HOROSCOP 12-18 FEBRUARIE

Horoscop camelia patrascanu
Scris de Camelia Patrascanu
11 Feb 2018, 6:25 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Trendul astral

Acest Horoscop 12 – 18 februarie este o provocare

O saptamana foarte colorata astral pentru ca Luna face conjunctie, pe rand, cu 5 planete, amplificand dar si moderandu-le influentele: Pluto, Mercur, Soare, Venus, Neptun. Sufletul recepteaza intai dorinta intensa de putere si control, primeste apoi un influx optimist si descurcaret de la Mercur, se incarca de vitalitate si incredere de la Soare, se relaxeaza primind sanse si ajutoare intermediate de Venus si devine reflexiv si pios sub invaluirea lui Neptun.

Zodiile tranzitate in aceasta saptamana sunt zodii colective: Capricorn, Varsator si Pesti. Acest lucru indica faptul ca avem nevoie de sprijinul colectivitatii pentru a ne atinge obiectivele, ca suntem mai implicati social, ca ne ating mai mult problemele comunitatii sau ca intelegem in ce fel activitatile noastre ating viata celor din jur.

Prima parte a saptamanii favorizeaza slabitul

Luna se afla in descrestere si ne invita luni, marti si miercuri sa fim activi, atenti si implicati in actiunile noastre, sa facem ca rezultatele sa depinda de noi si mai putin de altii. Daca avem nevoie de ajutor sa nu stam sa il asteptam ci sa iesim in intampinarea sanselor, sa provocam putin viata.

In relatie cu ceilalti sentimentele noastre ies la suprafata, discutiile oricat de rationale si pragmatice sunt contaminate cu emotii intense. Putem fi patetici, mai ales in primele zile ale saptamanii. Pentru ca sentimentele misca acum lucrurile.

Luni este o zi „plutoniana”. Ne aparam pozitia si functia, demnitatea si prestigiul. Nu pentru ca ne-ar fi atacate ci ca exercitiu de putere si impunere. Conjunctia Luna-Pluto ar sugerea controlul emotiilor dar raza lui Uranus nu permite ascunderea lor ci folosirea si dirijarea fluxurilor emotionale pentru a intimida sau pentru a face argumentatia mai impresionanta.

Marti dupa-amiaza reusism mai greu sa ne tinem trairile sub control si sunt posibile furtuni sufletesti, momente de panica inexplicabile, dar trecatoare.

Miercuri este ziua oportunitatilor. Vrem sa ne „scoatem” si identificam moduri avantajoase de a ne folosi atuurile, influenta sau de a exploata calitatile si munca altora. Stim sa ne scuzam lipsurile si profitam de un moment bun cu ajutorul altora.

Joi avem o Luna Noua „mercuriana” in Varsator. Luna Noua din Varsator ne stimuleaza imaginatia, sperantele si proiectele. Cei care au intarziat in derularea unor proiecte personale si originale vor primi un ajutor astral si un indemn la actiune. Cei care au pierdut timpul vor cauta sa se agate in ultima clipa de o ocazie favorabila sau de un prieten. Sfatul este de a ne construi vise compatibile cu noi si mai ales care ne stimuleaza sa trecem la treaba imediat. Pentru ca pericolul acestei Luni Noi este sa devenim emfatici, exaltati si sa vindem pielea ursului inainte de a ne trage cizmele de vanatoare.

Vineri, zi „venusiana”. Este un moment de destindere si relaxare. Saturn nu ne permite sa fim prea frivoli. Poate ne premiem pentru o reusita sau ne bucuram alaturi de un prieten. Sunt posibile invitatii surprinzatoare si placute din partea unor persoane mai putin cunoscute. Ziua ne poate aduce noi prieteni si cunostinte profitabile. Impresionam anturajul si ne punem in valoare.

Sambata si duminica sunt zile neptuniene care ne invita la odihna si relaxare cu evitarea drumurilor lungi sau /si obositoare. Nu sunt cele mai bune zile pentru soferi. Alcoolul si lipsa somnului pot tulbura perceptia, aprecierea distantelor si a timpului. Mai ales duminica seara e bine sa fie evitate confruntarile cu autoritatile si respectarea cu strictete a legilor si regulilor de circulatie.

BERBECII NU ABANDONEAZA SPERANTELE

TAURII CAUTA NOI SURSE SI STIMULENTE AFECTIVE

GEMENII CAUTA SA REPARE O RELATIE DIFICILA

RACII EVALUEAZA CAPACITATILE UNUI ASOCIAT

LEII SE CONFRUNTA CU EFECTUL UNOR DECIZII

FECIOARELE FAC O SCHIMBARE PRINTR-UN COMPROMIS

BALANTELE SUNT TENTATE SA TRAIASCA MOMENTUL

SCORPIONII FAC O SCHIMBARE IN ORARUL DE VIATA

SAGETATORII RENUNTA LA UN PROIECT COMPROMIS

CAPRICORNII NU MAI PUN BANII PE PRIMUL LOC

VARSATORII ISI PROMIT CA NU MAI DEPIND DE NIMENI

PESTII DEPASESC HANDICAPUL LIPSEI DE PREGATIRE

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , ,

Comentarii

*