Horoscop 2018 Cariera Berbec

horoscop 2018 berbec
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 1:01 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Berbec este ghidul tau pentru noul an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 lansează o mare provocare atât pentru cariera voastră, cât și pentru statutul social și responsabilităţile pe care le aveţi în plan profesional şi social. Responsabil de acest aspect este Saturn, care se află în Capricorn din 19 decembrie 2017 până pe 21 martie 2020. Impactul acestei planete este uriaş. Astrul vă recomandă să vă reconsideraţi poziţia faţă de munca pe care o faceţi, mai ales în raport cu funcţiile pe care le deţineţi şi cu atribuţiile şi resposabilitatile pe care le aveţi. Este un tranzit dificil, ce vă verifică atât cunoştinţele profesionale cât şi congruența cu sarcinile care vi s-au dat. Poate că unele din responsabilităţile voastre nu vă mai sunt pe plac, sau vă treziți stânjeniți de context, de ierarhia locului de muncă, de şefii în faţa cărora raportaţi, de instituţia, normele, regulile, și chiar şi aspectele juridice cu care vă confruntați. Așadar, puteți constata că lupta pentru putere și statut poate fi mult mai aprigă decât în anii trecuţi.

Tocmai de aceea 2018 poate fi anul în care mulţi dintre voi îşi reduc atribuţiile, fie din proprie voință, fie din necesitate. Acesta poate fi un lucru bun în contextul în care aţi sesizat chiar din anii trecuţi că o parte din sarcinile pe care le aveţi nu vi se potrivesc, nu vă mai plac, sau nu le mai puteţi derula, fie din motive de sănătate – oboseală şi stres – fie pentru că nu mai corespund cu nevoile voastre morale, sufleteşti şi chiar cu linia de evoluţie pe care v-aţi stabilit-o.

Relaţia cu şefii sau cu autorităţile poate fi supărătoare şi există riscul să vă simţiţi prea mult dominaţi, constrânşi, restrânşi ca activitate, dirijaţi sau nerespectaţi şi nevalorizați. Momentele cele mai delicate sunt din 18 martie până pe 15 mai, când Marte traversează şi el zodia Capricornului, în spaţiul carierei şi al prestigiului. Este o perioadă convulsivă și belicoasă, generatoare de conflicte puternice. Nemulţumirile sunt exprimate în stilul vostru, destul de zgomotos şi răspicat. Nu e recomandabil să vă reprimaţi opiniile sau să vă inhibaţi atitudinile, însă trebuie să vă asumaţi riscul de a deranja persoane cu putere de decizie. În cazul în care chiar voi sunteţi lideri şi conduceţi diverse activităţi, responsabilităţile sunt foarte mari şi pot fi în acelaşi timp foarte stresante. Este o întrecere cu timpul, cu deadline-uri care vă presează. Este nevoie de o mobilizare mare din partea voastră în care să vă folosiți toate cunoştinţele pe care le aveţi, atât profesionale, cât şi de dialog şi de relaţionare.

Experienţele acestei perioade vă ajută să analizaţi dacă postura în care sunteţi puşi este onorantă pentru voi. Așa că dacă nu vă găsiți demnitatea în aceste situații, aveți acum prilejul de a reflecta asupra alegerilor pe care să le faceți pentru a le schimba. Așadar, acest interval vă dă răgazul ori de a vă schimba pe voi în raport cu colaboratorii voștri, în special șefii, ori de schimba contextul în care funcționați.

Aceste două tranzite ale lui Saturn şi Marte în Capricorn în lunile de primvară aduc o concentrare, o îndârjire, un efort extraordinar pentru a reuşi în planurile pe care vi le-aţi trasat. Este posibil ca mulţi dintre voi să fi dorit în anii trecuţi o schimbare profesională, pe care poate ați și împlinit-o. Poate ați început chiar o activitate pe cont propriu. Primul trimestrul al anului 2018 este foarte concentrat şi cere eforturi foarte mari pentru a vă stabili o linie de muncă astfel încât să și obțineți un câştig satisfăcător. Mizele sunt destul de mari, pentru că dacă reuşiţi să vă câştigaţi un statut clar şi merituos, el va fi mai uşor de menţinut până în 2020.

Pentru cei care în anii trecuţi au făcut deja schimbări în carieră, sau care au desfăşurat în paralel şi alte activităţi, poate fi destul de simplu de decis pe care linie să meargă sau pot fi destul de clare eforturile pe care trebuie să le depună pentru a-şi găsi nișa profesională. Însă pentru aceia care au acumulat frustrări şi nemulţumiri legate de locul lor într-o insituție, de raporturile cu şefii, cu autorităţile, 2018 aduce gânduri de schimbare.

