Horoscop 2018 Dragoste Fecioara

Horoscop 2018 Fecioara
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:12 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Fecioara este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Din punct de vedere relațional, datorită lui Jupier în Scorpion, anul 2018 este valoros mai curând în ceea ce privește comunicarea cu partenerul vostru.

Nu pune neapărat accent pe îndrăgosteală sau pe o reconectare strict romantică cu partenerul. Jupiter intră în acest semn zodiacal pe 10 octombrie 2017 şi rămâne aici până în pe 8 noiembrie 2018, fiind un tranzit fructuos pentru că stimulează tot ce ţine de comunicare, de la studii și până la dialogul sincer cu persoanele iubite.

Pentru cei singuri anul 2018 poate fi ofertant, în sensul că poate să se înfiripe o iubire foarte frumoasă, dar numai în mediile în care puteţi întâlni persoane care au valori comune cu voi. De aceea este bine să frecventaţi aceste medii dacă vreţi să întâlniţi persoana potrivită. Dacă vă interesează un anumit domeniu, atunci studiaţi şi căutaţi cercurile unde se discută acele idei, unde întâlniţi oameni pasionaţi de aceleaşi lucruri ca şi voi. Există câteva momente foarte interesante în 2018 care vă pot ajuta fie să veniţi în contact cu persoane interesante, fie să avansaţi, şi să construiţi în relaţii.

Pentru cei singuri, este un an foarte însemnat pentru studii pentru că odată cu școlile si cursurile pe care le urmați puteţi să cunoaşteţi persoane foarte interesante. Pe de altă parte, cei care sunteţi deja într-o relaţie, Jupiter stimulează dialogul mult mai sincer şi împărtăşirea ideilor şi proiectelor. Aveţi nevoie ca partenerul să vă asculte, și poate îl faceţi să vă înţeleagă mai bine şi să vă cunoască sufletul şi mintea în profunzime. Vă împărtăşiţi gândurile într-un mod mai sincer, mai deschis şi mai nonşalant. Pe de altă parte, și pentru voi, cei aflați într-o relație, este un an favorabil pentru a face noi cunoştinţe şi pentru a întâlni persoane care au aceleaşi preocupări ca voi. Așadar, este important să aveţi ce vorbi cu persoanelele de lângă voi, sau cu cele pe care le întâlniţi. Tocmai de aceea, mediile în care ajungeţi, datorită pasiunilor şi preocupărilor voastre sunt extrem de potrivite pentru a recruta un om apropiat, sau prieteni noi.

O prezenţă astrală importantă este Saturn în Capricorn, care poposește în această zodie din 19 decembrie 2017 până pe 21 martie 2020. Saturn ocupă spaţiul inimii, al bucuriei de viaţă şi al pasiunii, al dezinhibării, al extravertirii. Este un astru pretenţios, în sensul că nu vă mai lasă să vă deschideţi inima sau să ajutaţi diverse persoane, risipindu-vă energiile. Trebuie să investiţi suflet şi inimă doar în acele relaţii şi doar în acele persoane cu care vă identificaţi, cu care simţiţi că aveţi multe lucruri în comun, care vă înnobilează sau care vă merită.

Este foarte posibil ca mulţi dintre voi să devină mult mai exigenţi atunci când iubesc pe cineva. Chiar şi pentru aceia dintre voi care sunt deja de mulţi ani într-o relaţie, cu bune şi cu rele, dezamăgiri, dar şi încântări, Saturn apare în harta voastră ca aducător de luciditate și de autoanaliză. Există şanse să fiţi un pic mai selectivi atunci când iubiţi. De asemenea, Saturn în Capricorn vine şi cu o foarte mare responsabilitate în iubire, îndemnându-vă să nu vă angajaţi în lupte sau în relaţii care implică lupte, sau în promisiuni care mai mult vă deviază de la evoluţia voastră, de la drumul vostru.

Aceste două planete foarte bune, Jupiter şi Saturn, se confruntă cu prezenţa lui Neptun în zona relaţiilor. Acest astru din urmă domină sfera relaţiilor, mai ales a celor personale, încă din 2013 şi o va face până în 2022. Neptun vă recomandă să vă deschideţi total inima, să fiţi înţelegători, să vă creşteţi acceptarea, să scădeţi critica, să aveţi îngăduinţă şi iertare pentru persoanele pe care le iubiţi. Numai că această tendinţă dată de Neptun se confruntă cu cele două tendinţe date de Jupiter şi Saturn, care sunt exigente în ceea ce priveşte principiile de viaţă comune, crezurile, ideile, o anumită moralitate pe care o impuneţi în relaţiile personale, mai multă luciditate. Aşa încât, intră în aria voastră de interes să vegheaţi ca dialogul să fie mult mai sincer cu partenerul de viaţă chiar dacă există opinii diferite, să vă asumaţi cu mai multă putere propriile convingeri şi credinţe chiar dacă nu sunt pe placul partenerului, să identificaţi cu mai multă sinceritate nevoile voastre afective chiar dacă nu sunt satisfăcute de partener, să vă asociaţi cu persoane care sunt congruente cu voi chiar dacă asta poate să nemulţumească partenerul de viaţă.

