Horoscop 2018 Cariera Rac

Horoscop 2018 Rac
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:51 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Rac este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 aduce provocări în carieră, pentru că Saturn este instalat în Capricorn.

Succesul și statutul profesional pot depinde de felul în care sunteți percepuți de oamenii cu care colaboraţi. Saturn este foarte pretențios și exigent, și vă aduce în postura de a vă impune. Pentru că sunteți persoane de probitate morală și profesională, credibile, punctuale, aportul vostru poate fi sincer prețuit.

Din punct de vedere financiar, între 25 aprilie și 18 mai beneficiați de protecție financiară. Fie sunteți scutiți de o datorie, fie găsiți bani fără obligații. Cu toate acestea, Mercur retrograd (23 martie – 15 aprilie) în zona carierei vă sugerează să cântăriți bine propunerile sau ordinele superiorilor. Dacă nu aveți suficiente informații sau dacă sarcinile sunt iraționale, asta vă poate afecta salariul. Aveți nevoie de argumente pragmatice, profesionale și de cifre exacte pentru a vă susține un punct de vedere contrar superiorilor. După 15 aprilie puteți lua decizii care vă pot avantaja și chiar propulsa, dar numai după ce cântariți bine și cereți mai multe informații.

Mai ales până pe 15 mai sunt șanse chiar să vă schimbați serviciul, pentru că Uranus stă încă în zona carierei. De șapte ani astrul se străduiește să vă încurajeze să schimbați ori serviciul ori ceva la locul de muncă – poate felul în care sunteți integrați în colectivul profesional. Așa încât, până pe 15 mai, Uranus pledează pentru curaj.

Sunt două perioade, între 1 ianuarie -15 mai și apoi între 6 noiembrie și finalul anului, foarte active pentru cariera voastră. Dacă nu ați avut curajul să faceți schimbări sau dacă le-ați făcut și sunteți într-o etapă nemulțumitoare și ați vrea să schimbați ceva sau să creșteți, să mergeți mai departe, atunci aceste perioade sunt cele mai potrivite pentru a lua decizii și a face aceste schimbări.

În ultimii doi ani, Saturn v-a obligat să munciți cu abnegație, poate modest, să învățați lucruri noi, să vă respecializați sau să învățați o limbă străină care vă este de ajutor la locul de muncă, să vă perfecționați, să vă șlefuiți de darurile profesionale. Însă începând cu 2018, aceeași planetă vorbește mai mult de relații, contacte și parteneriate. Este posibil ca în acest an să se ivească oportunitatea de a colabora cu o instituție sau cu persoane foarte importante care sunt benefice pentru viitorul vostru.

Această colaborare este mai probabilă după 15 mai , când și Uranus intră în Taur și când există mai multe șanse pentru o ofertă foarte atractivă. Oferta poate să vină înainte de luna mai, însă este nevoie de îndrăzneală, de curaj, poate de o viziune nouă, legată de activitatea voastră și de mediul în care vă vedeți plasați și cu care ați putea fi compatibili desfășurând o anumită activitate. Așa încât, propunerile care pot veni înainte de mai se pot consolida, astfel încât să luați o decizie la final de lună, cel mai curând. Există gândiri și răzgândiri, cu siguranță, faceți doi pași înainte și unul înapoi, în virtutea prudenței specifice zodiei voastre. O parte din aceste răzgândiri pot fi generate de calcule financiare. Veți fi destul de preocupați de aspectul banilor, mai ales de când Marte intră în Vărsător, tot după 15 mai.

Retrogradarea lui Marte în Vărsător, între 27 iunie-28 august, anunță o perioadă de timp în care nu sunteți mulțumiți de socotelile pe care vi le faceți. Nu se împlinește ceea ce vi se promite, și pare să existe o nepotrivire între efortul de schimbare, adaptare, sau participare la un proiect special, și nevoile pe care le aveți. Deci, este nevoie de mai mult timp până vă faceți toate calculele, poate și pentru a verifica toți colaboratorii care vă înaintează propuneri. Este foarte important să vă asigurați de acești colaboratori, susține Saturn, nu numai în 2018, ci și în 2019. În acești doi ani vi se recomandă să fiți foarte atenți la relații și la legături.

Dar dacă se încheie un contract în 2018, aveți mari șanse să-l continuați pe termen lung și să fie benefic pentru voi. Însă lucrurile nu trebuie grăbite. De aceea orice idee aveți, orice plan profesional aveți, oriunde ați aplica dosarul vostru și la orice invitație vă gândiți să răspundeți, trebuie să verificați foarte bine partenerii alături de care vreți să mergeți o lungă perioadă de timp.

