Horoscop 2018 Cariera Gemeni

Horoscop 2018 Gemeni
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:50 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Gemeni este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este un an foarte bun din punct de vedere al muncii. Poate că nu este vorba de o carieră răsunătoare, cât despre o eficientă organizare profesională și o distribuire a sarcinilor, lucru care vă ajută să vă relaxați puțin profesional, și chiar financiar. Lucrul acesta este garantat de prezența lui Jupiter în Scorpion instalat aici din 10 octombrie 2017 până pe 8 noiembrie 2018.

Octombrie 2017-noiembrie 2018 este, așadar, un pasaj foarte bun pentru activitatea voastră profesională. Este posibil să vă extindeți aria de acțiune și de muncă într-un mod mult mai bine organizat. Această abordare vă permite să nu vă simțiți copleșiți de muncă, și în acelați timp, să aveți colaboratori, să puteți să faceți față mai ușor sarcinilor, pentru că înțelegeți legile, vă coordonați mai bine cu ceilalalți, vă ordonați mai bine, astfel încât munca începe să vă dea satisfacție și să vă ofere și momente de lejeritate.

În orice caz, în 2018, munca este cea care vă aduce bani. Și aceasta trebuie organizată în așa fel încât să vă fie mai ușoară și mai placută. Poate delegați sarcini sau să vă ocupați doar de o parte din activități și anume de cele pe care le stăpâniți mai bine și vă plac mai mult. Oricum ar fi, stresul scade. Ce se schimbă este norocul în speculații. Saturn vă atenționează în următorii doi ani că e bine să fiți mai atenți la tranzacții financiare: bursă, vânzări, achiziţii etc. Și să riscați mai puțin, mai ales în martie. Ecoul unor investiții imprudente poate veni în luna mai. Este adevărat că munca vă aduce bani în mai și iunie dar aici vorbesc de jocuri financiare cu risc, deci de alți bani decât cei profesionali. Septembrie este de asemenea o lună care poate să se încheie mai bine decât începe și asta pentru că descurcați un aspect juridic complicat ce vă riscă veniturile. Este bine să vă cunoașteți drepturile profesionale legale și să discutați cu legea ori cu contractul deschis pe masa. În felul acesta lucrurile se lămuresc mai repede.

2018 este un an extrem de generos cu noi proiecte în care chiar dacă nu sunteți lideri, aveți totuși o poziție foarte bună. Șefii voștri și colectivul profesional se pot baza foarte mult pe experiența voastră și sunteți recunoscuți drept foarte buni conducători, chiar dacă în mod neoficial.

Pe de altă parte, până în 2024 Neptun ocupă zona carierei, aducând ușoară nesiguranță și confuzie. De fapt, astrul vă invită să nu vă luptați atât de mult pentru funcții înalte, pentru că acestea nu sunt necesare și mai mult vă epuizează. Este, de altfel, și sfatul pe vi-l dă Jupiter: deveniți voi indispensabili ajutându-i pe alții să conducă, și veți fi recunoscuți ca eminențe cenușii, ca foarte buni profesioniști fără de care nu se poate duce la bun sfârșit un proiect. Gemenii care tânjesc după o funcție o pot obține, dar pot și să-și complice foarte mult existența în 2019, când aceasta poate deveni deja stânjenitoare și poate atrage invidii sau tot felul de încurcături juridice.

Revenind la bani, o sursă de stânjeneală poate veni din zona partenerului de viață, care fie nu câștigă cât voi, fie are diverse cheltuieli și lucrul acesta afectează bugetul general. Dar pentru că harta voastră arată foarte bine sub aspectul muncii și al câștigului puteți susține un pasaj mai dificil prin care trece partenerul. În tot cazul, ar fi bine să reușiți să puneți bani deoparte, chiverniseală ce s-ar putea să fie chiar politica următorilor șapte ani cu Uranus în Taur. Gândul acesta să vă bântuie din 15 mai 2018 și e bine să vă țineți de el în următorii ani.