Cu alte cuvinte, vă aflți într-o conjunctură ce va îndeamnă să intraţi în dialog şi să aveţi curajul să vă susţineţi ideile şi opiniile, dar mai ales convingerile şi credinţele, chiar dacă lucrul acesta se întâmplă să fie cu alte persoane şi nu cu partenerul de viaţă. În tot cazul, pentru cei care se află într-o relaţie, e bine să aducă la cunoştinţa partenerului de viaţă stadiul de evoluţie în care au ajuns. Așa încât, nu este cazul să mai ascundeţi de partener sentimentele, emoţiile, convingerile, și pasiunile numai pentru a-l menaja sau pentru a crea pace şi armonie, dar riscând, astfel, să fiți nesinceri în relaţie.

Pentru Fecioarele fără partener anul 2018 poate fi ofertant, în sensul că poate să se înfiripe o iubire foarte frumoasă, dar numai în mediile în care puteţi întâlni persoane care au valori comune cu voi. De aceea este bine să frecventaţi aceste medii dacă vreţi să întâlniţi persoana potrivită. Dacă vă interesează un anumit domeniu, atunci studiaţi şi căutaţi cercurile unde se discută acele idei, unde întâlniţi oameni pasionaţi de aceleaşi lucruri ca şi voi. Există câteva momente foarte interesante în 2018 care vă pot ajuta fie să veniţi în contact cu persoane interesante, fie să avansaţi în relaţie.

În primul rând este vorba chiar de luna ianuarie, întrucât chiar începutul anului găzduieşte planete aglomerate în zona bucuriei de viaţă şi a iubirii. Asta înseamnă că anul începe cu o promisiune de a trăi un 2018 aşa cum consideraţi potrivit pentru voi. Luna ianuarie este luna libertăţii de expresie, a dezinhibării, a sincerităţii absolute faţă de voi, şi implicit, faţă de cei din jur. Sunteţi într-o formă foarte bună. Este posibil să faceţi noi cunoştinţe foarte interesante. Poate fi o lună romantică pentru cei care şi-au ales partenerul potrivit şi au în comun multe pasiuni.

Apoi, perioada 11 februarie-7 martie este foarte valoroasă pentru a vă pune sufletul pe masă, pentru a dialoga foarte sincer despre cum vă ating gesturile partenerului, despre ce aşteptaţi de la acesta pentru a vă deschide cu adevărat, despre viziunea voastră asupra relației, așa încât să simțiţi că vă și hrăniți sufletește în relație. Este o perioadă foarte bună pentru a discuta despre probleme sufleteşti sau despre o încărcătură sufletească ce vă împiedică să fiţi foarte deschişi în relaţie, mai ales dacă simţiţi că partenerul de viaţă nu-şi deschide inima. Este perioada cea mai potrivită pentru a avea momente de duioşie şi de tandreţe, de sinceritate şi chiar de mărturisiri și împărtăşire sufletească.

Apoi, trebuie spus că luna aprilie este un moment prielnic pentru călători şi voiaje romantice. Poate pentru unii, chiar distanţa, în cazul în care partenerul călătoreşte, poate ajuta la clarificarea sentimentelor. De asemenea, în aprilie puteţi primi veşti de la persoane care sunt departe de voi, dar de care sunteţi uniţi prin inimă şi aceste veşti sunt foarte stimulative şi vă bucură foarte mult, pentru că pot veni şi cu o invitaţie de a face o călătorie pe care o îmbrăţişaţi cu toată inima.

Din 24 aprilie şi până pe 19 mai vă gândiţi la relaţie cu toată responsabilitatea şi poate la angajamentele pe care le aveţi în relaţie. Poate că unele dintre aceste angajamente nu vă mai convin, sau contextele în care ați făcut niște promisiuni faţă de partener nu mai sunt aceleaşi cu cele din prezent şi asta vă obligă să regândiţi relaţia şi să rediscutaţi despre drepturi şi obligaţii, în acelaşi timp. Se simte nevoia unor schimbări sau a unor reajustări şi a unui mic bilanţ pentru a vedea unde vă situaţi în relaţie. Acum este momentul să analizați dacă nu cumva aţi clădit relaţia, sau aţi avansat în relaţie pe considerente greşite, pe erori de interpretare a gesturilor sau declaraţiilor decodificându-le în mintea şi în sufletul vostru printr-o cheie care, în lipsa unor rezultate, se dovedește a fi incorectă. De aceea este foarte potrivit ca la final de aprilie şi început de mai să rediscutaţi despre poziţia voastră în relaţie, rolul vostru, ce aşteaptă partenerul de la voi, cum a înţeles el rolul vostru în relaţie.

Este posibil, apoi, ca în a doua jumătate a lunii mai şi în prima jumătate a lunii iunie să se simtă nevoia unei reordonări şi repoziţionări în relaţie. Poate unii dintre voi vă gândiţi să puneţi punct unei relaţii toxice, să îndepărtaţi partenerul pentru o vreme, într-o formă sau alta, ori chiar să vă izolaţi, să vă detaşaţi în relaţie.

