Horoscop 2018 Cariera Pesti

Horoscop 2018 Pesti
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:03 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Pesti este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 este un an pregătitor pentru cariera voastră. Instalarea lui Jupiter în Scorpion vorbește până pe 8 noiembrie 2018 mai mult de studii absolut necesare pentru carieră.

Este un an care îi avantajează în special pe tineri, cei care sunt în școală, dar și pe cei care se gândesc, chiar la o vârstă înaintată, să înceapă un studiu, să facă o școală ce răspunde mai mult vocației. Este un an foarte bun, care îi susține pe cei care și-au amânat examenele, dar și pe cei care au diplome în buzunar, dar nu le-au valorificat până acum. De asemenea, oferă o deschidere foarte frumoasă pentru cei ce doresc să lucreze în străinătate, sau să învețe în străinătate, ori cei care vor să-și valorifice la un mod mai înalt, intelectual, cunoștințele profesionale, scriind articole, cărți sau publicând. Este un an bun pentru studii de rang înalt – master, doctorat – dar și pentru lucrări de specialitate, de exemplu. Unii Pești au șansa să-și întâlnească mentorul sau să studieze în instituții prestigioase și să obțină, în felul acesta, diplome care vor conta foarte mult în carieră.

Încă din ianuarie, conjuncția Marte-Jupiter favorizează studiile și poate, de asemenea, să dea unora dintre voi ideea unor proiecte foarte interesante, care necesită multă pregătire, multă documentare și multe acte. Este un început de an extrem de benefic sub aspectul studiilor și al valorificării intelectuale a ideilor și cunoștințelor. Din punct de vedere financiar, între 18 ianuarie și 15 februarie munciți ca investiție, pentru bani viitori. Sau pentru a recupera o parte din munca restantă din 2017. Pentru a putea progresa și eventual pentru a fi pregatiți să faceți o schimbare în 2018, este bine să încheiați vechile colaborări.

Apoi, din 26 ianuarie și până pe 16 martie, Marte traversează zona carierei. Este un timp extrem de intens pentru acțiunile voastre la locul de muncă, în sensul de a vă impune opinia, și de a veni cu argumente. Este posibil să existe și dispute cu superiorii, să nu fiți de acord cu unele reguli sau ordine, sau cu felul în care se aplică anumite norme profesionale. Este posibil să câștigați aceste dispute, și chiar respectul unor colegi, sau ale unor autorități, consolidându-vă autoritatea profesională.

Anul 2018 poate să aducă protectori extrem de puternici și de influenți, chiar acceptarea vostră în cercuri mai înalte, sus-puse, sau pe lângă persoane foarte onorabile și influente din punct de vedere profesional. Lucrul acesta se poate întâmpla din 16 martie și până pe 14 mai, când puteți primi diverse invitații. Participările la diverse festivități profesionale pot să vă ajute să vă faceți cunoștințe deosebit de utile și importante pentru voi.

De asemenea, din punct de vedere financiar, prima jumătate a lunii martie este benefică. Folosiți-o din plin pentru a iniția un nou proiect. Un alt aspect astral interesant se produce între 6 martie și 14 mai, când există foarte multe discuții legate de bani, privind cheltuieli pe care trebuie să le faceți. Ele pot fi provocate de unele contexte profesionale în care vă aflați și cărora trebuie să le faceți față.

Mai ales retrogradarea lui Mercur în Berbec, între 23 martie-15 aprilie, vă îndeamnă să căutați sursele financiare sau să le verificați, în cazul în care aveți o propunere financiară. Mercur retrograd vă sugerează să vă bazați pe propriile forțe și mai puțin pe prieteni. Ajutoarele externe pot să întârzie puțin așa că trebuie să vă mobilizați toată voința și puterea. În aceeaşi perioadă e bine să verificați dacă propunerile sau promisiunile pot fi ținute. Pe de altă parte, este indicat să fiți atenți la cât de mult consum de resurse se cere din partea voastră, pentru că Mercur în Berbec vorbește și de resurse personale, de timp, de energie și sănătate investite în munca pe care o desfășurați. Unele obiective pe care vi le-ați propus pentru 2018 poate că nu merită atât de multă zbatere. Așa încât, perioada 23 martie-15 aprilie, este și o perioadă de analiză a acestor ambiții și ținte pe care vi le propuneți, pentru că ele pot fi inutil de scumpe pentru voi. Perioada 24 aprilie – 18 mai indică niște cheltuieli în casă, poate prin musafiri costisitori ori călătorii la rude, ceea ce vă scoate bani din buzunar. De asemenea, poate fi nevoie de unele îmbunătățiri ale locuinței.

O altă perioadă bună pentru muncă, în care aveți chef și rezultate bune, este între 13 iunie și 09 iulie, cu multe discuții constructive în plan profesional. Se caută soluții și încercați să coagulați o echipă în jurul vostru sau să găsiți niște colaboratori. Aceste zile vă stimuelază creativitatea profesională, găsind cele mai ingenioase modalități de a vă scoate în evidență abilitățile profesionale.E bine să evitați conflictele și să nu stați pe lângă persoanele care nu sunt aplecate către o colaborare cu voi. Ați pierde prea mult timp să convingeți aceste persoane, care au alte interese.

În perioada în care Mercur retrogradează în Leu, 26 iulie-19 august, trebuie să fiți atenți ca cei care vă fac promisiuni să se țină de cuvânt. De fapt, voi ar trebui să urmăriți în ce măsură persoanele care promit se pot ține de cuvânt, pentru că există riscul unor dezamăgiri – poate nu atât din rea-intenție sau din sabotare, cât din fluctuațiile și nesiguranța colaboratorilor voștri. Deși este o perioadă foarte bună pentru a găsi oamenii cu care să lucrați, o parte din aceste persoane, sau din colegii de lucru, pot să abandoneze pe parcurs cursa, din pricini care nu țin neeparat de voința lor, ci mai curând de viața lor și de ordinea din viața lor. Un colaborator prețios poate să bată în retragere sau să aibă situații de viață care îl incapacitează și nu mai poate fi alături de voi.

Dar până la urmă lucrurile se rezolvă și din 20 august până pe 5 septembrie, veți găsi soluții, poate cu ajutorul unor protectori importanți sau al unor persoane care vă pot sfătui și vă pot ghida. Din 9 septembrie se deschide, până la finalul anului, o perioadă foarte interesantă pentru carieră, în sensul că unele idei, unele proiecte sau lucrări pe care le scrieți pot avea foarte mare succes, sau examene pe care le dați pot fi trecute fără emoții. Este perioada reușitelor ce țin de acte. Așa încât, o diplomă pe care o obțineți în lunile de toamnă poate să vă netezească drumul în carieră.

Este, de asemenea, o perioadă care deschide din nou perspectiva unor călătorii pentru studii sau a colaborării cu străinătatea. În tot cazul, nu trebuie să amânați niște examene pe care le-ați putea susține la final de an, pentru că aveți toate șansele să le treceți. Perioada 1 – 16 noiembrie poate indica o pierdere din cauza unui colaborator, sau pentru că nu primiți un ajutor promis. Dacă în proiectele voastre v-ați bazat pe banii sau abilitățile altcuiva, în acest interval verificați trăinicia colaborării și congruența scopurilor între voi și ceilalți. Pe de altă parte, lunile noiembrie și decembrie aduc responsabilități profesionale și proiecte de succes care pot indica un salt în carieră și câștiguri mari în viitor.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*