Fazele Lunii 9-11 August 2016

fazele lunii_right
Scris de Camelia Patrascanu
08 Aug 2016, 6:10 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

9 august, 7:52 – 11 august, 20:23

Luna in crestere in Scorpion

Aspecte
 Conjunctie Luna-Luna Neagra

 Tendinte:

Dorintele sunt violente, puternice si frustrante. Simtim mai mult ce ne lipseste si obiectul sau starea dupa care tanjim. Avem tendinta de a privi realitatea din perspectiva a ceea ce vrem sa obtinem si nu din cea in care ne bucuram de ce avem. Partea buna este ca asta ne poate starni ambitia de a progresa si de a lupta mai eficient pentru ce ne dorim. Riscul este de a actiona din frustrare, din nemultumire. In plus, tindem sa dam vina pe altii pentru ce ne lipseste. Este posibil sa identificam vinovati dar trebuie sa recunoastem ca nimeni nu ne poate lipsi de ceva daca noi nu ne punem in situatia de a astepta ceva de la altul. Mai ales in cuplu si in parteneriatele de afaceri pot creste asteptarile si, implicit, pretinderile. Un sfat bun ar fi sa vedem partea plina a paharului dar este destul de greu de realizat pe fondul conjunctiei cu Luna Neagra care se agata de nemultumiri. O lupta corecta pentru propriile drepturi si bunuri trebuie sa fie degajata de pretentiile fanteziste si sa se raporteze nu la persoane (chiar daca de la ele asteptam satisfactie) ci la actiune.

Si mai este un lucru la care merita sa meditam: cat ne costa sa obtinem ce ne dorim? Cat timp, energie, nervi, bani sau suflet. Pentru ca unele dorinte ne costa mai mult decat ne aduc.

Recomandari:

Discutarea despre atingerea scopurilor propuse face mai putin personala abordarea si ne retine in a pasa vina sau a fi prea critici. Observatiile e bine sa fie pertinente si argumentate dar mereu racordate la rezultatele urmarite si nu la defectele persoanei si lipsurile ei. In fond, orice persoana care neglijeaza angajamentele si ne dezamageste are un motiv sau o cauza mai profunda decat proasta dispozitie sau antipatia pentru noi. Pot fi interese divergente, teama de critica sau esec, lipsa convingerii ca face ce trebuie sau ca faptul ca nu e atras de castigul rezultat din eforturile sale, etc.

Avertizari:

Analizati-va dorintele si gradul in care sunteti prizonierii lor, in care starea voastra de bine depinde de implinirea lor. Si implicit, cum reactionati la frica de a pierde ceva. Abordarea vine din doua sensuri. Prima, de a fi mai fantezisti in dorintele voatre. Stiu, putem sa ne cream realitatea… Intrebarea este cu ce? Doar lasand mintea sa vagabondeze nu vom crea nimic. Dar aliniind mintea cu inima, sufletul si spiritul vom nazui adevaratele dorinte si ne vom propune scopurile cu adevarat compatibile cu Destinul nostru.

Deci, ALINIEREA este secretul gasirii adevaratului drum de evolutie unde dorintele reprezinta motoarele si inspiratia de a merge inainte. Deci, daca dorintele nu sunt sustinute de emotie, credinta, optimism si detasare, fiinta noastra este prea fractata pentru a fi un canal perfect, nefisurat, ca sa descarce harul implinirii. Si vom vedea ca nu orice dorinta produce alinierea. Pentru ca nu orice dorinta o putem sustine cu sufletul si spiritul nostru. Nu orice dorinta ne genereaza credinta si bucuria ci doar ambitia si indarjrea si teama de esec. C

onjunctia Luna-Luna Neagra ne indica inertiile si comoditatile care ne tin deoparte de implicarea in implinirea propriei fericiri. Adica tendinta de a astepta de la altii mai mult dect ne oferim noua insine. Sau de a ne conditiona fericirea prin a primi de la altii.

Daca vrem un sef mai intelegator si mai putin jignitor, s-ar putea sa nu obtinem peste noapte daca dorinta pleaca din teama, furie sau intimidare. Dar daca ne vom dori sa avem noi mai multa prestanta si siguranta, e mai posibil sa ne inspiram seful sa devina mai atent la comportamentul cu noi.

Asta inseamna sa ancoram dorinta nu in frustrare si in constatarile negative, ci in ce avem deja si intr-o optica din care ne luam puterea.

Ingrijire:

Luna in crestere in Scorpion ajuta la hidratarea mai buna a corpului. Sunt zile favorabile pentru o tratare profunda a pielii. Tratamentele anticelulitice pot incepe in acest interval astfel incat dupa o saptamana in care substantele actioneaza sub-epidermic, sa incepem sa vedem rezultatele. Sunt recomandate alimentele „umede” care ne ajuta si la tranzit, dar sunt interzise purgativele pentru ca pot fi prea agresive (dar mai putin agresive ca Luna in Scadere in Scorpion).

Ne ajuta masajul de drenare a limfei: usor, cu varful degetelor (astfel incat sa simtim doar usoare furnicaturi ce ne ridica energia si ne face constienti de circulatia ei prin canalele subtile) si chiar cu unghiile. Masajul se face de la cap si de la talpi spre buric. Alimentele care ne ajuta acum sunt cele care ajuta la drenarea limfei si la activarea bilei: ghimbir, cimbrisor, rozmarin, maghiran. De evitat statul pe scaun prea mult timp.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*