Horoscop 2018 Cariera Capricorn

Horoscop 2018 Capricorn
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:00 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Capricorn este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 nu pune mari probleme în carieră. Se pare că lucrurile continuă pe linia stabilită încă din 2016 și 2017, când ați avut, de altfel, aspecte grozave.

Însă 2018 este mai valoros sub aspect socio-profesional, vizând relațiile pe care vi le faceți și cercul de susținători pe care îl construiți. Puteți fi deosebit de populari și acceptați într-un cadru profesional mai larg. Este foarte importantă intrarea lui Saturn în zodia voastră, la fiecare 30 de ani, întrucât astrul poate afecta toate domeniile de viață, inclusiv cariera. Saturn rămâne în Capricorn în perioada 19 decembrie 2017 – 21 martie 2020, și pentru că este un astru foarte cerebral și chiar restrictiv, vă obligă la o autoanaliză severă. Este o perioadă extrem de importantă pentru că ea vă constrânge să vă reanalizați obiectivele, țintele, conduita, valorile pe care le urmați în viață, crezurile, convingerile.

În acest interval de aproximativ doi ani, sunteți îndemnați să vă analizați comportamentele și gesturile, atitudinile față de voi și față de cei din jur. Saturn nu vă mai permite să vă irosiți în lupte sterile sau să tratați lucrurile superficial, sau mai bine spus, într-un mod nereprezentativ pentru voi. Tot ceea ce faceți din acest moment pentru viața voastră trebuie să fie cu adevărat important și valoros, eliminând tot ceea ce vă face să pierdeți energie și timp, în mod inutil. Trebuie să fiți mult mai eficienți și poate de aceea multe domenii ale vieții vor fi supuse analizei, inclusiv cariera, pentru că, așa cum este bine știut, zodia voastră pune mare preț pe realizare socială, prestigiu, profesie și statut social prin profesie. De aceea, dacă nu vă simțiți onorați de actuala voastră poziție și funcție, s-ar putea să considerați că trebuie să schimbați ceva, în primul rând la voi înșivă. Vorbim aici de atitudine, de modul în care vedeți lucrurile și de modul în care vă lăsați marcați de situațiile care se creează.

Din fericire, Jupiter în Scorpion este de bun augur din punct de vedere al relațiilor profesionale și sociale, așa încât aveți suporteri și admiratori pe care vă puteți bizui. Exigențele voastre, însă, nu sunt mai mici prin asta, ci chiar dimpotrivă. Este de așteptat ca în 2018, cu Saturn în zodia voastră, să reanalizați în ce măsură munca și actualul statut vă mai satisfac. Probabil unii dintre voi vor considera că multe obiective pe care și le-au propus de-a lungul timpului, și care ar urma să fie derulate și în 2018, nu mai sunt de actualitate, pentru că nu vă mai reprezintă. Sau realizați că ele ar consuma mult prea multă energie și că acest lucru nu vă mai interesează, sau nu vreți să vă mai coste.

Există câteva momente interesante pentru 2018 privind cariera și banii. În primul rând, din punct de vedere financiar, între 18 ianuarie și 18 februarie, zona banilor este activată. Banii însă vin în mod surprinzător, sau neașteptat, din muncă, drept răsplată a unei avansări ori a unor proiecte curajoase din vara lui 2017. Banii mai pot veni și prin valorificarea unor idei, prin tot felul de oportunități pe care e bine să nu le ratați, ce pot avea legătură cu diverse acțiuni pe care le întreprindeți în viața voastră personală. Poate fi o lună cu destul de multe cheltuieli, care vizează mai ales căminul – poate o reordonare a intereselor legate de cămin. Se pare că banii sunt destul de bine plasați, mergând către necesități, mai mult pentru membri ai familiei decât pentru voi.

