantele necesare cresterii si intaririi. Cei care sufera de guta sau pietre la rinichi/vezica pot resimti mici dureri cauzate de prezenta acestor formatiuni.

Aceste zile sunt extrem de favorabile tunderii parului – parul va creste sanatos, robust, mai des, se va regenera mai repede. De asemenea, pielea absoarbe mai usor substantele nutritive dar si cele reparatoare intratamentele de corectare a ridurilor , vergeturilor, semnelor chirurgicale.

Alimente: Luna in crestere stimuleaza asimilatia dar si depunerea de deseuri. Se recomanda o alimentatie nutritiva, cu produse cat mai naturale si gratite usor.

  • Radacinoase: telina, sfecla, morcov
  • Cereale: mei
  • Ceaiuri: cele care ajuta la regenerarea ficatului, anghinare, rostopasca, papadie, armurariu (silimarina), sunatoare, aloe

~*~*~*~      ~*~*~*~      ~*~*~*~

Lasa-ne un comentariu cu modul in care ai traversat tranzitul Lunei.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: Nu exista taguri alocate.

Comentarii

*