Fazele Lunii – Luna in crestere in Balanta: 03-05 septembrie 2016

fazele lunii_ful1l
Scris de Camelia Patrascanu
02 Sep 2016, 9:23 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

3 septembrie, 3:55 – 5 septembrie, 15:38

LUNA in crestere in BALANTA

 

Sufletesc:

Dispozitia este afabila si relationista. Avem nevoie si cautam stabilirea unor raporturi armonioase, cald-politicoase. Multi dintre noi simt sa intre in rol de mediatori in anturajul lor. Simtul echilibrului ne guverneaza si nu ne lasa sa producem ori sa permitem stridente (nici vestimentare nici comportamentale) si injustitii.

Reflectam la dreptate si suntem mai receptivi la incalcarea ei. Asta ne face sa ne gandim la propriile prejudecati, limite de intelegere si acceptare. Sufletul are nevoie de hrana culturala si spirituala.

Sub aspect relational acestea sunt zilele oglinzilor. Daca luam aminte la gesturile celorlalti fata de noi, vom vedea cu ce parte din noi relationeaza si intra in dialog, cum ne vad ei si caror nevoi vor ca noi sa le raspundem. Asta ne da o imagine despre felul in care suntem perceputi. Cel mai adesea prin nevoile si emotiile lor, nu asa cum suntem sau ne aratam a fi.

Si asta nu trebuie sa ne incante ori sa ne doara. Ci sa intelegem ca oamenii cauta (asa cum si noi facem) corespondenta intre starile si convingerile lor si persoanele din jur. Asta raspunde fenomenului de rezonanta si instituie o coerenta. Dar nu inseamna ca binele atrage bine. Uneori, teama atrage incredere, duiosia atrage vigoare, blandetea – bruschete.

Dispozitiile atrag complementarul lor pentru armonizare dar si pentru remediere. Noi detinem remediul emotional al unor apropiati si ei il pot detine pe al nostru. Intalnind oameni cu diverse dispozitii, intelegem caror trasaturi compensatorii ale noastre le corespund. Astfel se restabileste un echilibru, o coerenta necesara unui inceput de dialog energetic sau verbal. Schimbarea dispozitiei noastre va duce la stimularea unei noi dispozitii in celalalt.

Principiul oglinzii dar si al compensarii ne invita la un dans in care inima si pasul se misca in ritmul pulsului celui care ne capteaza sufletul.

Recomandari:

De evitat violentele de limbaj (fie si cu pretext artistic) si vulgaritatea. Nu inseamna sa inchidem ochii la aspectele neplacute, ci sa nu-i atintim doar pe ele.
Avertizari: Sa evitam criticismul, exigentele irationale si sa fim mai umani. Asta nu inseamna sa nu mai vedem greseala ori excesul, ci sa nu avem ochii atintiti doar pe ele. Pentru ca solutia nu vine niciodata din viciu, ci din virtutea caruia viciul ii corespunde. Atentie, nu din virtutea contrara. Remediul dezordinei nu este organizarea ci creativitatea. Creativitatea va instui, natural, o ordine in care ea va putea functiona coerent.

  • Remediul fricii nu este curajul, ci increderea bazata pe iubire care da constienta puterii.
  • Remediul tristetii nu este veselia, ci constienta de sine care naste bucuria de a fi in lume un miracol al divinitatii.
  • Remediul violentei nu e pacea, ci intelegerea care arata durerii ca e perceputa si nu respinsa.
  • Remediul parasirii nu e responsbilitatea, ci memoria inimii care aduce aminte de tine insati si de iubire.
  • Remediul tradarii nu e demnitatea, ci sacralitatea unui angajament care apeleaza spiritul nu moralitatea
  • incapabila, singura, sa tina cuvantul.
  • Remediul alcolismului nu e abstinenta, ci regasirea de sine care iti ostoieste setea de liniste in tine.

Sanatate:

Rinichii si suprarenalele capteaza energia Lunii. Stresul si conflictele trebuie evitate.

Corpul asimileaza grasimile din alimente – nu trebuie sa fie in exces sau toxice. Grasimea corespunde principiului protectiei si tandretei. De aceea avem nevoie de ea in aceste zile. Masajul cu ulei aromat este bine venit, dar el trebuie facut mai delicat ca in alte zile. De asemenea, corpul si sufletul au nevoie de mangaiere si duiosie.

Hrana trebuie sa fie echilibrat condimentata, pentru a simti gustul cat mai natural al alimentelor.

Casa:

Suntem mai sensibili la armonia spatiului in care locuim de aceea putem sesiza ce alta data ne-a scapat si anume discrepante ale interiorului, excese coloristice, forme care agreseaza si creeaza „curenti negativi” in casa. Schimbarea pozitiei mobilei, aducerea unui ton de culoare si un buchet de flori poate fi suficient.

 

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*