Horoscop 2018 Dragoste Berbec

horoscop 2018 berbec
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:05 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Berbec este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este cuminte din punct de vedere sentimental, față de perioada 2016-2017, care a fost mai energică, în contextul tranzitului lui Jupiter în Balanță.

Se poate spune că în 2018 continuați conduita relațională în care v-ați inslatat în acei ani iar nota deosebită este dată acum de prezența lui Jupiter în Scorpion. Astrul intră în această zodie în 10 octombrie 2017 și rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018, perioadă în care cresc pretențiile voastre față de partener. Aveți așeptări mai mari, vreți să fiți mai sprijiniți sau mai înțeleși, sau de ce nu, chiar mai ajutați, dacă se poate și financiar. Pe de altă parte, este posibil ca partenerul de viață să se bucure de realizări la care ați contribuit și voi. În tot cazul, lucrurile bune vin mai ales dinspre apropiați spre voi. Totul este să știți să răspundeți cu aceeași măsură.

În ultimii șapte ani, tranzitul lui Uranus prin zodia voastră poate v-a tulburat puțin afectându-vă, în consecință, relațiile. Astfel încât astrul v-a îndemnat poate să fiți mai independenți sau mai voluntari. Mai mult, poate v-a strecurat idei năstrușnice pe care le-ați folosit ori ca să cuceriți pe cineva, ori ca să vă separați de persoane apropiate. Iată că în 2018, Uranus se pregătește să iasă din zodia voastră și să vă elibereze de sub presiunea orgoliilor și a unui spirit de independență mult prea accentuat. Cu toate acestea, astrul va retrograda în Berbec în ultimele luni ale anului, și asta poate să-i afecteze pe Berbecii născuți după 17 aprilie. Așa încât, până în 15 mai 2018 precum și în lunile noiembrie și decembrie 2018, trebuie să fiți puțin mai atenți la felul în care vă comportați cu cei apropiați și să vă analizați mai atent reacțiile pentru că s-ar putea ca ele să nu fie cele mai potrivite pentru menținerea unei relații benefice.

În 2018 de interes pentru voi sunt câștigurile pe care simțiți că le aveți prin relațiile apropiate, acestea nefiind neapărat interese pur economice. Mulți dintre voi puteți analiza ce aveți de câștigat dacă mențineți o stare relațională, dacă ea trebuie schimbată, dacă atitudinea voastră trebuie modificată, sau dacă relația trebuie încetată. Poate că vă obligă la aceste calcule și evenimentele din ultimii doi ani, dar e bine să aveți grijă ca balanța să fie corectă.

Un alt moment important astral este și retrogradarea lui Jupiter în Scorpion, în perioada 9 martie – 11 iulie. Este perioada în care simțiți că nu câștigați lucrurile pe care ați mizat și poate exigențele sau pretențiile voastre trebuie ajustate sau regândite pentru că nu țin pasul cu realitatea. Poate cereți prea mult partenerului sau poate nu contribuiți destul pentru a primi ceeea ce cereți. În tot cazul, trebuie să fiți foarte corecți și cinstiți cu voi atunci când emiteți pretenții.

Marcantă în 2018 este și prezența Destinului în zona iubirii, până în noiembrie. Acest tranzit indică faptul că tot anul vă străduiți să vă simțiți liberi în relație, să vă exprimați liber sentimentele și asta este foarte bine, mai ales dacă reușiți s-o faceți într-un mod care să nu limiteze, sau să jeneze libertatea celuilalt sau să nu-i ofenseze pe cei pe care-i iubiți. Libertatea poate fi exprimată în mai multe feluri și faptul că vă coordonați având grijă și de sensibilitățile și sentimentele celor din jur nu înseamnă că vă restrângeți libertatea.