De aceea, 13 iunie-10 iulie este perioada în care sunteţi probabil foarte retraşi, poate unii dezamăgiţi, şi puteţi dori să vă izolaţi un pic, sau să vă delimitaţi de problemele relaţionale şi chiar de partener. În felul acesta puteți căpăta o privire mai limpede asupra relaţiei şi n-ar fi rău să urmăriţi firul de construcţie al relaţiei voastre de la începuturi, şi cauzele care au dus – chiar înainte de întâlnirea cu partenerul – să aveţi această întâlnire şi nu alta. Înţelegerea acestor cauze şi a proceselor subtile de viaţă care v-au adus în apropierea partenerului vă revelează atitudini, comportamente, convingeri, după care vă ghidaţi în viaţă. Chiar şi cei care sunt singuri acum pot reflecta la cauzele singurătăţii, care poate părea protectivă, dar care s-ar putea ca în acest moment să nu vă ajute inima prea mult.

Perioada dintre 10 iulie și 7 august este extrem de frumoasă pentru voi. Probabil că angajamentul faţă de voi înşivă este de a trăi după propriul vostru plac, de a vă trăi inima, de a vă trăi sufletul, de a nu vă mai nega diverse porniri numai pentru a-i menaja pe cei din jur, de a nu mai încerca atât de mult să fiţi drăguţi şi serviabili şi prevenitori cu oamenii la care ţineţi în detrimentul trăirilor voastre. De regulă sunteți inhibaţi sau rezervaţi tocmai ca să evitați să răniţi, ca nu cumva cei din jur să se simtă dominaţi. Ei bine, în iulie-august renunţaţi la atâta prudenţă şi rezervă sau scrupulozitate şi e bine să vă trăiţi din plin impulsurile şi inima. În fond, nu este responsabilitatea voastră dacă ceilalţi se simt neglijaţi. Pe de altă parte, tot această perioadă aduce o bunăvoinţă mult subliniată, putere mai mare de a ierta, de a înţelege slăbiciunile umane, de a înţelege cauzele pentru care unii oameni greşesc, de a vedea şi de a înţelege mai adânc rănile care stau în spatele gesturilor neconvenabile – pentru că oamenii greşesc, într-adevăr, din rănile pe care le poartă.

Din 7 august până pe 9 septembrie este o perioadă de senzualitate. Se poate spune că vă trezeşte atenţia, vă trezeşte senzualitatea. o persoană care ştie să vorbească, care are idei frumoase şi conţinut, o persoană care are valori. Până la finalul anului planeta iubirii se instalează într-un spaţiu care vorbeşte mult de comunicare. Discuţiile trebuie să atingă un nivel mult mai adânc, mai ales când Venus intră în Scorpion, după 6 octombrie. Este foarte important să identificați convingerile care vă mână în viaţă dar şi pe cele ale partenerului – pentru că ele influenţează relaţia. Este cel mai bun moment pentru a vorbi despre convingerile şi prejudecăţile voastre ce vizează relaţia sentimentală. Şi poate e cazul să vă întrebaţi de ce simţiţi într-un anumit fel, de ce aveţi anumite nevoi afective, ce goluri simţiţi nevoia se umpleţi, cum s-au format, cum vă puteţi vindeca singuri rănile sufleteşti, astfel încât să nu tânjiţi mereu să atrageţi un partener care să vă umple golurile. Nu este obligatoriu ca o persoană care vă vindecă rănile să fie şi persoana potrivită ca partener în viaţă.

De fapt, din 6 octombrie până la final de an, este o perioadă lungă de cercetare sufletească mai ales dacă relaţia voastră trece printr-un moment de alegere şi de trezire, de luciditate, de clarificare, de modelare. Această perioadă, de după 6 octombrie, este extrem de importantă pentru a vedea limpede ce vreţi de la voi, de la viaţa voastră sentimentală, cum vreţi să vă simţiţi într-o relaţie. E foarte important să daţi la o parte iluziile, exigenţele şi pretenţiile care vin doar din rănile voastre, pe care nu vi le-aţi vindecat. Nu e neaparat responsabilitatea partenerului să vi le vindece.

Dacă aţi cunoscut pe cineva pe parcursul lui 2018, după 6 octombrie este startul unei perioaeă de cântărire a propriilor sentimente şi de apreciere a oportunităţii de a face un pas înainte în relaţie. Începe să devină limpede dacă vă deschideţi în faţa partenerului, dacă daţi curs senzualităţii, pasiunii, iubirii. Nu este o alegere uşoară, având în vedere pe de-o parte nevoia voastră de stabilitate, luciditate şi de ordine în viaţă, şi pe de altă parte dezamăgirile din trecut.

Dar momentul deciziei finale survine în săptămânile de după 17 noiembrie, când Venus, astrul pasiunii şi al iubirii, îşi reia tranzitul drept. Abia atunci se poate spune că aţi decantat în inima voastră toate sentimentele pro şi contra, că aţi înţeles tiparele după care funcţionaţi în iubire şi v-aţi vindecat vechile răni care vă făceau să reacţionaţi mult prea precaut şi exigent. Aşa încât, finalul de an este unul edificator şi clarificator.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*