Horoscop 2018 Cariera Varsator

Horoscop 2018 Varsator
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:01 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Cariera Varsator este ghidul tau pentru nou an, din care afli care sunt momentele benefice din punct de vedere financiar, si care sunt perioadele de risc, in care ar fi bine sa fii mai atent, mai chibzuit cu resursele tale.Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 poate fi extrem de ofertant pentru voi, și asta pentru că un astru benefic se află în zona prestigiului, a reușitei și a realizării.

Este vorba de Jupiter instalat în Scorpion din 10 octombrie 2017 și care stă în această zodie până pe 8 noiembrie 2018. O dată la 12 ani sunteți protejați de acest astru și este bine să-l valorificați din plin.

Jupiter vă poate aduce o creștere în carieră și la nivelul imaginii profesionale, prestigiul venind din propuneri ce vi se fac pentru diverse funcții, roluri, și atribuții. Acest astru vă solicită foarte mult, vă testează capacitățile și vă cere împlinirea unor responsabilități cu toată probitatea, și cu toată demnitatea profesională. În același timp Jupiter aduce o recunoaștere a statutului, ce trebuie să fie susținută de valoare și de stăpânirea abilităților profesionale, ca nu cumva faima să fie mai mare decât calitatea voastră profesională. Vă puteți bucura de apreciere și de recunoaștere și chiar de o relație bună cu autoritățile, cu superiorii.

Este adevărat că Jupiter retrogradează în spațiul carierei și poate să creeze momente tensionate într-un context bun. Adică în perioada în care Jupiter retrogradează, 9 martie-11 iulie, este posibil ca sarcinile pe care le aveți de rezolvat sau momentele în care trebuie să demonstrați profesionalism, să fie un pic mai solicitante decât v-ați așteptat. Cu alte cuvinte, e un moment în care pălăria pe care o purtați s-ar putea să fie prea mare. De aceea, pe tot parcursul anului, chiar cu acest aspect foarte bun dat de prezența lui Jupiter în Scorpion, e bine să vă asigurați că nu vă angajați în proiecte care vă depășesc puterile, că vă acoperiți întotdeauna promisiunile, că nu riscați, că nu exagerați, că nu vă lăudați cu mai mult decât faceți.

Din 11 iulie, când Jupiter își reia tranzitul drept, până pe 8 noiembrie, este o perioadă mult mai bună pentru că șansele pot aduce și bani. E adevărat că banii încep să zornăie în buzunarele voastre încă din toamna lui 2017 și mai ales în primele două luni ale anului 2018, dar siguranța unui venit coerent este posibil să apară abia în a doua jumătate a anului – în tot cazul după 11 iulie.

Un alt aspect interesant în ceea ce privește profesia este instalarea lui Saturn în Capricorn, până în 2020. Acest tranzit vizează corectitudinea cu care vă rezolvați sarcinile profesionale și oricât de ușor v-ar fi să duceți la capăt anumite obligații profesionale, trebuie să vă asigurați că, din neglijență sau grabă, nu aveți erori. Este foarte important să fiți atenți la acest detaliu deoarece chiar dacă în 2018 aspectele sunt bune, atât profesional cât și financiar, niște erori care vă scapă acum pot să fie niște șanse pentru competitorii voștri în 2019 și la începutul anului 2020. De asemenea, tot din punct de vedere profesional , se poate spune că este o perioadă care închide o karmă negativă. Este posibil ca Saturn în Capricorn să indice încheierea unor șiruri de eșecuri sau de nerealizări, multe inexplicabile. Din 2018, odată și cu înțelegerea cauzelor care acum vă apar limpezi și cu corectarea unor atitudini care poate v-au alimentat acele cauze, vă lansați pe o altă traiectorie, fără să fie vorba de schimbare de profesie.

