Fazele Lunii – Luna Plina marca Fecioarei cu Luna in Pesti: 15-17 septembrie

fazele lunii_ful1l
Scris de Camelia Patrascanu
14 Sep 2016, 8:06 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

15 septembrie, 5:22 17 septembrie, 7:22

Luna Plina marca Fecioarei cu Luna in Pesti citeste si articolul aici

Sufletesc:

Sunt zilele cu cel mai mare potential spiritual! Sufletul ne indeamna sa ne predam mai mult in mainile vietii. Asta nu inseamna sa nu luptam pentru binele nostru, ci s-o facem avand viata partenera. Pe Dumnezeu alaturi. Cand abordezi asa o problema nu mai iei singur decizii, ci te consulti. Cu Viata. Ii predai ei responsabilitatea de a-ti spune raspunsul. Viata va sti cum sa te tina in viata. Si tot ea aude mai bine soapta lui Dumnezeu cand tu esti orbit de lacrimi sau asurzit de intrebarile din mintea ta. Viata asta Mare va comunica cu Marele din tine – scanteia ta divina. Spiritul tau poate auzi ce doar ingerii isi vorbesc.

Aceste zile ne indeamna sa traim transpersonal si sa ne conectam la Univers. Unii dintre noi o vor face din deznadejde – nu le mai ramane decat sa se roage. Altii din constiinta – inteleg ca sunt mai mult decat corpul lor si ca viata lor marunta e doar parte din Viata Mare. Altii o vor face dintr-un moment de iluminare (Luna Plina are si meritul asta), iar altii manati de vreo durere fizica ce le demonstreaza vulnerabilitatea existentei.

Recomandari:

Luna Plina ne recomanda sa rezistam tentatiei de a dramatiza, de a exagera negativ o situatie.

 Avertizari:

Nu trebuie sa ne mahnim sau sa ne nemultumim. Indiferent ce situatii de viata traversam (si chiar acum ni se testeaza limita bunavointei, rabdarii, umilintei, durerii) trebuie sa invatam sa le tratam detasat, ca un martor al cerului la o viata omeneasca. Pentru ca un pic de cer e si in noi. Si cand omul e depasit, atunci cerul isi revarsa inspiratia.

Sanatate:

Alimentele prea grele nu sunt tolerate. Alimentatia e bine sa fie foarte usoara. Ideal ar fi sa tinem un post cu ceaiuri recomandate pentru afectiunile pe care vrem sa le indreptam. Astfel, informatia de vindecare va fi perfect insusita de organe (pentru ca e Luna Plina) care se vor conforma, transmitand-o la nivel celular.

Putem culege plante medicinale si putem consuma orice fruct sau leguma pentru rolul sau terapeutic.

De asemenea, daca vrem sa renuntam la un obicei rau, sa meditam la felul in care il primeste corpul.

Sa patrundem cu sufletul si mintea efectul gestului nostru pana la nivel celular. Fara sa judecam, fara sa ne criticam, fara sa ne nemultumim pentru ce facem. Pur si simplu constatam, cu un ochi interior, cum se simte corpul nostru cand: mancam seara, mancam compulsiv din cauza emotiilor, cand fumam, cand bem, cand poftim dulce, cand stam prea mult in aceeasi pozitie la calculator, cand ne fixam ochii ore pe un monitor etc. Sa privim in corp si sa aflam cum se simte organismul nostru.

Nu va temeti ca nu veti afla raspunsul, veti fi uluiti de raspunsuri. Corpul nostru este o masinarie perfecta facuta sa ne slujeasca. Si daca ii dam ocazia ne va spune cum sa ne bucuram de viata prin el si cum sa tinem boala la distanta dar si cum sa aducem vindecarea si sanatatea inapoi in corp.

Casa:

E recomandat sa facem cat mai putina mizerie in casa si sa mentinem cat mai multa curatenie si ordine in locul in care stam. Este important ce informatie aducem la Luna Plina in viata si in casa noastra. Energia Lunara transfera in viata noastra informatia de curatenie, sanatate, ordine, grija, serviabilitate, vindecare.

Ritualul cu Apa la Luna Plina

Ritualurile Lunii au menirea de a ne conecta constienta la un gest incarcat de semnificatie. Si de fiecare data cand facem acel gest, mintea si atentia naostra reactiveaza puterea acelei trairi si convingeri. Menirea oricarui ritua este de a aduce aminte, de a reconecta cu semnificatia gestului pe care il facem.  Si la un mment dat gestul devine permanenta si nu mai trebuie sa il executam corporal pentru ca s-a asigurat conectarea constiintei noastre la valorile in care credem.

Stiti deja ca la Luna Plina, a fiecarei zodii, se face un ritual pentru abundenta, vindecare si prosperitate, in care folosim APA. Iar la Luna Noua un ritual de curatare, eliminare, eliberare, despartire, individualizare, in care folosim FOCUL.

In Luna Plina a Fecioarei se dedica ritualul mai ales vindecarii (trupesti si sufletesti), intregirii fiiintei noastre, capatarii puterii de a face fata dificultatilor vietii, putere de organizare si munca, eficienta. Accesam abundenta venita din munca rodnica. Toate calitatile practice cu care am fost inzestrati se activeaza la aceasta Luna Plina care ne arata pretul prea mare al fricii de implicare si al comoditatii.

Asa ca redevenim economi, practici si eficienti – in stilul nostru – astfel incat sa gasim motivare si sarg in munca, sa producem bunurile de care avem nevoie, sa ne mentinem functionali si sanatosi.

Este simplu.

Ritualul se face la miezul noptii.

  • Aprindem o candela, tamaie sau betisor de smirna. Sau orice esenta care ne invioreaza si clarifica minta si sufletul
  • Punem apa de la robinet (sau aghiazma)
  • amestecam in sens orar
  • in timp ce amestecam punem in bol frunze de plante medicinale (sanatate), bucata de tamaie (inspiratie divina), polen (harnicie), miere (bucurie), sare (intelepciune), grau germinat (viata), ulei (usurinta de a trece peste piedici), bucatica de fier (putere, energie), un fir de par cu radacina (de-al vostru) pentru refacere celulara
  • in  timp ce le punem in bol ne conectam la principiul abundentei semnificat de fiecare element
  • lasam bolul pana dimineata intr-un loc unde cade raza soarelui la rasarit sau la fereastra in cea mai insorita camera
  • pana in pranz turnam continutul la radacina unui arbore

 

 

 

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags:

Comentarii

*

  1. Kiss Elvira

    Foarte adevărat ceea ce mi ați scris mulțumesc mult!Am mai învățat ce va care cred că va schimba ceva în viața mea.