Horoscop 2018 Cariera Scorpion

Horoscop 2018 Scorpion
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:57 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Scorpion este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este foarte generos cu voi, pentru că pune un astru plin de promisiuni în zodia voastră. Este vorba de Jupiter. Ajunge aici o dată la 12 ani și trebuie să profitați din plin de acest moment astral.

Din punct de vedere financiar, n-ați mai fost de mult timp așa mobilizati să reusiti, să vă impuneți social și să vă câștigați un renume. Asta e bine, pentru că vă îndeamnă să ieșiți mai repede din halat și papuci și să vă puneți pe treabă. Dacă primele 2 luni ale anului sunt dificile, și e recomandat să fiți economi, ei bine, roadele muncii de peste an se vor vedea cel mai bine în ultimele 2 luni ale acestui an.

Martie este luna cu cele mai frumoase încasări din muncă. Perioada este scurtă și e bine să vă terminați lucrările repede, să nu le amânați. În luna mai poate să apară o posibilitate suplimentară de câștig – o colaborare sau o mică tranzacție norocoasă, la cererea cuiva. În iunie s-ar putea să realizați că un proiect mai vechi n-a fost foarte bine derulat și încercați să îl redresați, dar asta vă poate da sentimentul unui gol energetic și financiar. În iulie și august puteți face niște investiții în muncă pentru retehnologizare sau modernizare și asta vă scoate bani din buzunar : tehnică nouă, marketing, cursuri de specializare, consultanță profesională. Luna decembrie, însă, încheie anul apoteotic, cu un succes financiar extraordinar sau măcar cu o perspectivă sau o colaborare extrem de avantajoasă bănesc.

Jupiter s-a instalat în Scorpion încă din octombrie 2017 și rămâne în această zodie până pe 8 noiembrie 2018. Este un tranzit extrem de norocos pentru că vă dă elan, entuziasm, încredere în forțele proprii, curaj. Renunțați la ezitările din anii trecuți, la neîncredere și simțiți nevoia să vă mișcați astfel, mult mai dinamic, mai energic, mai aplicat în spațiul profesional. Este un tranzit bun pentru tot ce întreprindeți în 2018, dar vă poate ajuta mult în carieră, mai ales dacă acceptați să vă folosiți toate cunoștințele acumulate, pentru că Jupiter favorizează scrierile, publicarea, oratoria, tot ce ține de comunicare. Poate este bine ca în acest an să nu ezitați să spuneți câte știți și câte ați acumulat.

Pe de altă parte, mai ales până pe 15 mai, cât Uranus mai stă în Berbec, este foarte posibil să aveți șansa unei schimbări majore în carieră sau a unui nou start în muncă – lucrul acesta vă inspiră, vă mobilizează. Entuziasmul este la cote foarte mari și ăsta este lucrul cel mai important pentru voi, știut fiind că obișnuiți să fiți circumspecți, și adesea neîncrezători.

Cea mai bună perioadă pentru o schimbare în carieră este în a doua jumătate a anului, dar ea trebuie pregătită încă de la începutul anului. Pentru că la începutul anului, în luna ianuarie, Marte vă traversează și el zodia și este exact momentul cel mai prielnic pentru a avea impuls, elan, pentru a fi voluntari, a lua decizii și a iniția acțiuni, întreprinderi și demersuri care vă ajută să avansați în muncă. Poate fi un an foarte bun pentru mulți Scorpioni care vor să înceapă o activitate pe cont propriu sau care vor să-i de alt ritm.

Imediat, din februarie, se vorbește și despre bani. Probabilitatea de câștig este foarte mare și asta vă mobilizează și vă face să mergeți înainte. Marte se află în zona banilor, dându-vă energie și bune întreprinderi între 28 ianuarie și 17 martie, fiind o perioadă excelentă pentru câștiguri. E adevărat că banii poate se cheltuie repede, dar pot fi obținuți în acest moment. Pot fi căpătate și sume în avans pentru diverse activități pe care urmează să le întreprindeți. Vă poate veni ideea unui nou proiect, sau a unei schimbări, a unei inovații la locul de muncă pentru care să primiți niște bani, astfel încât să puteți derula lucrurile mai departe.

Discuțiile profesionale în martie sunt și ele foarte interesante, cu amendamentul că Mercur retrogradează între 22 martie și 15 aprilie. Poate că nu se ia foarte ușor o decizie, sau poate că nu reușiti să convingeți foarte ușor niște oameni să vă finanțeze, să vă sprijine în activitate sau să vă dea aprobări de care aveți nevoie. Dar din 15 aprilie, după niște negocieri, aveți toate șansele să primiți avizele pe care le doriți. Trebuie să vă atrag atenția că relațiile trebuie păstrate în termeni foarte diplomatici și nu prea este recomandat să deschideți conflicte, în niciun caz juridice. În sensul acesta, în luna mai trebuie să exprimaţi toată înțelepciunea de care puteți da dovadă, și să apelați la diplomație și politețe, mai ales dacă este vorba de bani.