Din punct de vedere financiar, ianuarie este o lună de recapitulare, de recuperare a întârzierilor sau de prelungire a vacanței. Vă încărcați ceva mai greu bateriile și poate intrați în 2018 cu niște restanțe la capitolul muncă și sarcini. Poate chiar amânați unele proiecte până le finalizați (fără tragere de inimă) pe cele vechi, deşi banii depind de respectarea termenelor.
Cu toate acestea, această primă lună a anului este deosebit de importantă pentru cariera voastră, pentru că vi se pot face propuneri. Trebuie să luați aminte la relația cu șefii în această perioadă, tendința fiind de a vă impune anumite exigențe sau de a cere anumite condiții pentru lucru. În tot cazul, luptați pentru drepturile voastre financiare, dar și pentru un statut care să vă pună într-o lumină avantajoasă. Este posibil să obțineți ceea ce cereți, mai ales după 11 februarie și până pe 20 martie. Este o perioadă fructuoasă atât din punct de vedere al logisticii, al echipei de lucru, cât și din punct de vedere financiar. Acest ultim aspect este cu atât mai bogat în perioada 10 – februarie – 10 martie, care este chiar una din cele mai prospere perioade ale anului. Banii pot veni în mod providențial, prin tot felul de situații în care sunteți solicitați să lucrati, în condiții plăcute și lejere. Dacă încetați să vă mai faceți griji pentru bani, dar continuați să munciți creativ şi după cum vă îndeamnă sufletul, banii vor veni de la sine. Și asta pentru că aveți protecție astrală legată de siguranța zilei de mâine. Lăsați cerul să se ocupe de finanțe, voi ocupați-vă de talentul vostru! În aprilie aveți ceva cheltuieli pentru casă – poate mici reparații sau investiții menite să vă ușureze munca în gospodărie. Dar pot fi și cheltuieli pentru un membru al familiei care îşi dorește independendență ori un mijloc de deplasare.

O altă perioadă benefică este 19 mai-14 iunie, când mai ales resursele profesionale pe care le cereți pot să vă fie furnizate. De asemenea, stați excelent și la capitolul lucru în echipă. Dacă aveți nevoie de ajutor, de sprijin, el vă este oferit. Între 19 mai și 28 iunie munciți cu sârg și cu roade bogate. Nu este vorba despre o activitate nouă, ci una pe care o stăpâniți foarte bine, și de aceea lucrați fără emoții. Poate vă întoarceți la o mai veche activitate. Între 10 iulie și 10 august aveți nevoie de un specialist pentru a vă descurca problemele. Și căutați varianta cea mai bună și economică.

Un alt interval foarte valoros, de care este bine să profitați, este între 9 septembrie și până la finalul anului, când Venus traversează zona carierei. Este momentul șanselor. De fapt, tot anul 2018 aveți șanse prin prezența lui Jupiter, și din a doua jumătate a anului tranzitul lui Venus în spațiul carierei dublează aceste șanse. Este adevărat că astrul retrogradează în Scorpion în perioada 6 octombrie-16 noiembrie. Trebuie să cântăriți bine statutul sau funcția pe care o aveți – ce sunteți puși să faceți și în ce lumină vă postați în momentul în care trebuie să luați anumite decizii profesionale sau să vă asumați anumite responsabilități, mai ales dacă sunteți figură publică, sau dacă rolul vostru cere să fiți un pic mai vizibili. S-ar putea să considerați că unele situaţii sunt nepotrivite pentru voi sau sunt contrare părerilor voastre. De aceea poate este bine să vă consultați cu un specialist în problemele pe care le întâmpinați în perioada 12 august-26 august. Nu strică un sfat, poate chiar juridic, privind cerințele care vi se avansează, sau privind o anumită provocare profesională, pe care nu știți dacă să o acceptatați. Problemele care se ridică sunt de natură juridică şi economică și e bine să fiți profund și corect informați în legătură cu riscurile pe care vi le puteți asuma sau cu pierderile care pot exista, chiar și de imagine, în cazul în care acceptați o anumită funcție sau un anumit statut.

Așa încât, răspunsul final la o invitație profesională sau la o idee de avansare în carieră ar trebui să vină după aceste consultări, abia din 11 septembrie. Atunci se decantează toate aceste informații și veți ști dacă este cazul să acceptați o anumită propunere, dacă îi faceți față, dacă e potrivită pentru voi, sau dacă ea vă pune în demnitate. Oricât ar fi de glorioasă în aparență, o funcție poate, în același timp, să vă și expună. Din 15 noiembrie până la final de an aveți ori șanse de câștig, ori vă bucurați de salarii mari, care sunt, însă, acompaniate de cheltuieli destul de mari, multe dintre ele pentru acte de caritate.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*