O altă perioadă interesantă și benefică, din punct de vedere profesional, se desfășoară între 25 aprilie-19 mai, când Venus traversează zona muncii și garantează relații profesionale frumoase, sau chiar discuții și negocieri din care puteți ieși câștigători. Această perioadă îi urmează intervalului 7 martie – 15 aprilie, când pot apărea cheltuieli ceva mai mari în casă, ori o persoană din familie are nevoie de sprijin financiar. În orice caz, în perioada 25 aprilie -19 mai, condițiile voastre de muncă se pot îmbunătăți sau vă puteți sprijini pe aliați și colegi care vă ajută în desfășurarea lucrărilor.

Interesantă este, însă, intrarea lui Marte în Vărsător din 15 mai până pe 15 noiembrie. Este o perioadă cu multe cheltuieli. Banii pot merge din nou către casă și către copii – pentru aceia din voi care au copii – sau pentru tot felul de cheltuieli neprevăzute, dar care sunt necesare pentru a vă putea desfășura activitatea.

Retrogradarea lui Marte în spațiul banilor, în perioda 27 iunie-28 august, vă poate stânjeni puțin și aveți nevoie de lichidități sau de reducerea necesităților. Retrogradarea astrului în zona câștigurilor vă dă emoții legate de perspectiva unor bani. Poate unele informații privind proiectele viitoare, sau schimbarea pieței muncii va îngrijorează. Poate fi incertă și colaborarea profesională cu un prieten care se retrage pentru o perspectiva mai bună.

Aşadar este o mare luptă pentru bani în perioada iunie-august și o relaxare financiară poate veni prin ajutorul unor persoane aliate sau chiar prin partenerul de viață, în perioada 14 iunie și 11 iulie. În aceste zile vă puteți sprijini pe prieteni sau rude care pot să vă ajute financiar. Este adevărat că retrogradarea lui Mercur în Leu, în 26 iulie-19 august, aduce și riscul unor promisiuni financiare care nu pot fi onorate. Așa că în cazul în care contați pe banii cuiva, este bine să o faceți până în 26 iulie.

Apoi, reintrarea lui Marte în zona banilor, în 13 septembrie și până în 16 noiembrie, implică o perioadă cu eforturi financiare. Reușiți să vă luptați pentru drepturile voastre bănești și chiar să obțineți sumele pe care le cereți. Octombrie este luna redresărilor financiare și a câștigurilor venite în urma muncii. Este foarte posibil ca mai ales în ultimele două luni ale anului să se ivească noi surse de câștig, care trebuie investigate, prin propuneri profesionale ce pot veni din străinătate. De asemenea, poate fi vorba de o colaborare sau un proiect care vizează parteneri din străinătate. Această perspectivă poate să apară chiar din primăvară, însă ea se coagulează abia pe final de an. Așa încât e bine să fiți destul de prudenți cu cheltuielile în 2018, pentru că pe tot parcursul anului căutați lichidități, apar și cheltuieli pentru casă, există și perspectiva unor schimbări profesionale favorabile, sau propuneri foarte bune, din punct de vedere financiar. Dar cu adevărat, bani de care dispuneți lejer, apar pe final de an, deși în decembrie cheltuiți un pic cam mult, dar pentru cei dragi.

Pentru un an de zile, începând cu 8 noiembrie, Jupiter în Săgetător deschide o perioadă foarte interesantă pentru colaborările profesionale. Acest tranzit creează o protecție bine-venită, prin diverse persoane influente, și garantează o integrare într-un colectiv mai mare, unde vă simțiți foarte bine și unde vă sunt apreciate calitățile. Este bine de ținut minte faptul că regulile acestei comunități profesionale cu care lucrați sunt destul de stricte și trebuie să cunoașteți eticheta profesională și normele de lucru foarte bine, și chiar să fiți mai riguroși decât altă dată, pentru a vă putea adapta la condițiile de lucru ce se creează pe final de an.

Este, de asemenea, recomandat să cunoașteți în detaliu aspectele juridice ale muncii voastre și să fiți mai atenți la contractele pe care le semnați sau la anumite regulamente pe care trebuie să le respectați.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*