Horoscop 2018 Cariera Fecioara

Horoscop 2018 Fecioara
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:54 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Fecioara este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 aduce câteva provocări planetare care pledează pentru a vă folosi mai bine cunoştinţele acumulate şi chiar, pentru unii dintre voi, pentru a continua studiile, astfel încât, în următorii ani pe baza acestor studii, cariera voastră să înflorească.

Jupiter instalat în Scorpion, din octombrie 2017 până pe 8 martie 2018 favorizează studiile înalte, aducătoare de diplome importante, de care vă puteţi folosi mai departe în cariera voastră. Important este însă să vă placă ceea ce studiaţi şi să fie de asemenea legat de un domeniu practic, cu aplicabilitate în profesia voastră.

Un alt astru important care vă ajută este Saturn aflat în Capricorn din 19 decembrie 2017 până pe 21 Martie 2020. Este vorba de doi ani în care puteţi studia, puteţi să vă ocupaţi de un domeniu pentru care chiar aveţi afinitate. Este o perioadă excelentă pentru a îmbina şcoala, studiile cu un hobby, cu o plăcere, cu un domeniu pentru care aveţi înclinaţie. Sau pentru cei mai tineri, este o perioadă bună în care să indentificaţi un talent pe care să-l educaţi cu multă atenţie.

2018 nu pune foarte mari probleme pentru carieră, mulţi dintre voi care deja au un loc de muncă continua în ritmul în care au lucrat şi până acum, cu menţiunea că Jupiter pledează pentru îmbogăţirea cunoştinţelor şi pentru a vă prezenta la examenele pe care le-aţi amânat până acum.

Din punct de vedere financiar, ianuarie și februarie sunt luni bune pentru muncă și bani. Pentru rezolvarea problemelor vă este solicitată ingeniozitatea pe care ați căpătat-o încă din vara-toamna lui 2017, și pe care o puteți aplica acum. În martie apare o oportunitate cu șanse de câștig în viitor dar pe moment implică un risc și cheltuială. Poate fi o idee sau un proiect ce vă aduce bani în viitor, numai dacă știți acum să vă asociați cu o persoană întreprinzătoare și pricepută în domeniul ei de activitate. În perioada 15 iunie-10 iulie este indicat să fiți prudenți cu banii. La muncă se poate întrerupe un proiect și asta va conduce la alte perspective bănești.

Luna august este una din cele mai bune sub aspect financiar dar și cheltuielile sunt ceva mai mari, de dragul modei sau pentru mulțumirea partenerului. Și prima jumatate din noiembrie vă scoate bani din buzunar printr-o cheltuială strategică, pentru a putea câștiga sau recupera niște bani cheltuiți pentru acte sau consultanță financiară.

Există câteva momente de vârf în acest an şi e bine să le cunoaşteţi. Între 18 ianuarie şi 11 februarie mai multe planete traversează zona muncii şi a activităţii cotidiene şi este o perioadă benefică pentru mici schimbări la locul de muncă sau în stilul de lucru, pentru diverse idei pe care le aveţi şi pe care le puteţi discuta cu colegii, chiar şi cu superiorii. E o perioadă frumoasă cu chef de lucru, cu idei şi proiecte care pot fi fructificate.

Apoi, survine o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar, între 6 martie şi 13 mai. Aveţi multe nevoi financiare. Este posibil să fiţi nevoiţi să căutaţi banii sau să vă daţi seama că vă lipsesc foarte multe lucruri, că v-aţi dori foarte multe lucruri pe care nu le puteţi obţine decât cu bani şi de aici se nasc tot felul de strategii financiare. Aceasta poate fi o perioadă în care mulţi dintre voi, adesea timizi sau temători, lăsați jena deoparte şi vă cereți drepturile financiare, mai ales pentru că Mercur retrogradează în Berbec între 22 martie-15 aprilie. Începeţi să înţelegeţi că riscaţi să pierdeţi un tren dacă nu puneţi foarte ferm problema privind câştigurile voastre şi drepturile voastre financiare. Această retrogradare a lui Mercur în martie-aprilie e o perioadă bună pentru a analiza dacă vreţi să faceţi diverse tranzacţii, și să vă acordați timp în luarea unei decizii privind o achiziţie, vânzare sau orice este legat de bani, tranzacții ce este indicat să le planificați pentru după 15 aprilie.

În acelaşi timp, suprapunându-se cu această perioadă, Venus vă protejează în carieră între 24 aprilie şi 19 mai. Este o perioadă bună şi de succes mai ales dacă vreţi să obţineţi anumite venituri sau o mărire de salariu, o poziţie mai avantajoasă la locul de muncă, sau dacă vreţi să vă faceţi cunoscute rezultatele profesionale. Este o perioadă foarte bună datorită lui Venus în Gemeni. Ideile voastre, proiectele pentru care aţi avea nevoie de un buget, de asemenea, pot fi şi ele discutate.

