Horoscop 2018 Dragoste Balanta

Horoscop 2018 Balanta
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:34 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Balanta este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 este un an foarte important mai ales pentru relațiile de familie și relațiile conjugale.

Un tranzit aproape sobru se instalează în spațiul corespunzător familiei, relațiilor cu părinții, cu membrii familiei și patenerul de viață. Este vorba de Saturn plasat în Capricorn încă din 19 decembrie 2017, zodie în care stă până pe 21 martie 2020.

În 2018 și 2019 planeta influențează puternic mediul familial. Astrul pretinde rigoare, stabilitate, siguranță, consecvență, maturitate, eficiență. Este de așteptat ca în 2018 să fiți foarte atenți la responsabilitățile de familie și la respectarea unor norme pe care le stabiliți, sau a unor planuri de viață conjugale. Tranzitul e destul de tensionat, semn că nemulțumiri mai vechi pot să vă deranjeze foarte mult și acesta să fie anul în care dezbateți probleme care au rădăcini în trecut – rezolvarea lor ține de clarificarea condițiilor în care s-au inițiat. Poate fi vorba de relația cu părinții care v-au creat neajunsuri – și traversați acum diverse situații unde se reactivează vechile nemulțumiri – sau poate fi vorba de relația conjugală și de plângeri mai vechi care acum trebuie exprimate și rezolvate. În orice caz, Saturn verifică calitatea legăturilor personale. Este posibil, de asemenea, ca persoane mai în vârstă din familie să aibă probleme pe care voi le preluați sau în responsabilitățile voastră să intre și îngrijirea acestor persoane, lucru care vă încarcă orarul de familie, și așa destul de solicitant.

Balanțele care nu și-au găsit încă un partener de viață pot trăi în 2018 o perioadă de singurătate cu un sentiment puternic de a fi neînțelese. Este clar că viața personală are nevoie de reorganizare, iar acolo unde sunt probleme mai vechi, ele trebuie clarificate cu partenerul de viață, pentru Balanțele aflate într-o relație, cât și cu membrii familiei. Este, de asemenea, nevoie ca împărțirea sarcinilor în cămin să fie făcută mai corect, astfel încât să simțiți că lucrurile se așază, într-adevăr, că există un cadru normativ acceptat de membrii familiei, astfel încât, parte din grelele responsabilități să fie preluate, fie de partener, fie prin asumarea responsabilității de către toți membrii familiei. În familiile unde există persoane bolnave este posibil să apară o separare de acestea.

Pe de altă parte, Uranus se pregătește să părăsească zona relațiilor. A stat aici șapte ani. Este un ciclu care se încheie în 2018 și care afectează, în special, pe cei născuți în octombrie. Până pe 15 mai, cât Uranus se află în zona relațiilor, este posibil ca unii dintre voi să dorească să își impună în viața conjugală anumite libertăți, să-și ceară mai mult drepturile, sau să se separe, de partenerul de viață. Cei care au probleme conjugale pot hotărî până în luna mai că este mai bun un divorț. Numai că după 15 mai calculele financiare nu arată deloc bine, și dacă nu sunt dispuși să lase totul și să plece și ridică, în schimb, pretenții materiale, atunci s-ar putea răzgândi, tocmai datorită nevoilor financiare și materiale. Pentru cei care aleg divorțul poate să apară această răzgândire între 7 august și 6 noiembrie, ca din nou, din 7 noiembrie până la finalul anului, să fie mai dispuși să renegocieze.

De asemenea, pot exista, în a doua jumătatea a anului, împăcări și separări succesive. E o perioadă destul de agitată, deși nevoia de liniște și de siguranță e destul de mare. Poate tocmai în jurul acestei teme pot fi purtate și discuțiile conjugale. Poate nu atât problema banilor se pune între soți, cât problema siguranței, a promisiunilor de onoare, a unui orar conjugal constant și respectat de ambii parteneri, a unor obiective practice care să fie atinse, a responsabilităților legate de cămin și copii.

Există câteva momente importante pe parcursul anului. Încă de la începutul lui 2018, zona căminului este încărcată de planete, semn că sărbătorile de iarnă pot aduce disensiuni în familie, discuții, sau pur și simplu, oboseală. Ideal ar fi să dedicați luna ianuarie încărcării bateriilor, și poate este recomandabil să fiți un pic mai retrași și chiar dacă participați la diverse întruniri de familie, implicarea voastră să fie cât mai mică de data aceasta.

