Horoscop 2018 Cariera Balanta

Horoscop 2018 Balanta
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:56 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Balanta este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este ofertant din punct de vedere financiar, în primul rând. Poate în carieră nu există mari schimbări, dar există mari șanse de a lucra mai eficient și de aici aveți sentimentul că se înmulțesc câștigurile sau că munca este mai lejeră.

Jupiter, aflat în Scorpion din 10 octombrie 2017 până în 8 noiembrie 2018, vă crește pretențiile financiare, însă poate să aducă și foarte mulți bani, mai ales în perioadele în care astrul se află în mers drept. Este o perioadă lungă în care puteți să acționați pentru a câștiga mai mult.

Jupiter retrogradează între 9 martie și 11 iulie și aceasta este perioda în care diverse proiecte în care v-ați angajat pot să nu-și arate, încă, satisfacțiile financiare. Însă din momentul în care își reia tranzitul drept, adica din 11 iulie, Jupiter promite până în noiembrie să-și descarce sacii cu bogății. Aceste câștiguri vin, pe de o parte, cu siguranță datorită muncii voastre mult mai eficientizate, dar și datorită faptului că știți să vă vindeți mai bine talentele.
În sensul acesta, mai ales în perioada iulie-noiembrie, dar și până pe 9 martie, ar fi bine să vă faceți o publicitate mai pertinentă și mai aplicată a activităților pe care le depuneți și cunoștințelor pe care le aveți. Este indicat ca oamenii importanți care vă pot angaja, clienții sau publicul, să vă cunoască meritele. Deci accentul trebuie pus în 2018 pe reclamă.

Este posibil să apară un parteneriat surpriză, care promite să fie extrem de norocos. Poate că nu se va întinde pe un timp foarte lung, dar acceptați o coloraborare care poate vă provoacă un pic și vă cere să vă folosiți cunoștințele în altă manieră decât până acum. Poate să se deschidă, cu ocazia acesta, un nou trend pentru profesia și munca voastră și chiar pentru câștigurile voastre. Cu alte cuvinte, un proiect puțin mai îndrăzneț, care iese din tipare pentru voi, vă poate da ideea să rămâneți pe domeniul acela și chiar să-l dezvoltați găsindu-vă o nouă nișă de activitate. Lucrul acesta este posibil mai ales în perioada în care Uranus și Jupiter se află în tranzit drept, asta însemnând mai ales a doua jumătate a anului.

Un alt aspect interesant este dat de prezența lui Neptun în Pești, în zona muncii și a eforturilor zilnice, profesionale. Este un tranzit început deja de aproape patru ani și care va continua încă opt. Neptun are mai multe daruri pentru voi. În primul rând, poate să contribuie, să sprijine, câștigurile din muncă, pe care deșinu le urmăriți insistent în acest an, ele pot veni datorită propunerilor, colaborărilor și a modului mult mai eficient în care vă faceți cunoscute talentele profesionale. Sunt, deci, roade pe care le obțineți nu printr-un efort mai mare profesional, ci printr-o mai bună ilustrare a capacităților și rezultatelor voastre.

Dar Neptun vorbește și de conștiința muncii. De nevoia, pe de o parte, de a face lucrurile bine – nu în sensul unei exigențe saturniene, nu copleșiți de responsabilitățile pe care le aveți profesional, sau de impactul pe care munca voastră o are asupra celor din jur. Ci Neptun vine mai curând cu o conștiență superioară, sufletească; cu alte cuvinte, vreți să vă meargă bine, să vă faceți treaba foarte bine, în același timp evitând conflictele și eforturile supradimensionate. Este o planetă care asigură o bună înțelegere la locul de muncă, și poate chiar aveți rolul de împăciuitori sau de sfătuitori. Poate că mulți dintre voi au șansa, în acest an, să îmbrățișeze mai mult aspectele consiliative ale muncii lor și mai puțin pe cele practice. Mai ales aceia dintre voi trecuți de 45 sau 50 de ani, pot valorifica experința acumulată în consiliere, în pedagogie sau muncă de trainer. Și Neptun vă ajută exact în sensul acesta – pentru a veni cu sfaturi în întâmpinarea celor care au nevoie de voi.

De asemenea, astrul vrea să nu vă mai complicați la muncă. Vă ajută să vă acomodați mai mult cu situațiile care se creează, știut că sunteți, de obicei, foarte exigenți, morali și poate prea pretențioși, uneori. Neptun pune mai mult accent pe relațiile amiabile, pe iertare, îngăduință, solidaritate, pe întrajutorare și în acest sens, poate că mulți dintre voi vor fi mai puțin preocupați să critice sau să fie nemulțumiți de aspectele care nu funcționează și se vor liniști un pic în legătură cu nemulțumirile lor.

