Horoscop 2018 Cariera Leu

Horoscop 2018 Leu
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:53 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Leu este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este o provocare pentru voi. E bine să începeți anul 2018 cu proiectele de anul trecut, perfecționându-le.

În felul acesta puneți la punct un mecanism financiar sigur. În martie și aprilie banii sunt foarte munciți. Efortul este mare, mai ales pentru că doriți performanță și aveți sentimentul că renumele vostru depinde de calitatea muncii pe care o depuneți. Banii sunt mai puțin importanți decât prestigiul profesional.

Din punct de vedere al carierei, anul 2018 aduce nevoia de limpezire in activitățile voastre, de cântărire a rezultatelor în raport cu eforturile depuse. Saturn intră în Capricorn din 19 decembrie 2018 până pe 21 martie 2020, în zona muncii subalterne sau foarte dedicate. Planeta este foarte pretențioasă și poate fi supărătoare pentru aceia dintre voi care nu și-au ales bine profesia, cărora le displace ceea ce fac, sau pentru care orarul de muncă este foarte stânjenitor. Astrul vrea să păstrați proiectele care sunt cu adevărat reprezentative pentru voi, și de aceea vă îndeamnă să reduceți din activitate. Dacă nu v-ați ales bine profesia dar continuați să prestați munca voastră în același ritm, veți fi nevoiți să vă retrageți din diverse activități pentru că nu mai faceți față. Pe perioada celor doi ani ai șederii lui Saturn în Capricorn, s-ar putea să considerați că merită să faceți eforturi și să rezistați, dar pentru că vorbim, totuși, de un interval destul de lung, trebuie să fiți atenți la costuri. Pentru că dacă nu este vorba doar de un proiect punctual, care vă cere un efort deosebit, ci este vorba de o stare care se instituie la locul de muncă, de sacrificiu și de efort, atunci s-ar putea ca doi ani să fie o perioadă mult prea lungă.

Pe de altă parte, este adevărat că această planetă cere foarte multă dedicare și foarte multă probitate profesională. Nu puteți rezolva lucrurile oricum, lăsându-le la întâmplare, și nu puteți lăsa baltă sarcinile voastre, nici măcar din motive de oboseală, stres, sau sănătate. Așa că trebuie să calculați foarte atent și lucid dacă sunteți capabili să depuneți eforturile pe care le făceați până acum, dacă nu cumva v-ați înhămat la prea multe și dacă nu cumva a venit timpul să mai reduceți din activitate, ca să evitați eșecurile.

Pe de altă parte, mediul profesional poate fi unul destul de supărător, și simțiți lucrul acesta până pe 15 mai și apoi pe final de an, mai ales aceia dintre voi care nu sunt de acord cu regulile instituției sau cu ierarhia instituită. Aceste sâcâieli poate vă vor conduce la ideea că merită să luați în calcul o schimbare majoră de statut și de carieră, să ocupați fie o funcție mai înaltă, fie să veniți cu propunerea unor schimbări în cadrul serviciului pe care îl aveți acum.

Aceste schimbări merită să le avansați între 15 mai și 7 august. Este perioada în care Uranus, cel care aduce revoluții și transformări majore, se instalează în zona carierei. Pentru că stă aici până în 2026, nu trebuie să vă grăbiți să rezolvați în 2018 toate aspectele care vă nemulțumesc, dar s-ar putea ca mai ales pentru Leii născuți în iulie, intrarea lui Uranus în Taur să fie un stimulent. Din 15 mai mulți dintre voi se gândesc cum ar fi dacă ar schimba locul de muncă, sau dacă și-ar schimba profesia. Planetele sprijină acest proiect, însă rămâne de văzut dacă nu cumva vă răzgândiți. Oricum, este un prim puseu de individualizare și libertate profesională. Din 7 august, pentru că Uranus retrogradează, dacă nu faceți până atunci niciun pas spre schimbare este posibil să o mai amânați. Puteți să vă răzgândiți, să constatați că poate schimbarea, deși bună, este suprasolicitanti. Realizați, că poate nu aveți toate resursele necesare pentru a-i face față.

