Fazele Lunii – Luna in crestere in Capricorn: 10-12 septembrie 2016

fazele lunii_scadere
Scris de Camelia Patrascanu
11 Sep 2016, 9:55 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

10 septembrie, 15:54 12 septembrie, 0:30

Luna in crestere in CAPRICORN

Sufletesc:

Simtim nevoia sa ne recuperam puterea si demnitatea. Sa avem mai multa auto-determinare. Sa ne simtim stapani pe propria viata. Situatiile care ne conditioneaza, ne franeaza ori ne subordoneaza altora sunt cele care declanseaza aceasta dispozitie sufleteasca.

Conjunctia Luna-Pluto indica un timp al centrarii depline in jurul scopului si vointei de a depasi problemele. In aceste zile vointa, puterea interioara si determinarea devin instrumentul progresului. Puterea de a accepta o situatie ca atare fara sa ne mai plangem si sa cautam vinovati ci solutii. Vointa de a merge mai departe, de a ne ocupa de ce avem de facut indiferent de piedici, de a ne urma calea, scopul propus. Determinarea de a ramane conectati la mesajul nostru interior, la ce simtim ca avem de facut in lume si, punctual, acum in prezent.

Nu avem timp de lamentari si trebuie sa ne intereseze mai putin cine e vinovat si mai mult ce putem face ca sa iesim concret din situatie. Solutiile sunt practice si radicale. Cer mobilizare fara amanare. Dar trebuie sa avem sarg in a ne mobiliza. Pe care ni-l putem stimula prin dorinta de a ne recapata demnitatea si puterea, de a nu ne mai trai viata intimidati de altii, complexati ori criticati. E momentul sa incepem sa insemnam mai mult in proprii ochi si in propria constiinta.

Recomandari:

Greselile nu trebuie sa ne rusineze ci sa ne ambitioneze. Trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Daca nu avem solutii si viziune sa cautam modele inspiratoare, persoane care si-au depasit conditia si si-au implinti destinul. Filmele biografice pot fi o sursa de inspiratie.

 Avertizari:

Nu trebuie sa ne lasam intimidati de functia sau autoritarismul sefilor ori al persoanelor care vor sa ne ordone. Pentru a-i infrunta trebuie sa devenim constienti de puterea si drepturile noastre. Sa invatam sa impunem respect, fiind convnisi in inima noastra ca il meritam ca fiinte umane si pentru potentialul nostru. Chiar daca nu avem functii inalte, diplome sau succese rasunatoare care sa ne impuna in mintea celorlalti, meritam consideratie! Nimeni nu are dreptul sa ne umileasca. Putem fi criticati pentru greseli dar nu ne poare fi negata valoarea.

Sanatate:

Oasele, articulatiile, pielea recepteaza energia Lunara. Luna in crestere anunta care sunt zonele sensibile. De asemenea, stomacul si vezica biliara se pot revolta daca mancam alimente prea reci sau prea greu de digerat. Se recomanda alimente calde, supe usoare. De evitat inghetata! Calciul poate fi asimilat acum mult mai bine din alimente naturale: susan, migdale, smochine, brocoli, kale, boabe de fasole alba, germeni de grau, ceai de coada calului.

Pielea absoarbe si ea cel mai bine substantele hranitoare. Se poate face un gomaj mai profund, pentru ca Luna in crestere protejeaza suficient pielea, urmat de o hidratare care permite pielii sa absoarba integral substantele hranitoare si fortifiante. Un masaj cu ulei de germeni de grau este perfect pentru hranirea pielii.

Casa:

Zile bune pentru repararea acoperisului si a sistemelor de acoperire, umbrire si protectie. Se recomanda reconditionare obiectelor vechi carora le putem da o noua utilitate. Reciclarea diverselor materiale din gospodarie. Luna in crestere ne ofera lectia eficientei si a economiei dar si a respectului pentru resurse.

 

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*