Un alt moment foarte voloros este tranzitul – foarte lung – al lui Marte în Vărsător, între 15 mai-15 noiembrie. Va şi retrograda în această zodie, astrul fiind răspunzător de munca de zi cu zi. Marte cere din partea voastră mai multă îndrăzneală, mai mult curaj. Să lăsaţi modestia deoparte, să veniţi cu idei inovatoare, originale, să vă puneţi creativitatea la lucru. Despre asta vorbeşte, oricum, şi Saturn în Capricorn până în 2020. Vă îndeamnă, așadar, să vă ascultaţi intuiţia, să vă nişaţi mai corect în plan profesional, ocupându-vă de ceea ce este cu adevărat potrivit pentru voi şi răspunde unui har şi acolo în zona aceea, foarte potrivită pentru voi, să veniţi cu idei originale, să aveţi curajul să gândiţi cu propria voastră minte, să spargeţi nişte tipare sau să aplicaţi într-un stil original cunoştinţele pe care vi le-au transmis profesorii. Să adaptaţi toată practica profesională la cerinţele momentelor pe care trăiţi în domeniul profesional.

Mai retrogradarea lui Marte în Vărsător, între 27 iunie-28 august, poate fi o perioadă de nesiguranţă şi incertitudine în legătură cu nişte proiecte sau nişte propuneri profesionale care vi se fac. Nu prea ştiţi, chiar dacă vă tentează, dacă să acceptaţi sau nu. Nu se pune problema că n-aţi fi pregătiţi pentru provocarea care vi se lansează sau că sunteţi nesiguri pe voi. Poate calculele pe care vi le faceţi sunt nu atât de natură financiară, cât vizează cunoaşterea foarte clară a regulamentelor. Trebuie să ştiţi foarte bine în ce câmp vă mişcaţi, care sunt normele, regulile, care sunt deadline-urile sau obligaţiile şi aspectele juridice şi financiare. Aceste nelămuriri pot să vă facă să ezitaţi puţin, dar după ce Marte iese din retrogradare veţi fi un pic mai limpezi şi veţi putea da un răspuns. S-ar putea, totuşi, ca în a doua jumătate a lunii august chiar să vă întrebaţi dacă sunteţi pregătiţi să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră pentru această propunere de proiect. Este posibil, pentru unii dintre voi, ca acest proiect să se desfăşoare în străinătate şi atunci trebuie să analizaţi dacă viaţa voastră permite o deplasare în străinătate în acel moment. În tot cazul, veți fi capabili să luaţi o decizie benefică pentru voi abia din luna septembrie.

Mai există o perioadă de incertitudine şi de nesiguranţă, între 26 iulie şi 19 august, când Mercur retrogradează în Leu. Din nou trebuie să vă sondaţi dacă aveţi suficient curaj, entuziasm, elan, încredere, optimism pentru schimbarea care ar putea să vă fie propusă. Această schimbare bate la uşă oricum şi se întinde pe şapte ani din momentul în care Uranus intră în Taur, iar zona legăturilor cu străinătatea şi a deplasării în străinătate este deschisă pentru voi. Această perioadă uraniană se întinde din 15 mai 2018 până în aprilie 2026, fiind o perioadă foarte lungă în care oferta de a lucra, de a preda dar şi de a studia, în străinătate este foarte mare şi foarte interesantă, în acelaşi timp. O primă propunere o puteţi primi în acest an. Nu este obligatoriu să o acceptaţi. Ea poate să se reitereze şi în 2019 şi chiar la începutul anului 2020, aşa încât provocarea de acum, din primăvara-vara lui 2018 este foarte puternică, dar nu este singulară.

Bună din punct de vedere financiar, dar nu foarte importantă sau care să genereze câştiguri foarte mari, este perioada 22 septembrie – 23 octombrie. Banii depind de o persoană cu care discutaţi sau care vă angajază, sau cu care vă consultaţi. Venus retrograd în Balanţă, însă, vă poate face, între 31 octombrie şi 16 noiembrie, să reveniţi asupra unei decizii şi dacă v-a fost teamă să acceptaţi o colaborare, probabil că tentaţia financiară vă îndeamnă să o acceptaţi în cele din urmă.

Din octombrie, sfera studiilor, dar şi a actelor de tot felul, este foarte încărcată planetar. Poate fi vorba despre acte privind călătoriile, diverse proiecte pe care le avansaţi sau dosare pe care le depuneţi, acte oficiale foarte importante ce privesc munca, câştigurile şi modul în care vă desfăşuraţi activitatea. E o perioadă foarte bună pentru a încheia un demers mai anevoios şi lung, privind actele de studiu, de exemplu, pentru examene foarte importante. De asemenea, luna octombrie poate să aducă veşti foarte bune prin faptul că obţineţi un aviz sau o aprobare, un act important de care vă folosiţi mai târziu.

Lunile noiembrie şi decembrie sunt luni de pregătire a unui nou context profesional, pentru un nou proiect, pentru dezvoltare profesională. În colaborările profesionale pe care le aveţi, este bine să fiţi cât se poate de pragmatici, să nu vă lăsaţi încântaţi de persoanele pe care le întâlniţi, pentru că există tendinţa de a completa cu imaginaţia voastră calităţi pe care oamenii nu le au întotdeauna. De aceea, între 15 noiembrie şi 31 decembrie, Marte în zona relaţiilor vrea să se asigure că sunteţi foarte realişti şi că puteţi chiar să taxaţi orice fel de păcăleală, minciună, încântare falsă, compliment care vi s-ar putea servi de către persoanele care vor să vă câştige sau să vă încânte.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*