Fazele Lunii – Luna in crestere in Varsator: 12-15 septembrie

fazele lunii_scadere
Scris de Camelia Patrascanu
12 Sep 2016, 9:11 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

12 septembrie, 0:30 15 septembrie, 5:22

Luna in crestere in VARSATOR

Sufletesc:

Avem nevoie de libertate, macar de mici momente de respiro, in care sa experimentam bucuria si detasarea de probleme. Asta o putem face acordand timp pasiunilor noastre recreative sau in timpul deconectant petrecut cu prietenii. Umorul e un bun remediu contra stresului dar si o dispozitie care ne poate furniza putere si de aici o perspectiva mai senina si detasata a dificultatilor.

Dar pana si simpla aerisire mentala este suficienta pentru a ne reincarca. Hazul de necaz, la care romanii sunt imbatabili, isi arata beneficiile in acest interval. Avem nevoie sa ne dovedim ca problemele nu sunt asa de mari, ca le au si altii si ca ele pot fi infruntate sau depasite. Aici ne prind bine exemplele, modelele, studiile de caz – ce au facut altii in aceeasi situatie. Iar barfa laudativa ne stimuleaza curajul si imaginatia. Da, si noi putem ce au reusit altii. Nu succesul lor ne intereseaza ci succesul nostru pentru care ne inspiram din experienta altora.

Relatia buna Luna-Venus ne face receptivi la confort si arta. Si de aici recomandarea de a ne deconecta socializand cu prietenii foarte apropiati sau consumand arta menita sa ne deconecteze – filme, muzica, dans.

Meniurile pe care le alegem pot fi mai extravagante si putem incerca senzatii noi incercand retete inedite sau din bucataria altor popoare.

Recomandari:

Ca sa nu ne adancim nemultumirile si dramele ar fi bine sa cautam motive sa radem de ele, sa le punem in lumina care le reveleaza, care le dezavantajeaza, le arata cauza si lipsa de substanta. Persoanele care ne supara au cu siguranta si ele slabiciunile lor, dar si situatiile dramatice au si ele micile lor aspecte benefice sau chiar avantaje. E bine sa punem lupa si pe ele nu numai pe pierderi.

Asa ca un exercitiu bun este sa facem o lista cu micile beneficii pe care le avem dintr-o situatie neplacuta. Oricat de neplacuta este situatia, sigur exista ceva bun in ea (sau declanseaza ceva bun in noi) din moment ce suntem inca in viata. Oricum, subconstient stim sa luam o parte buna si sa rezistam aspectelor negative. Ar fi bine sa ni le aducem aminte facand o lista. Asta nu inseamna ca pentru mici avantaje trebuie sa mentinem o situatie tensionata ori sa ne bucuram de ea. Ci ca aceste beneficii reprezinta sursa de putere si inspiratie pe care ne sprijinim rezistenta dar si inspiratia gasirii unor solutii.

 Avertizari:

Sa evitam compania persoanelor negativiste si critice. Dar si sa ne abtinem daca avem noi astfel de porniri. Doar de dragul deconectarii si uitarii nu e cazul sa incercati experiente si senzatii la limita.

Sanatate:

Gambele, ochii, sistemul nervos sunt sensibile la energia Lunii. Miscarea, dansul ne ajuta sa descarcam energia negativa. Ochii pot fi mai sensibili si e bine sa-i protejam mai mult (ochelari special sau ecran protector pentru calcualtor). Ideal ar fi sa nu ne obosim ochii la calculator si sa folosim ochelari cu filtru antireflex.

Sucul de morcovi, telina, broccoli sunt foarte recomandate in aceste zile. Ca si orice shake de fructe. Corpul este receptiv la enzimele naturale din cruditati, muraturi, germeni, kefir, kombucha.

Casa:

Putem repara ferestrele, mai ales daca problemele sunt mai vechi si mereu amanate. Dar nu sunt zile bune pentru curatarea lor, asa ca sa nu ne mahnim daca geamurile nu stralucesc. Atentie la manipularea sticlei, a obiectelor din sticla – este un interval cu potential de accidentare din cauza cioburilor.

Foarte bun interval pentru a prepara otet in casa.

Dar nu e un interval bun pentru a pune la fermentat vinul – risca sa se oteteasca sau sa iasa mai acru.

 

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*