Degetul lui Dumnezeu – documentar

finger-of-God-blog-photo
Scris de Camelia Patrascanu
23 Ian 2016, 8:35 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Darren Wilson a documentat o serie de miracole sau manifestari inexplicabile ale unor practicanti credinciosi. Dovezile sunt atat de uluitoare, incat te obliga sa reflectezi la natura realitatii fizice si la agentul care o poate modela: CREDINTA.

Dar nu o credinta religioasa, institutioalizata. Pentru ca se bazeaza pe un sentiment mai liber decat il permite o biserica plina de canoane, de texte neinteligibile si pilde insuficient deslusite. Mai curand e vorba de forta energetica a unei comunitati credincioase. Doctrina aflata la baza credintei este doar un element initiator si inspirator. Trairea credintei, aplicarea ei si punerea fiintei la dispozitia acestui sentiment transpersonal, in mod colectiv, permite, probabil materializari ce par supranaturale.

Darren Wilson a inceput prin a fi sceptic, apoi uluit, apoi fascinat de seriile de manifestari fara explicatie.

Indiferent ce ne alimenteaza o credinta, cert este ca atata timp cat ea este mentinuta constant, cu fervoare si bucurie, acea credinta va avea puterea de a manifesta, in viata noastra, aspectele legate de ea. Dar constant, cu fervoare si energie.

Camelia Patrascanu

~ ✧ ~

trailer Finger of God

~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , , , ,

Comentarii

*