Pe de altă parte, în ceea ce privește responsabilitățile de familie trebuie menționată importanța tranzitului lui Saturn în Capricorn. Astrul se instalează în această zodie în 19 decembrie 2017 și rămâne aici până pe 21 martie 2020. Este un astru important pentru că subliniază autoritatea și responsabilitatea pe care le aveți față de membrii familiei, atât părinți, frați, surori, cât și față de partenerul de viață și copii, pentru aceia dintre voi care și-au construit o familie până acum. Cei care sunt singuri pot lua în calcul, inclusiv financiar, avantajele și dezavantajele, responsabilitățile și drepturile care apar într-o relație conjugală.

Pentru cei care aveţi deja o familie, Saturn în Capricorn, dorește să vă asumați cu mai multă seriozitate responsabilitățile. În primul rând să vă considerați pe voi responsabili pentru ceea ce se întâmplă în familie. Să încetați să vă mai considerați victime, să vă bucurați de liberatatea voastră într-un mod care nu periclitează exprimarea liberă inclusiv a celor din jurul vostru, a membrilor familiilor voastre. Poate că greșelile din trecut trebuie corectate și în sensul acesta prezența lui Saturn este foarte valoroasă. Astrul retrogradează între 19 aprilie și 6 septembrie și în această perioadă puteți conștientiza mai bine și puteți îndrepta mai multe din greșelile pe care le-ați făcut privind deciziile, conduitele, și comportamentele voastre. Această retrogradare este totodată un bun prilej de a contempla atât raportarea voastră la de persoanele din propria familie, cât și criticile voastre la adresa lor, conștientizând că poate ați fost prea aspri, prea exigenți, poate ați văzut prea mult paiul din ochiul altora.

Există câteva momente frumoase în 2018 de care trebuie să profitați mai ales dacă vreți să încălziți relațiile sentimentale. Luna februarie este o lună valoroasă în plan social, pentru ieșiri în societate alături de partenerul de viață, iar pentru cei singuri, pentru a-și face noi prieteni. De asemenea, tranzitul lui Venus în zodia voastră vă îndulcește comportamentul, și vă îndeamnă, între 8 martie și 31 martie, să fiți mai diplomați și mai afectuoși. Așadar, luna martie e numai bună pentru ca voi să vă dezlănțuiți farmecul și să-i cuceriți pe cei din jur.

Trebuie să fiți atenți la promisiunile pe care le faceți, pentru că ele pot dezamăgi. Încercați să nu vă lăudați prea mult, pentru că poate deveni supărător, mai ales între 22 martie și 15 aprilie. Dacă obișnuiți să spuneți adevărul într-un mod răspicat și usturător, s-ar putea ca de data aceasta cineva să riposteze și sinceritatea voastră, așa cum o practicați, să nu mai fie o virtute, ci mai curând un defect. Primiți astfel o lecție care vă arată că puteți fi sinceri într-un mod care să corecteze și nu să jignească sau să inhibe.

O altă perioadă importantă este 25 aprilie – 19 mai, când Venus traversează Gemenii și vă ajută să fiți mai comunicativi, mai prietenoși, mai simpatici, și mesajele voastre să fie considerate spirituale și inteligente. Este o perioadă foarte frumoasă pentru a vă face relații, a câștiga simpatie, dar și pentru dialoguri diplomatice și pline de curtoazie. Aceasta este perioada în care puteți să contactați diverse persoane cu care dialogul nu a fost foarte fluent și fluid, unde poate au rămas ambiguități, neclarități, ori animozități. Este o perioadă foarte bună pentru a cere scuze, pentru a îndulci inima celor pe care îi iubiți.

Din 19 mai până pe 13 iunie este o perioadă foarte frumoasă pentru relațiile de familie, vizite la persoanele pe care nu le-ați mai văzut de mult, și cărora nu le-ați mai călcat pragul. Este, de asemenea, prilej pentru împăcări în familie, pentru decizii și discuții care necesită un consens. Este poate cea mai bună perioadă pentru petreceri de familie, reuniuni cu prietenii din copilărie, pentru împăcări conjugale, ori vizite la părinții partenerului sau partenerei de viață. Cu alte cuvinte, puteți să deveniți mult mai agreabili pentru membrii familiei.

