Fazele Lunii 15 iulie – 17 iulie

fazele lunii_right
Scris de Camelia Patrascanu
13 Iul 2016, 12:14 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

15 iulie, 12:13 – 17 iulie, 22:33

Luna in crestere in Sagetator

Aspecte: Conjunctie Luna-Saturn in trigon cu conj. Mercur-Venus

TendinteSe lucreaza bine in echipa si reusita depinde de coordonarea tuturor membrilor dar si de omogenizarea viziunii si a metodelor de indeplinire a sarcinilor. O buna comunicare este absolut necesara si asta impune deschidere ierarhica – sefii sa poata fi abordabili in timp util pentru analize si luarea deciziilor.

Dominanta plantelor in semne de Foc indica evenimente ce se succed rapid si care cer raspunsuri prompte. De aceea e nevoie ca echipa sa lucreze concertat, sincronizat, pentru a putea face transmisia rapida a informatiilor si a se lua decizii rapid.

Recomandari: Informarea trebuie sa fie riguroasa, sa nu se transmita date gresite. Argumentele sa fie pragmatice chiar daca ele nu sunt doar de natura profesionala ci si morala. In final, ele trebuie sa slujeasca atingerea obiectivelor. Chiar daca se discuta doar despre stilul de lucru, eleganta comunicarii in echipa sau reguli de coabitare profesionala, acestea nu nu trebuie sa exprime vreun orgoliu profesional ci sa fie vizata doar eficienta cooperarii.

Avertizari: Gesturile extreme, exagerarile (verbale si gestice pot duce la situatii ilare, sau neonorante). Nerabdarea trebuie controlata mai ales in trafic. Lauda de sine, temperata. Ca si tendinta de a dovedi altora (demonstrativitatea) ca neputem depasi limitele, aratandu-ne mai grozavi de dragul aprecierilor sau pentru a domina anturajul.

Sanatate: Luna in Sagetator stimuleaza refacerea si intarirea articulatiei soldului, a femurului si genunchilor, a zonei lombare inferioare si sacrale. Dar nu se recomanda exercitii prea intense tocmai pentru ca zona este receptiva la energiile astrale si are nevoie de stimulare blanda si intarire.

Circulatia sanguina si respiratia pot fi ajutate prin miscare in aer curat (fumul de tigara este mai greu de suportat ca in alte zile!).

Ficatul e bine sa fie menajat , mai ales la efort. Un ceai hepatic poate face extrem de mult bine in acest interval. Ca si sucul de sfecla dimineata.

Organismul este receptiv mai ales la nutrientii din fructele bogate in antioxidanti (cele inchise la culoare), si la enzime pe care le gasim doar in hrana cruda (usor asimilabile in suc sau shake-uri).
Ingrijire: Parul tuns in aceste zile creste mai repede si cu volum dar rebel, greu de disciplinat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*