Până pe 8 noiembrie, Jupiter în Scorpion pledează pentru menajarea forțelor și pentru conservarea energiei. Nu aveți voie să mai desfășurați activități foarte obositoare sau foarte stresante. De altfel, chiar asta este tema anului 2018: cu ce activități continuați, ce sarcini vă mai asumați și ce schimbări mai faceți în carieră, astfel încât calitatea vieții voastre să crească. Dacă nu faceți aceste schimbări este posibil ca Saturn în Capricorn, timp de doi ani, să vă obosească din ce în ce mai mult și la un moment dat să fiți în incapacitatea de a vă rezolva sarcinile.

În același timp, este posibil ca din 15 mai pentru unii dintre voi să se producă schimbări în ierarhie și să vă treziți cu noi șefi care vin cu altă viziune, cu altă politică – și lucrul acesta impune niște schimbări în modul în care vă rezolvați sarcinile, sau chiar cer schimbări ale sarcinilor. Așadar, vă puteți trezi brusc cu alte atribuții, alte obligații, alte proiecte și alt desfășurător. Poate fi o schimbare binevenită, deși stresul de acomodare cu altă conducere poate fi dificil. Dar dacă lăsați lucrurile să intre în matca lor, dacă lăsați timp noilor șefi să se acomodeze, veți reuși să țineți pasul cu evenimentele.

Dacă perioada cea mai favorabilă unor schimbări în instituție este 15 mai-7 august, ei bine, din 7 august, Uranus, planeta revoluțiilor și a schimbărilor, se retrage și este posibil ca vechii șefi să revină sau pur și simplu să existe mai multe valuri de schimbări la care trebuie să vă adaptați. Aceste schimbări au loc la vârful ierarhiei, la voi ajungând doar ecourile acestora, și de aceea întregului context profesional i se poate adăuga și stresul de adaptare la toate ordinele de sus.

Câteva momente importante pentru carieră, se cristalizează încă din luna ianuarie, când chiar la început se produce o aglomerare de planete în zona serviciului așa că nu aveți prea mult timp de vacanță de iarnă, Veștile vă prind din urmă și este posibil să începeți munca în forță și să primiți niște vești surprinzătoare chiar de la începutul anului.

Situațiile care se creează la muncă devin din ce în ce mai tensionate, mai ales între 18 martie și 16 mai, când Marte se află în zona serviciului. Pot exista multe momente de iritare. Poate că nu sunteți de acord cu schimbările care se fac, cu ordinele șefilor, cu modul în care văd rezolvarea unor sarcini, cu felul în care vă tratează pe voi și pe colegii voștri. Tocmai de aceea este posibil ca între 17 martie și 15 mai să vă crească foarte mult iritarea. Nu vă puteți abține să comentați sau să criticați deciziile altora, și veniți chiar voi cu idei – deși acestea poate nu sunt foarte ușor de implementat.

Acum vă poate încolți un prim gând legat de părăsirea locului de muncă sau de niște acțiuni revoluționare pe care vreți să le întreprindeți la locul de muncă. Este posibil ca unii dintre voi să se implice într-un proiect extraordinar de ambițios, care necesită un efort de doi ani. Indiciul este dat de Saturn în Capricorn, care cunoaște mai multe faze, atât de avansare, cât și de regres și de aici vine o parte din frământările anului 2018. Este posibil, pentru aceia dintre voi care sunt compatibili cu locul de muncă și practică o profesie care li se potrivește, să fie într-adevăr vorba de un proiect foarte provocator și foarte ostenitor. Însă lecția lui Saturn rămâne valabilă: trebuie să vă folosiți foarte judicios, foarte economic toate resursele și forțele la locul de muncă – cu alte cuvinte, să nu pierdeți din energie inutil, ci să investiți doar în activitatea pe care o aveți de desfășurat, tocmai pentru a vă asigura că rezistați pe termen lung. Faptul că proiectul este de succes nu înseamnă că sunteți ocoliți de efort. Iar acolo unde efortul vi se pare inutil și superiorii sunt neînțelegători, complicând și mai mult lucrurile, e posibil ca unii dintre voi să se gândească la părăsirea locului de muncă și la o evoluţie ca independent.