Perioada 14 iunie-10 iulie, este fabuloasă în plan sentimental. Aveți șarm și risipiți farmec în toate părțile. La rândul ei, conjucția Venus-Destin vă ajută să vă deschideți inima și să vă îndrăgostiți sau să vă reîndrăgostiți. Este, de asemenea, o perioadă foarte frumoasă și fertilă pentru Berbecii care sunt părinți, pentru că reușesc să-și înțeleagă mult mai bine copiii, sau să-i îndrume, să le identifice un talent, și să fie mândri de ei.

Însă, Mercur retrogradează în zona iubirii între 26 iulie și 19 august. Vi se atrage atenția asupra exceselor pe care faceţi prin declarații și promisiuni și e bine să nu exagerați cu ele pentru că perioada de retrogradare indică și dificultăți în a le duce la bun sfârșit. Este foarte posibil ca lunile de vară să fie deosebit de romantice și productive sentimental. Așa încât, dacă vă îndrăgostiţi în acest an, perioada 26 iulie-19 august indică un recul, o retragere, sau o reanalizare atât a parteneriatului, cât și a gesturilor și declarațiilor pe care le-ați făcut, și a modului în care se derulează evenimentele – vă simțiţi poate copleșiți de volumul și intensitatea lor. Mercur retrograd vă dă timp să vă reordonați sentimental, să fiți un pic mai lucizi, mai circumspecți și să vedeți cum vă puteți adecva mai bine gesturile și intențiile la persoana de lângă voi. Pur și simplu poate fi o problemă de ritm, nu neapărat de sinceritate sau de iubire.

Un alt tranzit interesant este prezența lui Marte în Vărsător. Astrul se instalează în această zodie din 15 mai până pe 27 iunie. Entuziasmul sentimental este foarte mare. Puteți fi ușor agresivi, prea voluntari și prea direcți, prea rapizi în modul în care vă exprimați dragostea. S-ar putea ca persoanele pe care le iubiți să nu fie obișnuite și să nu agreeze impulsivitatea voastră și nici felul în care îi presați să fie sinceri, sau să vă ofere dovezi de iubire. De aceea în perioada când Marte retrogradează, 27 iunie-28 august, aveți timp să analizați și efectele și impactul pe care le aveți asupra celor din jur.

Pe de altă parte, între 12 august și 26 august, Marte retrograd în Capricorn vă obligă să reflectați la responsabilitățile pe care le aveți atunci când faceți declarații sau promisiuni. Ele pot genera mari angajamente din partea celuilalt și chiar schimbări majore în viața persoanei iubite. Aveți însă prilejul de a echilibra aceste efuziuni de sfârșit de august începând cu 11 septembrie, întrucât Marte revine în Vărsător pe 10 septembrie, și vă puteți, astfel, tempera promisiunile.

De asemenea, perioada 6 august-10 septembrie este o perioadă în care farmecul vostru este puternic subliniat. Dacă ați greșit și realizați asta prin oboservațiile pe care vi le face partenerul de viață, este momentul să cereți scuze – poate sunteți într-o dispoziție mai bună să vă recunoașteți greșelile. Lucrul acesta poate să îndrepte foarte mult relațiile în care vă aflați.

Din 10 septembrie și până la finalul anului, Venus veghează să aveți o balanță corectă în momentul în care vă măsurați sentimentele și când vă formulați așteptări de la ceilalți. Vi se poate atrage atenția că deși aveți o impresie bună despre voi, nu întotdeauna sunteți suficient de corecți. Tocmai de aceea după 3 decembrie și până la finalul anului pretențiile voastre pot deveni mult mai rezonabile și veți cântări mult mai just atât obligațiile cât și drepturile voastre în relație.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*