Primul moment foarte bun care apare în 2018 este între 18 ianuarie și 10 februarie, și se poate întinde chiar până pe 18 februarie. Este un pasaj de încredere, entuziasm, optimism, iubire sau pur și simplu o detașare solară, senină și fericită. Cei singuri pot întâlni o persoană fermecătoare în aceste zile, asta pentru că și ei au foarte mult farmec și o inimă deschisă și asta poate să atragă persoane în rezonanță.
În perioada 6 martie-30 martie comportamentul este mai provocator și farmecul mai puternic subliniat. Poate și modul în care vă îmbrăcați, gesturile și comportamentele atrag foarte mult atenția. Cei care sunt într-o relație pot să-și provoace partenerul printr-un exces de libertate care nu este deloc bine ingerat de acesta. Pe de altă parte, flirturile, cochetăriile, socializările excesive pot fi o dominantă în aceste zile. Aveți nevoia să atrageți atenția și vreți să provocați o reacție a ceiluilalt. În cupluri pot exista multe discuții și unele sunt pur și simplu generate de iritare sau diverse provocări.

Numai că retrogradarea lui Mercur în Berbec, în perioada 22 martie-15 aprilie, vă avertizează să nu întindeți coarda și să nu generați conflicte, nici verbale, nici gestice, pentru că este posibil să se ajungă la acte de imprudență. Fiți atenți să nu rostiți cuvinte pe care mai apoi să le regretați. Pot exista, de asemenea, în martie-aprilie, și conflicte cu părinții, mai ales acolo unde părinții încearcă să medieze relația conjugală.

Dialogul se mai liniștește un pic între 24 aprilie și 19 mai, mai ales dacă apelați la un mediator, sau la un consilier ori la terapie de cuplu, pentru că aveți nevoie de sfaturi și se pare că sunteți deschiși la ele. Oricum ar fi, este perioada marilor răspunsuri, dar asta înseamnă să se și pună marile întrebări.

Între 20 mai și 13 iunie, trebuie să vă fie clare responsabilitățile și drepturile pe care le aveți în viața conjugală și ele trebuie discutate cu partenerul de viață dacă vreți să rămâneți căsătorit sau dacă vreți să ajungeți la căsătorie. Dacă optați pentru o separare, trebuie să stabiliți cum vă puteți asuma mai departe responsabilitățile ca părinte. În tot cazul, sunt foarte multe chestiuni organizatorice de rezolvat în perioada mai-iunie.

Un tranzit foarte romantic și foarte ofertant în plan sentimental se desfășoară între 13 iunie și 9 iulie. Vă bucurați atunci de foartă multă simpatie, farmec și prietenie, puteți să întâlniți persoane noi, și este, deci, recomandabil să socializați, să ieșiți în lume și să vă petreceți cât mai deconectant timpul social. Este adevărat că această perioadă cunoaște un extrem de important tranzit al planetei Marte, care se află chiar în zona iubirii, din 15 mai. Marte aduce foarte multă pasiune și înflăcărare. Vă poate da curajul să faceți gesturi îndrăznețe, așa cum nu faceți de obicei, și poate de a vă depăși puțin mai mult limitele. Îndrăzneala, o oarecare ostentație, curajul de a provoca, un spirit de aventură mult mai pronunțat, vă fac ca de multe ori să vă depășiți propriile bariere și să gustați mai mult diverse ocazii ce se creează spontan, în care sunteți curtați sau în care flirtați. Pentru cei care sunt deja în cuplu, este perioada reinventării jocurilor conjugale, sentimentale, dar pentru cei singuri poate fi o perioadă de testări și de aventuri. În tot cazul, atât pentru Balanțele singure, cât și pentru cele aflate într-o relație, este o perioadă de tentații care aduce foarte multe teste. De asemenea, se discută despre venirea unui copil pe lume sau apare această discuție în urma unor accidente fericite.

Retrogradarea lui Marte în acest spațiu de iubire, în perioada 27 iunie-28 august, poate să vă mai stăvilească avântul, și chiar să vă intrebați cum de ați fost capabili de anumite gesturi, să vă îndrăgostiți nebunește, sau să vă angajați într-o promisiune, într-un proiect, alături de persoana care vă face propuneri neobișnuite. Puteți să regretați acum că v-ați dat acordul pentru anumite acțiuni. Așa încât, trebuie să fiți atenți ce promiteți între 15 mai și 27 iunie, pentru că după aceea, până pe 28 august s-ar putea să regretați dacă ați dat prea mult credit, sau ați încurajat prea mult.