Așadar, începeți să cochetați cu ideea unui nou loc de muncă odată cu instalarea lui Uranus în zona banilor, astrul sugerându-vă că banii se pot câştiga şi prin alte tipuri de activităţi. Uranus se instalează în Taur în 15 mai 2018 şi rămâne aici timp de şapte ani. Începând cu 2018, pe toată durata șederii astrului în această zodie, modul în care vă câştigaţi banii şi chiar modul în care vă desfășurați profesia, pot suferi schimbări. De aceea un gând care vă încolţeşte în 2018 nu este obligatoriu să fie pus în practică în acelaşi an, dar experinţele din lunile de primavară sunt destul de edificatoare pentru aceia dintre voi care desfăşuraţi proiecte ambițioase şi pentru care nu se pune problema schimbării profesionale. Aşa încât, prima parte a anului 2018 este un an de teste, de reevaluare a locului vostru în instituţia în care lucraţi, şi de analizare a activităţii pe care o desfăşuraţi şi contextelor profesionale în care vă aflaţi.

Din punct de vedere financiar, prima parte a anului cuprinde o perioadă benefică, în aprilie-mai, în care pot apărea câştiguri neaşteptate şi oportunităţi nesperate. Aceste luni de primăvară sunt un antrenament pentru marele tranzit de 7 ani al lui Uranus în zona banilor, care începe în 2018 (mai – noiembrie) si continuă din martie 2019 până în mai 2026 (cu 2 vârfuri astrale, în 2020 şi 2023). Acest mare astru vă revoluţionează modul în care vă folosiți talentele practice, vă stârneşte ingeniozitatea şi simtul tehnic, indiferent în ce domeniu lucrați. Perioada mai – august se află sub influenţa lui Uranus. Şansa unei reuşite poate depinde de viteza cu care căpătați deprinderi noi – în actualul serviciu sau chiar într-un domeniu nou de activitate în care luați totul de la zero. Pe parcursul anilor, câştigurile pot fi mari, dar ele vin în salturi. Şansa de viitor care apare în iunie o veți gândi de mai multe ori pe parcursul retrogradării marţiene (27 iunie – 28 august). Mai ales dacă depinde de o asociere care nu simțiți că vă lasă totală libertate sau dacă sunteți singuri într-un domeniu inedit despre care trebuie să vă formați mai întâi o reprezentare logică şi apoi o viziune de viitor.
Cu toate acestea, Mercur retrograd între 26 iulie – 19 august necesită atenție la modul în care vă gestionați finanțele, întrucât accentuează gustul riscului. Nu trebuie să fiți împinși de la spate pentru a avea curaj, dar un plus de calcul nu strică. E bine ca în aceste zile să apreciați corect ce puteți realiza. Dacă domeniul în care lucrați este cu totul nou, elementele de siguranţă şi experienţa personală lipsesc. Aici sunt bune modelele, exemplele inspirataore, reuşitele altora. Căutați-le! Controlați-vă tendinţa de a vă exalta, și încercați să rămâneți lucizi.

Tot în august, în a doua jumătate a lunii, un alt moment important pentru cariera voastră este retrogradarea lui Marte în Capricorn, în perioada 12 – 26 august, întrucât reia problemele ridicate în luna mai. Se pot reitera, deci, conflictele cu şefii sau autorităţile, pot reveni în actualitate aceleaşi probleme din luna mai şi dacă atunci, în primăvară, nu aţi luat deciziile cuvenite, de data aceasta ele trebuie luate cu mult curaj şi fără rezervă, chiar dacă aţi construit deja ceva în locul în care lucraţi. Păstrarea unei funcţii, de exemplu, poate fi dificilă, sau implică un mare efort, așa că trebuie să stabiliţi dacă acest efort merită depus. Pe de altă parte, o situaţie supărătoare care s-a creat în raporturile voastre cu şefii sau instituţia, şi care a fost dezamorsată în luna mai, poate reveni cel puțin la fel de supărătoare în a doua jumătate a lunii august. Conflictele implică şi argumente de ordin moral. Este poate pusă în discuţie demnitatea voastră sau simţiţi că dacă urmaţi anumite ordine, vă compromiteți onoarea.

Saturn în Capricorn, tranzitul despre care am vorbit la începutul capitolului, este foarte exigent şi vă cere să fiţi foarte atenţi la ideea de demnitate profesională, de corectitudine şi probitate, de respect profesional şi vă avertizează să nu vă angajaţi în sarcini incorecte atât tehnic, cât şi uman sau moral. Astrul vă îndeamnă, așadar, să nu abdicaţi de la integritatea voastră profesională, cu riscul de a supăra unii şefi, sau chiar cu acela de a vă periclita poziţia. Este necesar să aveți acest aspect în vedere mai ales în raport cu tranzitul lui Uranus în Taur din 15 mai, despre care am discutat mai sus, care favorizează și el schimbări majore de perspective profesionale. Așadar, între influențele lui Saturn în Capricorn, până în 2020, şi ale lui Uranus în Taur până în 2025, Marte retrograd în Capricorn între 12 – 26 august 2018 face posibil ca o criză, o nemulţumire şi un conflict să fie evolutive pentru destinul vostru, să vă pună pe gânduri şi să vă dea ideea pe care oricum, probabil aţi fi avut-o în următorii şapte ani, aceea de a încerca să vă eliberaţi de anumite constrângeri şi poate chiar de a vă găsi o cale de muncă, de activitate, mai potrivită pentru voi, poate chiar pe cont propriu.