Pentru 2018 destul de supărătoare din punct de vedere financiar pot fi cheltuieli pentru sănătatea persoanelor din casă, divese cheltuieli pe care le puteți avea pentru îngrijirea patrimoniului și a bunurilor imobiliare sau diminuări ale veniturilor partenerului de viață, lucru care vă indică pe voi drept susținători financiari ai familiei. În sensul acesta e bine să vă gândiți, mai ales la început de an, dar și pe parcursul anului, de exemplu, în aprilie-mai, dacă merită să păstrați anumite bunuri materiale care vă consumă resurse sau dacă este mai bine să renunțați la ele. Pentru că 2018 poate fi anul în care vă descotorosiți de unele averi care mai mult vă consumă resurse dacă le păstrați, în loc să vă ofere beneficii.

Iar dacă vreți să salvați ceva din patrimoniul vostru asigurați-vă că ceea ce reconstruiți sau remodelați este de folosință pentru voi, sau pentru familiile voastre.

Tot din punct de vedere financiar există un pasaj foarte ofertant în perioada 20 mai-14 iunie. Este un moment foarte bun pentru negocieri salariale sau bugetare, și dacă desfășurați un proiect puteți avea un spor la salariu sau obțineți rezultate atât bune în plan profesional, încât sunteți bonificați suplimentar. Este, în același timp, un moment în care pot exista și cheltuieli care vă fac plăcere, mai ales pentru casă. Se pare, totuși, că sunt mai mari câștigurile decât cheltuielile.

Oricum, Saturn în Capricorn vă invită să fiți foarte economi până în 2020. În perioada 10 iulie – 7 august pot exista cheltuieli pentru casă sau pentru membrii familiei. Ele nu sunt foarte supărătoare, dar trebuie să vi le asumați. Sunt tot felul de lucruri care trebuie reglate administrativ și asta implică niște cheltuieli.
După acest moment intrați într-un pasaj foarte bun profesional și financiar, din 9 septembrie 2018 până pe 7 ianuarie 2019. Este o perioadă de muncă cu foarte bune rezultate, dar și foarte bună protecție în mediul vostru profesional. Vă sunt recunoscute meritele, dar poate unii sunt invidioși pe realizările voastre și mai ales pe laudele pe care le primiți. S-ar putea să primiți o propunere foarte discretă de schimbare a locului de muncă sau tocmai pentru că sunteți considerați persoane influente la locul de muncă, să fiți atrași în diverse echipe sau tabere profesionale. Trebuie să analizați dacă o astfel de propunere este în avantajul vostru și dacă vă este mai bine să deveniți partizanii unora din șefii de la muncă, de exemplu, sau dacă este cazul să acceptați o propunere profesională cu evoluție pe termen lung, un proiect interesant sau la un department care se creează și care dorește să coopteze colaboratori. Rămâne de văzut dacă vă găsiți locul și dacă pe termen lung este în avantajul vostru. În tot cazul, lunile de toamnă pot veni cu o astfel de propunere, foarte discretă pentru început sau poate incertă.

Anul 2018 nu aduce atât o schimbare, cât o expansiune profesională în sensul unei munci mai bune, a unei sarcini în plus, sau unei mai bune organizări, astfel încât să nu vă simțiți copleșiți de munca voastră și să câștigați o reputație înnobilatoare la locul de muncă. Dar nu anunță neapărat și o schimbare, chiar dacă vești și propuneri vin pe final de an. Poate e bine să le amânați pentru 2019, până când vă verificați colaboratorii sau viitori șefi ori alternativele. Este foarte posibil ca rezultatele bune din 2018 să vă recomande pentru diverse alte aplicații profesionale și colaborări mai bine plătite, care sunt mai potrivite pentru 2019. În tot cazul, chiar și lunile octombrie-noiembrie vin cu propuneri interesante în plan profesional, însă ele rămân să fie analizate foarte serios. De altfel, Venus retrograd în zona muncii în perioada 6 octombrie-16 noiembrie, poate să vă facă circumspecți cu privire la unele propuneri și e bine să fiți așa pentru că puteți surprinde niște nuanțe care nu vă plac. În niciun caz nu e indicat ca în luna octombrie să intrați în tabere și partizanate care se creează la locul de muncă sau să fiți atrași în bârfe și comentarii, sau să fiți prea sinceri și prea transparenți, producând indiscreții legate de munca unor colegi. E bine să fiți foarte atenți la aspectul acesta și în octombrie, dar mai ales în noiembrie.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*