Așa încât, curajul pe care l-ați avea după 15 mai poate să bată în retragere în perioada iunie-septembrie, pentru că Saturn retrogradează. Această retrogradare indică faptul că aveți nevoie de ceva mai mult timp pentru a vă asigura că faceți un pas corect. De aceea, probabil, abia din septembrie decantați toate datele și analizați propunerile sub toate aspectele, vă sondați dacă sunteți într-un moment prielnic pentru o schimbare. Abia din prima lună de toamnă este posibil să vă limpeziți dorințele și aspirațiile.

Sigur că și retrogradarea lui Mercur în zona banilor, în perioada 26 iulie-19 august, se adaugă la calculele pe care vi le faceți. Pentru că în august se suprapun aceste două perioade de retrogradare, a lui Marte în Vărsător, și a lui Mercur în Leu. Este nevoie să fiți foarte atenți și cerebrali privind finanțele și sunteți îndreptățiți să calculați și din punct de vedere bănesc propunerile care vin.

Din punct de vedere financiar, între 15 iunie și 12 iulie Venus indică şanse mari de câștig. Chiar dacă suma nu e copleșitor de mare, reușita aceasta poate fi însoțită și de alte oportunități. Dar tot acum și cheltuiți mulți bani pentru propriile necesități dar și răsfățuri. Mercur retrograd între 26 iulie și 19 august recomandă prudență în cheltuieli. În plus, este perioada când vă faceți calcule un pic hazardate, sperând să câstigați mai mult. Este adevărat că sesizați o oportunitate, dar ea trebuie să fie prinsă din zbor, pentru că pasajul favorabil durează puțin, 19 august – 6 septembrie. În luna noiembrie se rezolvă o problemă financiară în familie, problemă ce este posibil să se fi ivit în prima jumătate a lunii septembrie.

Un moment foarte bun, de data aceasta mai mult pentru speranțe și încredere și tonus sufletesc, care contează foarte mult în cazul vostru, este perioada în care Venus se află în Scorpion, adică din 9 septembrie până la finalul anului. Dar pentru că Venus va retrograda în Scorpion în perioada 6 octombrie-16 noiembrie, din nou se poate spune că în septembrie și octombrie, mai ales, trebuie să vedeți dacă tentațiile pe care le ridică unele propuneri atractive nu sunt cumva periculos de mari, și entuziasmul vostru – mai ales dacă veniți după o perioadă de frustrări sau abstinență profesională – nu este exagerat. Este foarte posibil ca ținându-vă bine pe poziții să negociați foarte mult în avantajul vostru, dar țineți cont că august este luna calculelor și negocierilor și deci perioada cea mai bună pentru răspunsuri sau finalul unor discuții și negocieri.

Este necesar, să țineți cont de faptul că trebuie să fiți foarte atenți la angajamentele legale, juridice ale muncii voastre, în special în a doua jumătate a lunii noiembrie, când Mercur este retrograd în Săgetător, din ziua de 17 și până pe 6 decembrie. Tot în această perioadă este necesar să fiți mai atenți ca de obicei și la colaboratorii pe care trebuie să vă bizuiți. În negocieri comunicarea este esențială, la fel ca stăpânirea terminologiei și a nuanțelor cuvintelor cheie pe care le folosiți.

Pe de altă parte, și cunoștințele vă pot fi evaluate și este posibil ca unii dintre voi să dea niște examene. Augurii sunt foarte buni pentru voi și sunteți ajutați astral. E posibil să fie foarte favorizați chiar și aceia care lucrează în străinătate sau care urmăresc o colaborare cu persoane din străinătate sau care vor să lucreze în orașul lor, dar într-o companie străină. Tocmai acolo se pune problema cunoaștereii limbii angajatorilor, de exemplu. Așa că anul 2018 este important sub aspectul probității voastre profesionale, a modului în care reușiți să vă demonstrați – prin acte, diplome, studii – capacitățile profesionale. Tot acum este cântărită și calitatea voastră morală.

Așadar, anul 2018 aduce foarte multe propuneri profesionale și există șansa ca din noiembrie ori să înceapă o colaborare, ori ca una deja existentă să intre pe un drum drept. Vă puteți bucura de o colaborare foarte fructuoasă și foarte frumoasă nu numai din punct de vedere financiar, ci și sub aspectul siguranței și stabilității locului de muncă.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*