Despre imprietenirea cu Abundenta

viata_abundenta_culoare
Scris de Camelia Patrascanu
13 Mar 2016, 9:50 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Daca strangi astazi ca sa ai ce manca maine si poimaine, condamni zilele urmatoare la aceleasi lipsuri ca azi si traiesti un viitor care este doar extinderea prezentului. Creandu-ti astfel o bula izolata intr-o realitate mai mare si mai plina de posibilitati fata de care te limitezi. Dar daca strangi astazi pentru ca viata iti ofera, daca strangi din bucuria de a te relationa cu Abundeta si de-a oferi, vei continua sa atragi abundeta spre tine si zilele urmatoare. Tot felul de abundente vor putea intra in zilele vietii tale pe care nu le mai traiesti limitat la ideea de a pune pe masa maine din agoniseala de azi.

Aduna, strange daca asa iti place, dar nu de teama lipsurilor viitoare. Ci pentru ca in mod liber si fericit asa simti sa te relationezi cu prosperitatea – acumuland.

Altii, la fel de bine, se pot relationa fericit cu abundeta creand lucruri care au succes.

Altii, cheltuind in permanenta sau daruind simt ca intretin in viata lor un flux continuu al abundentei. Si au dreptate si acestia.

Dar niciodata nu strange astazi de frica zilei de maine. Pentru ca maine vei trai in frica si lipsuri. Care te vor impinge la disperare si actiuni nedemne. Strange astazi pentru ca viata iti ofera ceva cu bucurie, usor si din belsug. Si ai incredere ca odata ce ti-a adus la usa prosperitatea si tu ai primit-o cu incredere, va sti sa iti gaseasca adresa si maine daca nu ii inchizi usa.

A respecta abundenta inseamna sa nu o zgarcesti ca un sarac si un lipsit – ci sa o cumpanesti.

A respecta abundenta inseamna sa nu o risipesti nerespectand-o si nevazand in ea spiritul care se materializeaza.

A respecta abundenta inseamna sa nu o pizmuiesti acolo unde o vezi la altul.

A respecta si a atrage abundenta inseamna sa o onorezi oriunde si la oricine o vezi. Sa vezi virtutile, calitatile, munca, eroismul, banii, talentele, belsugul, resursele.

A respecta abundenta inseamna sa nu regreti niciodata ceva ce s-a pierdut sau distrus si sa vezi mereu cum se reface cum renaste, cum creste.

A respecta si atrage abundenta inseamna sa vezi Abundenta Vietii si sa ai incredere ca meriti ceea ce ti se cuvine prin destin, partea ta de fericire si prosperitate.

A respecta abundenta inseamna sa renunti sa crezi ca esti pe veci condamnat la tot felul de saracii, de lipsuri. Ele pot inceta intr-o secunda cand relatia ta cu Viata se va schimba. Indiferent cate facturi ai acum de platit, maine poate fi o zi libera de acest prezent care te obliga sa traiesti o forma de saracie.

A atrage abundeta inseamna sa nu te sperii de hoti, de vanzatori, de talhari, de exploatatori.

A atrage si a crea abundenta inseamna sa intelegi ca Viata si Universul au bogatii nelimitate dar pe care nu ni le vor arunca in troaca ci ni le vor darui in plame. Daca stim sa tinem palmele caus. Ca sa primim un dar trebuie sa ridicam mainile in dreptul inimii.

A atrage abundeta inseamna sa iti obisnuiesti ochiul si sufletul sa vada in primul rand binele si belsugul, sa nu condamne lipsurile ci sa vada mereu ce poate creste acolo. Sa vada rana dar sa creada in posibilitatea vindecarii – care este abundenta izvorata din durere. Sa vada ticalosia dar sa priceapa si resursa interioara de alinare a ei intelegadu-i cauza.

A respecta abundenta inseamna sa o vezi in tot si toate. Chiar si in noroi. Nu doar in lumina. Si sa nu o mai blamezi, sa nu mai cainezi, sa nu mai regreti ce se pierde. Ci sa devii magnet pentru Abundeta, nu pentru a strange si tezauriza ci pentru a misca belsugul vietii spre locurile unde vrei sa iti crezi realitatea. Pentru ca abundenta nu iti apartine. Este a vietii. Tu poti doar sa o misti dintr-un loc in altul, exprimand prin asta, fiinta care esti. Viata iti permite sa-i folosesti resursele pentru a arata Lumii ce spirit esti.

Camelia Patrascanu

~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , ,

Comentarii

*