Horoscop 2018 Dragoste Capricorn

Horoscop 2018 Capricorn
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:37 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Capricorn este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 vine cu o ofertă foarte bogată. Vă puteți trezi iubiți de toate persoanele pe care le întâlniți, nu doar de partenerul de viață.

Este un an foarte frumos din punct de vedere social, când puteți să vă faceți noi prieteni, puteți fi curtați, în mod cu totul și cu totul surprinzător, sunteți agreați de persoanele din jur. Puteţi pătrunde în diverse medii unde întâlniți persoane interesante și unde vă puteți face prietenii stabile. Este un an frumos și pentru cei singuri, pentru că pot să se distreze pe cinste și pentru că sunt înconjurați de persoane care le iubesc calitățile.

Pe de altă parte, anul 2018 poate veni cu tentații greu de învins. Jupiter în Scorpion vă pune în fața unor persoane și situații care vă răscolesc simțurile. Dacă sunteți celibatari, aveți șansa să dați peste persoana potrivită și să vă programați rapid nunta, sărind peste etape. Dacă sunteți deja într-o relație, lucrurile pot fi un pic mai complicate. Desigur, rămâne valabilă și varianta în care vă redescoperiți partenerul și vă reinventați iubirea, pentru că și un flirt sau puțină gelozie, în doze rezonabile, pot resuscita o iubire comatoasă. Așa că moralitatea și scrupulele voastre sentimentale sunt testate. Poate este inutil, dar totuși, astrele vă dau un sfat gratis: stați departe de partenerii prietenilor.

Luna aprilie aduce prima cascadă de senzualitate. Luna Neagră vă face conștienți de propriile limite și de eventualele consecințe. Cei singuri pot cădea și ei pradă impulsurilor pe care și le inhibă energic. Sau rămân într-o notă circumspectă, cu toată cascada de emoții. Şi relațiile afective sunt tulburate, iar părinţii Capricorn se pot întreba cum este mai constructiv să își exprime iubirea față de propriile vlăstare. Intransigența dă mai multe roade ca exigența, spiritul de camaraderie trebuie cultivat cu copiii sau cel de militărie? Care e limbajul cel mai potrivit pentru un părinte iubitor?

Mai ales este între 19 mai și 23 iunie când este recomandat să analizați caracterul persoanei care v-a cucerit. Și mai ales, să vedeți ce îi oferă acesteia starea de bine și cum caută să și-o cultive. Care îi sunt obiceiurile de zi cu zi, stilul de viață, ce relații apropiate are, ce tradiții sau responsabilități de familie are. Este valabil și pentru aceia dintre voi care sunteți deja într-o relație şi care rămân fideli acesteia. Pentru că oamenii se schimbă de-a lungul vieții, puteți descoperi la partenerul vostru niște modelări surprinzătoare: alte obiceiuri de viață, un stil mai proaspăt, noi preocupări și relații. Asta vă poate stârni curiozitatea și poate da un impuls nou relației voastre.

Dacă sunteți deja într-o relație este foarte potrivit ca în perioada mai-iunie să relansați dragostea, să relansați relația. Poate unii dintre voi au șansa de a deveni părinți, într-un mod surpinzător și cu toate precauțiile luate, și asta se datorează tranzitelor fericite ale lui Jupiter și Uranus. În tot cazul, primele luni de vară sunt lunile libertății. După 7 august Uranus, planeta exloziei afective, retrogradează și vă invită la un pic mai multă moderație și la analizarea gesturilor pe care le-ați făcut – dar asta nu înseamnă să renunțați la iubire. Dacă v-ați îndrăgostit imprudent, aveți timp să corectați și să faceți un pas înapoi, să priviți lucid situația în care vă aflați și să corectați lucrurile între 27 iunie și 28 august.

De asemenea, lunile de mai și iunie sunt foarte bune pentru a arăta iubirea pe care o purtați copiilor voștri. Sunt zilele în care gesturile voastre sunt mai puțin inhibate, încrederea în copii trebuie să crească și situațiile de viață pot să vă oblige să fiți mai mult alături de ei în situații neașteptate și foarte intense.

