Consultatii

Aici gasesti informatii despre consultatii astrologice cu:

             

                Camelia Patrascanu                                                      Remus Ionescu

             

sursa imagine: miradeshazer                                               sursa imagine: HomestageInformatii consultatii cu Camelia Patrascanu


Foarte important, te rugam, citeste cu atentie:

Camelia, in cadrul unei consultatii astrologice iti da absolut toate informatiile, explicatiile si sfaturile necesare de care ai nevoie si te si ghideaza pentru a-ti rezolva problemele. De aceea o consultatie la Camelia poate fi pentru unii un act unic in viata.

Conditia esentiala pe care ti-o pune Camelia este ca prezenta ta sa fie lucida, deplin constienta si asumata. Fara sincera implicare, dialogul dintre Camelia si tine nu poate functiona.

De aceea, in primele minute ale consultatiei Camelia se va asigura ca ai deschidere si interes deplin pentru intelegerea si dizolvarea propriilor tale probleme.

Fara aceasta receptivitate din partea ta, Camelia va refuza consultatia (in acest caz nu vei avea de platit absolut nimic).

Date practice

Este necesar sa iti cunosti ora de nastere (cu o precizie cat mai mare). Consultatiile astrologice oferite de Camelia sunt complexe si presupun toate elementele de care ai nevoie la momentul intalnirii (analiza temei natale, analiza karmica, prognoza in detaliu pe un an cu directiile principale pe urmatorii ani, compatibilitati (cu maximum 2 persoane), apoi analize pe domenii: sanatate, dragoste, bani, casatorie, copii (inclusiv orientare scolara/profesionala), studii, cariera, sarcina, calatorii, operatii, etc, analiza oricaror probleme pe care le ai.

Consultatiile sunt neaparat interactive, fie fata in fata, fie prin telefon, Skype Call sau Yahoo Messenger Voice.


Pretul unei consultatii astrologice este de 450 de lei. Consultatia dureaza o ora.


33% reducere in perioada 30 martie 2017 – 23 aprilie 2017. Astfel, o consultatie costa 300 lei.


Deoarece presupun un volum mai mare de munca, consultatiile care presupun analize pentru strainatate costa 250 de euro. Acestea se refera la persoane nascute in strainatate, persoane nascute in Romania care locuiesc, lucreaza sau calatoresc in strainatate si persoane nascute in Romania care doresc analiza compatibilitatii cu persoane nascute in strainatate.


50% reducere in perioada 30 martie 2017 – 23 aprilie 2017. Astfel, o consultatie pentru strainatate costa 125 euro.


Consultatiile pentru afaceri (corporative) au preturi incepand de la 300 de euro (cele pentru afaceri derulate in strainatate incep de la 400 de euro).


Programari la tel. (secretariat – Ovidiu)  0722-121.811  cu conditia citirii integrale a textului de mai sus!

Luni-Vineri intre orele 10,00 -19,00

Sambata intre orele 10,00 -14,00

Te rugam NU folosi adresele de e-mail si formularul de contact pentru cereri de programare. Iti multumim!
Informatii consultatii cu Remus Ionescu


O consultatie astrologica este, totusi, un eveniment in viata cuiva. Pentru ca nu punem intrebari astrologului, ci, de fapt avem o intalnire cu Universul, cu divinitatea. Si tocmai de aceea este bine sa fim noi insine pregatiti pentru aceasta intalnire. Si este nevoie de aceea de o minima reflectie pregatitoare asupra situatiei care ne framanta. De asemenea, deschidere pentru a primi si optiuni, raspunsuri pe care nu le-am luat poate in calcul.

 

Date practice

Pentru o consultatie generala, legata de harta natala, este necesar ca solicitantul sa cunoasca ora nasterii cu o precizie cat mai mare: harta natala ne caracterizeaza perfect, iar aceasta harta este personalizata chiar de catre minutul nasterii noastre (o jumatate de ora este un interval acceptabil; o scurta discutie ne va lamuri in mare masura asupra orei celei mai probabile de nastere).

Pentru probleme punctuale, la fel de importante insa (munca, o posibila relatie de dragoste, cariera, perspectivele financiare ale unei afaceri sau doar ale unei idei, orientare profesionala, sanatate, lucruri pierdute etc.), nu este necesara cunoasterea orei de nastere. “Astrele vorbesc si nu ne mintesc”, vorba adaptata a celor de la grupul Phoenix. Pentru ca nimic nu este intamplator pe lumea aceasta, stelele vor avea grija sa ne ofere raspunsul corect si detaliat la intrebarile noastre.


O consultatie dureaza o ora. Ar putea parea putin la o prima vedere, veti vedea insa ca exista o bogatie de lucruri de aflat in acest interval. Lucruri ce trebuie apoi aprofundate, ”mestecate” chiar de catre solicitant.


In acest moment, o consultatie costa 300 de lei. Se poate realiza fata in fata (la cabinet), prin telefon sau prin Skype, alte variante.


Pentru programari, aveti la dispozitie numarul de telefon 0757 537 247, intre orele 10 si 19.