Atelier cu Camelia Patrascanu: „Alegerile de Destin”, la SunTalks

Camelia Patrascanu Sun Plaza SunTalks
Scris de HoroscopTV
24 Oct 2016, 3:23 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

SunTalks la Sun Plaza: Camelia Patrascanu, atelier interactiv “Alegerile de Destin”

-retrospectiva-

 urmariti inregistrarea AICI, incepe la minutul 8 

Sambata, 22 octombrie, Camelia a sustinut un electrizant atelier despre alegerile pe care le facem in viata, in cadrul seminarului SunTalks: Hai sa vorbim despre trup si suflet!, organizat de Sun Plaza.

Cei 70 de participanti au discutat cu Camelia despre destin, despre fluiditatea viitorului, libera alegere (adica cea eliberata de conditionari), karma, armonizarea alegerilor, implicarea constiintei in procesul de alegere (si cum ne dam seama ca este constiinta cea pe care o implicam, si nu ceva ce o mimeaza), fixarea scopurilor in viata.


O foarte buna intrebare din public a fost: daca eu fac o alegere care mi se pare buna, dar intru in conflict cu o persoana draga, cum pot sa gestionez situatia?

Raspunsul dat de Camelia vine tot sub forma unei intrebari, si ar fi indicat sa devina un exercitiu de autoanaliza atunci cand constatam ca alegerile noastre bune ne duc spre dizarmonie cu cei din jur. Asa incat: de unde facem alegerea? Vine ea din profunzimea fiintei noastre? Sau o facem reactiv, din dorinta de a demonstra ceva, noua sau celor din jur, de a repara ceva, ca nemultumire fata de o situatie anume?

Sigur, problema poate fi la celalalt, insa este mai productiv sa ne verificam pe noi mai intai.


Alta intrebare excelenta a fost: daca ne alegem parintii, de ce alegem sa venim in familii care ne fac nefericiti?

Raspunsul se gaseste in relatia deschisa si incerta dintre potentialul si calitatile pe care le vedem in ei, si pentru care ii alegem, si libertatea lor de a nu si le manifesta in planul acesta fizic, si de alegerea lor de a se lasa condusi de instinctele, iar nu de harul lor.


Parte din aceste teme deosebit de vaste vor fi atinse si in cadrul cursului de Compatibilizare din 12 noiembrie, sustinut de Camelia Patrascanu.


Pana atunci, va punem si noi o intrebare: ati ajuns vreodata cu investigatia la sursa unei alegeri pe care ati facut-o?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , ,

Comentarii

*

  1. mdvladulescu

    Am urmarit acest material in direct. De atunci nici o postare, nici o activitate. Chiar si asa, Craciun fericit, sanatate si sa ne auzim, vedem cu bine!