Fazele Lunii 20 iulie – 22 iulie

fazele lunii_ful1l
Scris de Camelia Patrascanu
20 Iul 2016, 12:17 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

20 iulie, 6:11 – 22 iulie, 11:35

Aspecte: Opozitie Luna-conjunctie Mercur-Venus

Tendinte: Vedem situatiile intr-o nota pozitiva si optimista. Sau, altfel spus, ne facem curaj si ne ridicam moralul. Poate si cu ajutorul prietenilor sau daca vedem la altii situatii mai complicate decat ale noastre si mai ales modelul unora care au depasit dificultatile. E bine sa cultivam modelele pozitive si sa ne cautam eroii. Sau sa devenim noi si pentru cei din jur.

Recomandari: Sa ne mentinem spiritul umoristic, sa vedem ceva bun in orice, sa tinem ochii pe partea plina a paharului, sa fim mai nnsalanti si sa trecem mai usor peste situatiiel vietii. Asta ne va face nu doar mai senini ci si mai umani cu cei din jur. Capatand o privire mai intelegatoare cand vorba de greseli sau de imperfectiuni. Si sa nu uitam sa ne bucuram de lucruile simple si amuzante intalnite in cale.

Ideile neconventionale sunt cele care au succes in acest interval. Nu mai adaug ca este inutil si nerentabil sa ne interesam prea mult de ce spun ceilalti, mai ales daca nu vin cu o incurajare sau o solutie utila.

Avertizari: Prea multa nonsalanta pot da in neglijenta fata de altii si semnalele de avertizare. Entuziasmul nostru nu e privit mereu cu ochi buni iar realizarile noastre pot naste invidii. Iar invidia nu este decat un alt parazit energetic – oricat ne-ar placea sa ne laudam e bine sa refuzam sa starnim lacomia, ravnirea si invidia.

Sanatate: Circulatia sanguina, agambele si ochii sunt vizate de aspectele astrale. Merita sa face, ce va mai mult pentru ele. Rezistenta la mersul pe jos ne va indica varsta picioarelor noastre. Plantele care stimuleaza circulatia si purifica sangele sunt indicate: ghimbir, gingobiloba, rozmarin, andive, sparaghel. Tendinta spre hipotensiune si hipoglicemie. Corpul are nevoie de grasimi bune, usor asimilabile (grasimi vegetale, presate la rece).

Cei cu vederea slabita pot face exercitii pentru stimularea muschilor oculari. Miopia indica faptul ca nu vrem sa sesizam detaliile sau ca le vedem bine (critic) dar ne deranjeaza si in timp am preferat sa le ignoram contractand cristalinul. Prea multa concentrare a atentiei pe detalii sau pe aspectele subtile ne-a redus orizontul si ne-a facut mai anxiosi. Aceste zile sunt minunate atat pentru exercitii de vedere dar si pentru unele de atitudine: acceptarea aspectelor irationale, a greselilor care ar fi putut fi evitate, a persoanelor pe care le dezaprobam.

Ingrijire: Tundere si coafare (parul are volum si stralucire). Cosmetica picioarelor (mai ales epilarea gambelor – parul creste mai rar si intimp mai lung)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*