O altă perioadă bună este dată de prezența lui Venus în Leu, între 14 iunie și 10 iulie. Cariera voastră este protejată în acel moment. Dar este și un prilej de reliefare a calităților, rezultatelor, și persoanei voastre. Momentul este bun mai ales dacă există întâlniri oficiale, acolo unde ținuta este importantă, unde puteți cunoaște oameni valoroși, oameni de care depindeți, sau dacă trebuie să susțineți chiar și un test profesional. Există emoții, dar există și șansa unor rezultate foarte bune. Trebuie să fiți atenți să nu vă încântați de o propunere sau de o perspectivă care poate părea glorioasă, dar care vă jenează un pic. Este bine să vă asigurați că dispuneți de libertate în colaborările pe care le aveți, pentru că Jupiter accentuează în 2018 respectul de sine, stima de sine, importanța de sine, poate chiar accentuând un pic ego-ul și subliniindu-vă poate prea mult personalitatea. Dar este benefic pentru voi că se întâmplă așa. Tocmai de aceea nu aveți voie să faceți compromisuri sau să cedați, pentru că vă va fi foarte greu să continuați pe linia asta ulterior. Așa încât, propunerile și complimentele pe care le primiți în perioada iunie-iulie nu trebuie să vă facă să vă pierdeți capul. Chiar dacă unele contexte și asocieri sunt flatante, rămâne de văzut dacă ele vă și onorează în timp.

Mai mult decât atât, în luna iulie și mai ales între 26 iulie și 19 august, este foarte posibil să vă spuneți un punct de vedere răspicat, să fiți în dezacord cu șefii voștri sau cu alte persoane importante, și din orgoliu să reacționați aproape nepoliticos, având sentimentul că vi s-a adus atingere la demnitate. Lucrul acesta poate să jeneze unele relații pe care le aveți și poate chiar să vă pună într-o lumină neplăcută pentru cei din jur care descoperă, iată, o persoană cu prea mult aplomb. Chiar cu riscul de a supăra pe cei care cred că sunteți mai ușor de condus, e bine să fiți foarte lucizi când primiți propunerile și să analizați nu doar din perspectiva câștigurilor, ci și a demnității voastre.

O perioadă foarte bună, de asemenea, pentru muncă este în 10 iulie-7 august, pentru că vă bucurați de prieteni și de susțineri, de rezultate foarte bune. Poate fi și o perioadă de vacanță în care munca merge și în absența voastră – atât de bine ați organizat toate lucrurile. Dar puteți, mai ales, să primiți ajutor în profesie, puteți conta pe sprijinul unor persoane care vă apreciază munca. Protecția se întinde până în 9 septembrie, timp în care primiți și sfaturi foarte bune sau informații legate de diverse persoane cu care lucrați sau care vă contacteză. Aceste informații sunt foarte utile pentru a vă ajusta comportamentele și gesturile.

Un aspect interesant este plasarea lui Saturn în Capricorn, mai ales pentru acei Scorpioni care vor să studieze sau pentru care munca depinde foarte mult de maniera de comunicare. Dacă lucrați în meserii comunicaționale, sau dacă vă folosiți de arta comunicării și instrumente de comunicare în meseria voastră, Saturn vă ajută, între 19 decembrie 2017 și 21 martie 2020, să ridicați comunicarea la un înalt nivel. Să fiți un pic mai exigenți cu forma în care comunicați, mai atenți la actele oficiale, dar poate fi și vorba de examene, pentru că și acolo trebuie să dați proba cunoștințelor și diplomele pe care le obțineți pot fi, de asemenea, foarte importante pentru viitor. Se recomandă, cu Saturn în Capricorn, până în 2020, să fiți prudenți dacă trebuie să semnați ceva. Nu este cazul să vă speriați de vreun pericol în 2018, dar vi se cere o mai mare atenție când este vorba de un contract, o lege, un regulament, și mai ales dacă elaborați diverse scrieri și texte, este necesar să cântăriți foarte bine cuvintele.

De asemenea, este posibil ca datorită lui Jupiter în Scorpion și lui Saturn în Capricorn – pentru cei trecuți de 30 de ani – 2018 să vină cu o ofertă pedagogică, și să aveți ocazia să predați sau să vă transmiteți cunoștințele prin articole, conferințe, cursuri, cărți sau diverse alte forme prin care puteți să-i îndrumați pe alții. Aceste producții pot fi foarte fertile și din punct de vedere financiar, lucru ce se va vedea la finalul lui 2018, dar mai bine în 2019. Poate, totodată, să vă deschidă și un culoar de activitate și de colaborare pentru anii următori, poate chiar pentru șapte ani. Așa că dacă primiți această propunere, de a vă transmite, într-un fel sau altul, cunoștințele prin cursuri sau publicații, este bine să acceptați.

Ultimele doua luni ale anului pot să aducă în sensul acesta, discuții financiare foarte interesante, pentru că, din 8 noiembrie Jupiter în Săgetător promite câștiguri foarte frumoase. Finalul de an poate fi foarte fructuos din punct de vedere financiar, cu un proiect surpriză și o schimbare profesioanală surprinzătoare. Dacă ați făcut această schimbare la început de an, ea își arată roadele financiare la final de an, iar dacă ați pregătit-o atunci, ezitând să acționați, atunci puteți să vă luați avânt. În tot cazul, sfârșitul de an este unul glorios, și sub aspect profesional dar și financiar.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*