Dar sunt şi alte aspecte astrale care se formeaza de-a lungul anului şi vă condimenteaza zona iubirii. Anul începe splendid, cu foarte multe planete în zodia voastră, mai ales Venus, care vă mărește farmecul, dar și senzualitatea, în special între 11 ianuarie și 11 februarie, când nevoia de dragoste este foarte mare. Poate de aceea din luna mai aveți curaj să vă trăiți plenar sentimentele. Poate că la unii această nevoie sentimentală vine pe un fond de singurătate acumulată în timp, ca și când n-ați știut să vă faceți foarte vizibili în relația partenerială sau ați fost prea copleșiți de responsabilități profesionale și ați ratat multe momente pe care le-ați fi putut împărtăși cu partenerul de viață. Această răceală sau distanțare acumulată, chiar pe fondul atracției și iubirii, trebuie eliminată, sau trebuie recuperată. De aceea, senzualitatea foarte puternică de la începutul anului, cere pe parcurs, în mai și iunie, să vă exprimați mult mai îndrăzneț sentimentele.

O călătorie romantică în februarie sau martie poate să vă dea posibilitatea să fiți un pic mai vorbăreți, mai transparenți și mai sinceri. Pentru familie e bine să valorificați perioada 6 martie-30 martie. Practic, toată luna martie este o lună extrem de ofertantă pentru voi privind legăturile de familie. Puteți face și călătorii în acest sens, pentru vizitarea părinților, de exemplu, sau dacă vă aflați la distanță, pentru vizitarea partenerului de viață. Unele întâlniri, însă, vă dau agenda peste cap și poate fi pusă problema unor reprogramări. Este posibil ca discuții sau reuniuni de familie, mai ales între 22 martie-15 aprilie, să vă modifice agenda. Evitați discuțiile conflictuale și nu vă supărați în cazul în care planurile nu vă ies. Pentru că luna aprilie este luna tandreții, luna dragostei, luna afecțiunii, n-ar strica să fiți un pic mai generoși și să cheltuiți ceva mai mult pentru persoanele pe care le iubiți, mai ales dacă nu vă pricepeți să vă exprimați verbal sentimentele.

Se anunță reparații sentimentale între 24 aprilie și 18 mai. Este perioada în care vă puteți cere scuze, sau vă puteți explica gesturile, astfel încât să reparați unele daune sau nemulțumiri pe care le-ați creat.

Discuții sentimentale, și chiar analize, cercetări, și investigații sentimentale, între 10 iulie și 6 august. Este perioda în care adevărul trebuie să vă stea pe buze, din nou, cu foarte multă sinceritate. N-ar strica să încercați să vă explicați trăirile, astfel încât să înțelegeți de ce simțiți nevoia să faceți anumite gesturi – nu cumva ele exprimă anumite inhibiții și comodități instalate de-a lungul timpului, nu cumva fugiți de propriile voastre sentimente?

Vă confruntați, apoi, cu responsabilități și decizii sentimentale, în intervalul 7 august-8 septembrie. Este perioada în care trebuie să vă asumați cu foarte multă demnitate o poziție în relația sentimentală, poate chiar în numele unor principii sau valori în care credeți, să adoptați o anumită poziție, și ar fi bine să v-o susțineți cu cuvintele potrivite.

În luna spetembrie treceți printr-o perioadă în care vă gândiți la costurile unor variante de viitor. Puteți evalua consecințele pentru fiecare variantă luată în calcul. Jupiter vă ajută să fiți inspirați și clarvăzători în acest moment așa că previziunile sunt precise și în funcție de ele alegeți pe ce drum mergeți.

Iubirea care vi s-a arătat încă de la începutul anului, afecțiunea și prețuirea, este posibil să vi se pară ca merg prea departe și că ați lăsat, din entuziasm și neglijență, ca lucrurile să avanseze prea mult. Sentimentul acesta îl puteți avea între 6 octombrie și 16 noiembrie. Că ați dat prea mult curaj persoanei de lângă voi și că deja s-au generat evenimente ale căror consecințe nu le mai puteți anula. Dar, nobil este să vă asumați rezultatele acțiunilor voastre. Și din nou, e vorba de responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați mai ales în primele două săptămâni ale lunii noiembrie.

Pentru Capricornii părinți de copii mari este foarte posibil ca în lunile de toamnă să trebuiască să-și susțină copiii în experiențele lor sentimentale. Cu alte cuvinte, afacerile sentimentale ale copiilor pot să vă tulbure un pic și să vă dați seama că ele sunt consecințele implicării sau neimplicării voastre pe parcursul educării copiilor. Dar până la urmă, evenimentele sunt foarte fericite și mai ales în luna decembrie, bilanțul sentimental este unul pozitiv, atât pentru voi cât și pentru familia voastră.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*