Ca dovadă, în perioada 12 august-26 august, aproape că vreți să fiți de negăsit, sau chiar aveți nevoie de un consilier pentru a îndrepta lucrurile. În tot cazul, între 12 august și 26 august, se pune din nou problema responsabilităților și obligațiilor conjugale. Poate aveți sentimentul că ați făcut prea mult în ultimii ani și nu vreți să mai fiți atât de apăsați de tot felul de responsabilități, că totul stă pe umerii voștri, sau că este foarte important ca voi să moderați cheltuielile și toate activitățile din cămin. Acest lucru vă înăbușă creativitatea și vă fură libertatea. De aceea, în a doua jumătate a lunii august, se reia problema responsabilităților, rediscutându-se cât de corect sunt ele împărțite între membrii familiei.

Din 11 septembrie, însă, se reiterează acea frumoasă perioadă din iunie-iulie, așa încât perioada 11 septembrie-15 noiembrie este una extrem de frumoasă și de ofertantă în plan sentimental, mai ales în primele două săptămâni din noiembrie. Discuțiile sentimentale sunt purtate cu foarte multă sinceritate și poate că trebuie să faceți niște investigații dincolo de declarațiile și de mărturisile care vi se fac. Poate simțiți nevoia să cercetați singuri dacă persoana din fața voastră ori partenerul de viață spune adevărul, dacă lucrurile se leagă logic, dacă persoana susține apoi prin fapte ceea ce spune sau ceea ce promite.

Este foarte important să cântăriți corect cuvintele și să vă asigurați că înțelegeți sensurile lor așa cum ele sunt transmise. De aceea, prima jumătate a lunii noiembrie este și perioada întrebărilor, a chestionărilor, a investigației, a cercetărilor, dar și a intuiției. N-ar strica, pentru mulți dintre voi, să faceți sondaje de opinie, de exemplu, în rândul prietenilor comuni, pentru a ști cum gândesc sau ce au trăit alături de persoana de lângă voi.
Mai trebuie spus că în perioada august-septembrie dispuneți de foarte mult farmec personal, dar și nevoia de iubire e foarte mare. Cu alte cuvinte, știți să vă subliniați într-un mod agreabil și estetic prezența. Poate unii dintre voi gândesc să facă o schimbare de imagine, sau pur și simplu să-și schimbe garderoba și să aleagă ținute în avantajul lor. Aceasta este perioada frumuseții și a farmecului, dar și senzualitatea este mult accentuată. De aici, o nevoie mai mare de iubire, atât oferită, cât și primită.

Dacă în acest moment vă lipsește partenerul de viață sau acesta nu știe să fie o prezență în viaţa voastră, poate fi un început de septembrie destul de dificil. Asta înseamnă că vă alocați timp să identificați golurile din viața voastră și să contemplați cât de mult vă lipsește iubirea. Trebuie, așadar, să stabiliți dacă puteți trăi fără iubirea unui partener, și dacă vă puteți umple singurătatea sau dacă aveți nevoie de cineva care să fie cu adevărat alături de voi.

Așa că septembrie, octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie pledează pentru mai multă pasiune în viața voastră și mai multă bucurie de a trăi în relația conjugală, de a nu vă mai mulțumi cu jumătăți de măsură și de a căuta persoanele care vorbesc, într-adevăr, pe limba voastră.
Pe de altă parte, acolo unde continuați o relație cu minusuri, tranzitul entuziast al lui Marte spune că trebuie să învățați să vedeți partea plină a paharului, să luați ce este frumos dintr-o relație. Uneori, absenteismul partenerului vă dă posibilitatea să vă umpleți timpul liber cu activități plăcute și cu oameni care vă inspiră. Nu trebuie să căutați neaparat un alt partener dacă nu sunteți dispuși să treceți printr-o separare, așa cum se întâmplă de multe ori în cazul Balanțelor. Dar uneori, consideraţi că nepăsarea partenerului lasă loc pentru alte experiențe pe care vi le puteți permite fără nicio mustrare de conștiință.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , ,

Comentarii

*