Conflictele personale, în cazul în care există dispute și nemulțumiri, pot să se ascută din 15 mai, când Marte intră în zona relațiilor și nu se poate spune că nu dispuneți de curaj și aplomb în cazul în care nu sunteți mulțumiți de condiții. Aplombul este bun pentru cei care hotărăsc o schimbare profesională, pentru că este nevoie de curaj, sau pentru cei care încep un proiect ambițios și în care au investit propriile idei. Însă, pentru cei care pur și simplu își desfășoară mai departe activitatea într-un context ierarhic oprimator, atunci e posibil ca din 15 mai să izbucniți și să aveţi certuri cu superiorii.

Curajul poate mai bate în retragere între 27 iunie și 28 august, când poate încercați să fiți un pic mai diplomați sau poate să vă reconsiderați poziția ori riscurile la care vă supuneți. Așa încât, în special în perioada 12 august-26 august, e bine să calculați costurile în plan profesional și să vă gândiți dacă sunteți dispuși să renunțați sau să pierdeți anumite avantaje și privilegii.

Ulterior, din septembrie, reintrarea lui Marte în Vărsător asigură faptul că puterea și curajul vă revin. Dacă vă aflați în imposibilitatea de a lucra cu colegii ori șefii vostri, este foarte posibil să fiți dispuși să vă asumați pierderea confortului sau a stabilității câștigate până acum, mai ales dacă nu puteți tolera un mediu în care vi se impun sarcini incompatibile cu voi. Însă dacă munca și contextul în care o prestați vă fac placere, iar natura activității este foarte provocatoare, atunci bătălia nu se dă cu alții, ci cu propria voastră persoană care trebuie adaptată la acest tip de efort pe care îl aveți de depus. Trebuie, astfel, să dați dovadă de foarte multă consecvență și de multă dedicare. Poate uneori sunteți singurii răspunzători de anumite etape și este posibil să fie nevoie de perfecțiune în executarea anumitor pași pentru a putea avansa.

Atât de multă constrângere – și ca timp dar și ca exercițiu profesional – poate să fie supărătoare și este bine să vă întrebați și în septembrie dacă merită efortul. Nu toate proiectele bune merită să fie desfășurate dacă ele nu cad într-un moment potrivit al vieții noastre, dacă nu ne găsesc pregătiți, suficient de sănătoși sau dacă pur și simplu ne-am demonstrat până la ele abilitățile – poate considerăm că e timpul pentru o muncă mai deconectată sau cu altă viteză.

Un aspect important este și cel legat de rentabilitate financiară. Iulie și august sunt cele mai bune luni ale anului pentru reușite financiare, însă perioada 20 mai – 14 iunie indică mici pierderi, probabil sub forma unor renunțări conștiente, făcute pentru a nu bloca alte activități sau bani. Este posibil să împrumutați un apropiat și să vă luați adio de la bani. În lunile septembrie-noiembrie este nevoie de venituri în casă. Pot exista dispute în familie legate de bani sau dificultăți financiare cauzate de membrii familiei: reparații în casă, susținerea financiară a cuiva, suport bănesc pentru sănătate. Între 6 septembrie – 22 septembrie, Marte traversează zona banilor, și este perioada în care analizaţi eforturile pe care le depuneți în plan financiar. Aveți o privire foarte lucidă, așa încât, concluziile cu privire la actuala condiție financiară le puteți trage spre finalul lui septembrie.

După 8 noiembrie Jupiter intră în Săgetător și pledează pentru relaxare. Entuziasmul, încrederea și bucuria se reactivează. Este nevoie de ele pentru a putea avansa în orice proiect.
Așa că oricât de mult ați asculta de șefi aveţi nevoie să simțiti că vi se dă mână liberă sau că puteți să contribuiți cu propriile voastre idei la desfășurarea lucrurilor. În caz contrar, nu prea sunteți fideli diciplinei, ambiției, subordonării, sau loialității.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*