Horoscop 2018 Cariera Sagetator

Horoscop 2018 Sagetator
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:58 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Sagetator este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 vă atrage atenția asupra banilor. Saturn instalat în Capricorn din 19 decembrie 2017 până pe 21 martie 2020, în spațiul ce corespunde finanțelor și câștigurilor, vizează un spirit de eficiență și economie.

Este cazul să fiți mai atenți cu resursele pe care le folosiți în munca voastră, în rezolvarea sarcinilor și a problemelor, a responsabilităților cotidiene. Pe de altă parte, vă indică să nu vă risipiți în acțiuni și activități care sunt ineficiente pentru voi, nu doar neaducătoare de bani, ci și consumatoare de energie, timp și sănătate.

Pentru Săgetătorii trecuți, de prima tinerețe, trecuți de 35-40 de ani, Saturn în Capricorn poate să indice în 2018 și șansa de a acumula avere prin diverse activități care se bazează pe foarte multă experiență. Este posibil să vă restrângeți aria de activitate, ocupându-vă de lucruri pe care știți foarte bine să le faceți și unde aveți un foarte bun antrenament. Banii vin de acolo, dar aveți oricum datoria de a vă purta cu banii foarte economic și să-i cheltuiți judicios.

Un alt element care vizează munca și relațiile profesionale este prezența lui Jupiter în Scorpion din 10 octombrie 2017 până pe 8 noiembrie 2018. Se poate spune că vă protejează relațiile profesionale, dar vă și atrage atenția asupra aspectelor juridice. Trebuie să fiți atenți la acte, și să evitați neglijențele. Pe de altă parte, dacă se ivesc dificultăți, astrul anunță o bună protecție, chiar și în cazul unor probleme mai dificile, financiare sau juridice. Este un soi de protecție aproape providențială pe care Jupiter o aduce în aspectele profesionale.

Intrarea lui Uranus în Taur, în 15 mai, pentru o perioadă de șapte ani, cât se va afla în această zodie și în zona muncii și a activității profesionale, vă lansează o provocare. Ca din 2018, dar mai ales din 2019 până în 2026, să luați în calcul o schimbare majoră din punct de vedere profesional. Poate că unii dintre voi nu-și schimbă doar locul de muncă, ci și profesia. Din 15 mai până pe 7 august, mai ales Săgetătorii născuți în primele zile ale zodiei, pot deja să se lanseze în proiecte care vizează o schimbare profesională, sau chiar să inițieze o astfel de schimbare. Dar pentru că astrul nu stă foarte mult în spațiul muncii, este bine să calculați atent o astfel de decizie și poate chiar s-o amânați pentru începutul anului 2019.

Mai sunt câteva aspecte astrale importante în 2018. Poate luna ianuarie vă cere să mergeţi la relanti, chiar dacă ați vrea să munciți cu sârg. Marte în Scorpion se pare că nu indică un nivel prea mare de entuziasm. Poate fi însă o lună bună pentru a recapitula acțiunile din 2017 și a corecta diverse aspecte care au rămas în suspensie, la final de an 2017.

Din 27 ianuarie până pe 17 martie, Marte se instalează în semnul vostru zodiacal și vă dă energie și putere să vă implicați în activitățile profesionale.
Poate fi o perioadă foarte bună pentru tot felul de idei inovative la locul de muncă. Este însă și o zonă în care sunteți plini de temperament și personalitate, iar aceia dintre voi care au relații conflictuale la muncă, probabil tind să le gestioneze defectuos.

Un alt moment interesant și potrivit pentru bani de data aceasta, este din 18 martie până pe 15 mai. Faceți eforturi pentru a câștiga bani, dar mai ales în luna mai sunteți ajutați de câteva aspecte planetare care pot vorbi de schimbări foarte bune la locul de muncă. Este posibil ca unii dintre voi să se gândească să schimbe loculul de muncă, sau cel puțin să anunțe lucrul acesta șefilor lor și colegilor, mai ales dacă s-au acumulat nemulțumiri, dezgust, sau dezamagire, legate mai ales de relațiile profesionale. Discuțiile care au loc între voi și șefii și colegii voștri pot să vă împingă să escaladați nemulțumirile, mai ales între 22 martie și 15 aprilie, când Mercur retrogradează în Berbec. Acesta este momentul în care puseele de personalitate pot fi regretabile.

Însă, după 14 mai, se creează un spațiu pentru discuție și dialog, pentru decizii bune, care au menirea de a vă elibera de stres. Sunt decizii în urma cărora vă descotorosiți de zonele stresante, și fie renunțați la o anumită pretenție sau comportament, fie renunțați la un anumit tip de colaborare. Așa încât, 14 mai – 29 mai este perioada cu hotărâri legate de muncă și foarte multe discuții privind o schimbare.

Interesantă financiar este, de asemenea, și retrogradarea lui Marte în Capricorn, în perioada 12 august-26 august. Se pune din nou problema banilor care vi se datorează sau pe care îi meritați și despre care ați discutat mai ales în mai, care vi s-au promis, sau pentru care ați luptat. Este posibil să-i câștigați abia în august.

În august și septembrie există frumoase aspecte legate de schimbări în carieră, deși ele vă tensionează ca și când propunerile sunt foarte interesante dar solicitante, sau schimbarea în sine ar putea să fie foarte solicitantă. Noile contexte profesionale cer foarte multă adaptare și curaj, elan, dorință de nou, dar trebuie văzut dacă aveţi suficientă energie pentru acest salt. O schimbare profesională îi incită mai ales pe Săgetătorii născuți în noiembrie, însă pentru ceilalți Săgetători poate fi vorba de o schimbare în actualul loc de muncă, poate începerea unei activități cu o altă echipă, trasarea altor responsabilități, lucrul în alt birou. Urmează ca acei Săgetători născuți în decembrie, să ia în calcul, în următorii ani, o schimbare de profesie sau de loc de muncă.

Un alt moment important, fericit de data aceasta, este tranzitul lui Venus în Scorpion, între 9 septembrie 2018 și 7 ianuarie 2019 care vă protejează în cazul unor erori pe care le-ați făcut și pe care nu ați apucat să le corectați. Între 9 septembrie-6 octombrie, un prieten sau un susținător vă poate da niște informații foarte importante. De asemenea, puteți găsi soluții la o problemă financiară.

Totuşi, retrogradarea lui Venus în Scorpion poate fi un pic dificilă între 6 octombrie – 16 noiembrie, în sensul că senzația că ați scăpat de probleme pare să fie un pic prematură și este nevoie în continuare de protectori pe care să-i activați pentru a reuși să depășiți o anumită dificultate. Poate fi vorba de o neglijență profesională, care acum trebuie reparată. Nu o faceți singuri, pentru că aveți nevoie de susținere, pe care e bine să o căutați fără crize de orgoliu. Perioada cea mai bună pentru rezolvarea acestei probleme retroactive este între 3 decembrie și 7 ianuarie. Practic, finalul de an se ocupă cu rezolvarea unor restanțe care v-ar fi jenat foarte mult în 2019.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*