În tot cazul, față de anii trecuți, Saturn în Capricorn cere mai mult efort de menținere a poziției, dacă este cazul să v-o mențineți. Retrogradarea lui Saturn în Capricorn se produce în perioada 19 aprilie – 6 septembrie. Pe de-o parte astrul vă susține eforturile, dar vă dă și exigență în raporturile cu superiorii și pretenția de a avea un statut demn. Prin retrogradarea acestei planete este posibil să trăiți momente de neîncredere, de cumpănă și poate chiar să fiți tentați să cedați din exigențele voastre. Dar se pare că este la fel de rău să faceți compromisuri, precum este dificil să vă mențineți cu curaj o poziție intransigentă în numele unor crezuri, în numele unei morale, a unei etici profesionale sau în numele unor corectitudini tehnice-profesionale.
Harta voastră astrală pe 2018 nu prea indică susținători, poate doar cu excepția partenerului de viață care vă încurajează lupta, deși vă poate atrage totuși atenția asupra costurilor financiare. Din fericire, însă, harta nu este atât de periclitată din punct de vedere financiar.

Proiectele îndrăznețe și foarte consumatoare de energie pe care le desfășurați la un loc de muncă pe care doriți să-l păstrați, poate să aducă beneficii financiare abia după 6 septembrie, când veți fi depus deja un volum mare de muncă în prima jumătate a anului și ușor-ușor încep să se vadă roadele. Vorbim, într-adevăr, de o muncă ce vă obligă să vă concentrați foarte mult pe carieră în prima jumătate a anului și să consumați multe resurse energetice și financiare, dar care în următoarele șase luni este foarte posibil să înceapă să descarce câștiguri și satisfacții legate de eforturile pe care le-ați depus.

Un moment iarăși important, de data aceasta din punct de vedere financiar, poate fi tranzitul lui Venus prin Taur, care se desfășoară în luna aprilie. Este un moment în care fie puteți gestiona niște sume ce vă ajută să vă desfășurați activitatea, fie puteți să obțineți niște bani din această activitate.

Un alt moment prielnic pentru muncă și relații de muncă este facilitat de tranzitul lui Venus în Fecioară, între 10 iulie și 7 august. Vă puteți sprijini pe coloboratori, și mai puțin pe prieteni. Traversarea Fecioarei de către Venus este perioada ideală pentru a crea sau întări legături armonioase, funcționale, și pentru a coagula o echipă în jurul vostru. Tot acum vă puteți bucura de o oarecare popularitate în mijlocul oamenilor cu care lucrați, câștigând respectul tuturor celor alături de care lucrați, indiferent de poziția lor în proiectele desfășurate. Această susținere poate fi importantă, mai ales în conflictele cu superiorii, când poate un argument poate fi și acela că există și alte persoane care au aceeași opinie cu voi, lucrul acesta fiind adus în discuție în luna august.

În perioada 6 – 22 septembrie, tranzitul lui Mercur prin zona muncii și a colaborărilor profesionale indică o bună comunicare cu oamenii ce vă ajută să vă duceți la îndeplinire proiectele. De asemenea, dacă se generează discuții cu șefii, de exemplu, există șanse să aveți mai multă ascultare, sau să forțați superiorii să ia aminte la argumente. De asemenea, poate fi o perioadă în care unii dintre voi caută loc de muncă sau iau în calcul alternative de muncă, chiar dacă nu încep încă niște demersuri de căutare a unui job.

Pe de altă parte, Venus retrogradă între 6 octombrie-16 noiembrie indică faptul că unele calcule financiare au fost exagerate, cel puţin pentru toamna lui 2018. Asta înseamnă că va trebui să aveți o supapă financiară pentru acel moment.
Cu toate acestea, începutul lui noiembrie îl aduce pe Jupiter în Săgetător, din 8 ale lunii, pentru un an de zile, ceea ce vă deschide oportunitatea de a lucra sau de a studia în străinătate, sau de a studia în general, în domenii care pot să vă ofere în 2019-2020 o altă deschidere profesională. Dacă un examen sau o diplomă sunt foarte importante pentru a avansa în carieră, e cazul să vă înscrieţi în toamnă. Sau dacă ați început deja niște studii, este indicat ca în toamnă să vă dați examenele cele mai importante fără să amânați și să obțineți o diplomă care pavează viitorul carierei voastre.

Aspectele sunt grozave din 8 noiembrie și aduc mult succes legat de studii sau succes în transmiterea cunoștințelor dobândite până acum, si poate pentru unii dintre voi este de luat în calcul o carieră sau o activitate pedagogică sau de consiliere, de training ori de mentoring în care împărtășiți din cunoștințele voastre. Călătoriile de studii pentru Berbecii tineri, care încă sunt în școală, sunt de asemenea foarte fructuoase pentru un an de zile, din 8 noiembrie, însă aspectele cele mai promițătoare ocupă cu precădere luna noiembrie a anului 2018.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , ,

Comentarii

*