Fazele Lunii 6 – 9 August 2016

fazele lunii_right
Scris de Camelia Patrascanu
06 Aug 2016, 12:56 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

6 august, 19:56 – 9 august, 7:52

Luna in crestere in Balanta

Aspecte +
Sextil Soare/Saturn; cuadratura cu Pluto

 Tendinte:

Receptam intr-o nota defensiva atitudinea altora fata de noi. Simtim nevoia de a multumi, de a ajuta, dar si de a ne organiza si de a avea un plan/desfasurator clar. Intuitia ne avertizeaza daca suntem speculati sau ignorati in ciuda eforturilor noastre de a ajuta si servi – sau tocmai de aceea. Si totusi…Corectitudinea si serviabilitatea sunt tendintele energetice ale intervalului. Si nu trebuie sa abdicam de la impulsul de a veni in intampinarea altora si de a-i sprijini. Pe de alta parte, chiar noi putem avea nevoie de sprijin pentru problemele intampinate. Asta inseamna sa depasim rusinea de a ne povesti problemele. Dar sa alegem atent cui i le incredintam. Sa nu asteptam miracole de la altii, pentru ca traversam un timp al confruntarii cu propriile slabicuni, in care ne incredintam problemele noastre celui mai mare consilier – Dumnezeu. Oamenii care ne inconjoara nu sunt decat agenti divini trimisi noua pentru a beneficia de gratia salvarii.

Recomandari

Rinichii (si suprarenalele generatoare de hormoni de stres) recepteaza energia Lunara, ca si coloana (zona lombara), dantura si urechile. Putem resimti dureri la acest nivel daca suntem dizarmonici. Orice suparare pe o alta persoana risca sa perturbe curgerea energiei prin rinichi. Daca vrem sa nu fim dezamagiti, atunci sa nu ne amagim punand sperante mai mari decat pot fi onorate de persoana de langa noi.

Creierul lucreaza intens. Avem nevoie de grasimi bune: uleiurile presate, laptele de cocos, laptele de migdale/caise/nuci.

Intestinele raman sensibile din cauza palnetelor din Fecioara. Framantarile cauzate de relatii si discutii ne pot perturba digestia si mai ales imunitatea intestinala. De evitat alimentele vechi, alterate, conservate.

Avertizari:

Nu cedati in fata altora din teama sau rusine. Nu abordati o atitudine submisiva numai pentru ca va simtiti intimidati de cealalta persoana sau daca va stiti vinovati cu ceva. Nu faceti decat sa va subminati increderea in sine si respectul altuia pentru voi.

Ingrijire:

Exercitiile pentru mobilitatea mijlocului sunt recomandate. La nivel simbolic talia reprezinta inteligenta de a te plasa intre poli, in punctul de echilibru, vazand si masurand lucid cele doua directii. Rezistand tentatiei de a merge pe una dintre ele.

Putem acorda o atenti deosebita ingrijirii danturii (un control la stomatolog poate depista o problema de sanatate la un alt organ). De asemenea, urechile si simtul echilibrului merita cateva exercitii de stimulare a energiei.

Zile bune pentru recoltarea florilor. E recomandat sa le folosim in timp scurt. Daca dorim sa punem la uscat, atunci trebuie sa prelungim uscarea dupa 18 august, ca Luna sa intre in scadere. Altfel, chiar daca plantele par uscate, ele risca sa mucegaiasca daca sunt recoltate pe luna in crestere.

Daca punem muraturi de vara in aceste zile, ele vor fermenta foarte repede si tind sa aiba un gust mai intepator. Alimentele se altereaza mai repede daca sunt tinute in caldura.
Meloterapia ne armonizeaza energia. Este recomandabil sa evitam locurile cu muzica stridenta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*