Sunt câteva momente importante peste an chiar de la început, când luna ianuarie aduce Marte în zona banilor. Lupta pentru bani este un pic mai intensă în ianuarie. Și poate că sesizați chiar de la începutul anului o oportunitate de câștig, sau primiți o propunere, ori se conturează un parteneriat. Este un proiect de scurtă durată, dar cu impact și care vă pune într-o postură nouă, vă stimulează să vă folosiți în alt mod calitățile. Este o provocare pe care ar fi bine s-o acceptați.

Un alt moment interesant și benefic este perioada 11 februarie-7 martie. Multe planete traversează zona muncii. Sunt discuții foarte fructuoase legate de muncă, cu rezultate foarte bune, și o bună muncă de echipă. Poate chiar aveți sentimentul că ați salvat pe cineva. În tot cazul, mai ales în momente de criză, ajutorul vostru poate fi foarte bine sesizat. De aceea nu trebuie să dați înapoi dacă la muncă se ivesc situații dificile, pentru că de fapt, acestea vă propulsează.

Discuții despre tot felul de proiecte, în tot felul de parteneriate, din 8 martie până pe 13 mai, și din nou vorbim de propuneri care vi se avansează. E adevărat că Mercur va retrograda în Berbec între 22 martie și 15 aprilie, și parcă ați da înapoi. Dacă vi se face o propunere pe care ați accepta-o, pentru că și câștigurile vă interesează, este posibil ca în perioada martie-aprilie să ezitați. Vi se pare că este prea provocator ceea ce vi se propune și parcă nu ați vrea să vă abandonați comoditățile și ritmul de viață cu care v-ați acomodat.

Vi se pare un pic peste mână ceea ce vi se propune, dar de fapt, tâlcul vieții este de a vă pune într-o nouă lumină atât în plan profesional, cât și în plan social. Să vă extindeți limitele și pur și simplu să vă vizualizați și să vă experimentați ca o persoană mai complexă și cu mai multe oferte pentru societate și colectivitate decât până acum.

După 15 aprilie, după retrogradarea lui Mecur, poate vă vine un pic inima la loc, regândiți plusurile și minusurile și e posibil ca în luna mai să dați un răspuns afirmativ, cu multă îndrăzneală, la propunerea care vi se face. De altfel, din luna mai, pentru șapte ani, Uranus va sta în Taur, și răspunde de câștiguri care vin. Nu atât din muncă directă, ci ca urmare a unei foarte bune vânzări a serviciilor voastre. Cineva are nevoie exact de ceea ce știți să faceți și poate plăti foarte bine aceste servicii. De aceea, propunerea din primăvară se poate finaliza cu un accept din partea voastră în luna mai. După aceea, o foarte lungă perioadă de timp, poate să se desfășoare un tip de activitate, chiar și în afara proiectului care vi se propune, în care câștigurile vin fără să le căutați, ca urmare a faptului că v-ați plasat într-un context foarte bun, unde diverși parteneri de afaceri vă pot găsi.

Un alt moment important pentru muncă este perioda 10 iulie-6 august. Vi se pot rezolva foarte multe probleme cu minimum de efort din partea voastră. Primiți sprijin în acest sens și e bine să cereți lămuriri, clarificări, sfaturi, dacă apar dificultăți, pentru că le veți primi cu multă prietenie de la toate persoanele cărora le cereți ajutorul. De asemenea, puteți scăpa de o problemă care vă frământă în perioada aceea.

Apoi, perioda 8 septembrie-6 octombrie este benefică din punct de vedere financiar. Vorbim din nou de câștiguri mari, de calcule financiare. S-ar putea însă să rămâneți la faza de proiect și discuții, pentru că Venus retrogradează în Scorpion în perioada 6 octombrie-16 noiembrie, ceea ce înseamnă că promisiunile sau aranjamentele financiare au nevoie de unele ajustări.

Însă, din 16 noiembrie nu prea mai există ezitare sau nesiguranță în plan financiar. Astfel este foarte posibil ca ultimele luni ale anului să aducă toate clarificările de care aveți nevoie pentru a ști dacă și cum continuați un proiect sau o colaborare. Tot acum spre sfârșit de an, este exact momentul să vă punctați foarte clar drepturile financiare.

Până la urmă câștigul este de parte voastră, se poate vorbi de un contract și un proiect foarte generos și care are șanse să continue, poate în alți termeni, sau care vă pune într-o lumină profesională ce vă aduce beneficii și în următorii ani.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*