Fazele Lunii 28 iulie – 31 iulie

fazele lunii_scadere
Scris de Camelia Patrascanu
26 Iul 2016, 12:28 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

28 iulie, 21:16 – 31 iulie, 00:09

Luna in Scadere in Gemeni

Aspecte: +/-
Luna: – Neptun, Jupiter, Destin / + Soare, Venus, Mercur

 Tendinte: Disiparea inutila a energiilor sufletesti. Ne incantam de diverse idei sau persoane, petrecem timp in discutii divagante pierzand din vedere treaba pe care o avem de facut sau interesul personal.
Ne abatem usor de la linia stabilita: dieta aleasa, responsabilitatile luate, obiectivele propuse.

Aceste discontinuitati fac parte din farmecul nostru si din tentatiile vietii dar… riscam sa pierdem prea mult timp cu lucruri neimportante. Dar care ne entuziasmeaza, ne inflacareaza si ne provoaca fantasmari colorate. Cu ocazia asta ne pot veni si idei ce par nebunesti dar care au un sambure de posibilitate.

Recomandari: Zile bune pentru activitati usoare, discutii relaxante, cunostinte noi, cunoastere si informare, calatorii/vizite scurte ca raspuns la invitatii surpriza.

Avertizari: Sa nu incercam sa imbrobodim persoanele cu experienta, care ne testeaza ideile ori aptitudinile. Sinceritatea si optimismul ne fac cinste mai mult decat improvizatiile neinspirate sau exagerarile pe care le credem nevinovate.

Sanatate: Mainile se deshidrateaza mai usor, de aceea au nevoie de un tratament mai atent. De asemenea, atentie la accidentarea mainilor in activitatile casnice sau de birou. Fumatorii pot resimti efectele negative ale tutunului. Este si o zi buna pentru a renunta la fumat.
Putem simti nevoia de alimente grase, uleioase. E bine sa facem alegeri sanatoase: uleiuri presate la rece ( pastrate in recipiente de sticla inchisa la culoare, depozitate la rece), avocado, seminte de in (macinate, puse in sosul mancarurilor sau in salate), lapte din seminte, lapte de cocos etc.

Ingrijire: Ceaiurile pentru afectiuni respiratorii pot face minuni, eliberand caile respiratorii. De asemenea, si curele de aer sarat sau mofetele si aerosolii. Ca si masajul si plimbarile lungi, lejere – ele activeaza si distribuie uniform energia corpului si ne pun in echilibru cu energiile ambientale.
Aromoterapia ne ajuta sa ne calmam sufleteste si nervos – tamaierea casei, betisoarele parfumate, uleiurile aromate ne dau un ambiet placut si calmant.

De asemenea, sonoterapia – terapia cu sunete. E important ce mediu sonor ne cream. Cercetatorul Masaru Emoto a dovedit ca apa celulara reactioneaza la sunete: este destructurata si lipsita de simetrie la sunete dizarmonice si muzica violenta dar se armonizeaza, lumineaza si stabilizeaza la sunete melodioase elevate (muzica simfonica, de meditatie, cuvinte linistitoare si incurajatoare). Putem incerca terapia cu sunete: boluri tibetane, muzica de meditatie, incantatii, mantre, cantece sacre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , ,

Comentarii

*