Horoscop 2018 Dragoste Gemeni

Horoscop 2018 Gemeni
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:08 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Gemeni este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este mai curând anul muncii în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, spre deosebire de anii trecuţi. 2016 şi 2017 au putut fi ani mai ofertanţi, iar acum, în 2018, mai mult menţineţi ce aţi câştigat în acei ani.

Cu alte cuvinte, este o perioadă de efort şi de organizare a vieţii relaţionale, astfel încât romantismul să se poată perpetua în viaţa voastră. Pentru cei singuri 2018 nu este neaparat anul marilor întâlniri. Este adevărat, însă, că abia la final de an, în noiembrie, se formează o poziţie mai avantajoasă pentru găsirea partenerului de viaţă, şi cei singuri își pot găsi perechea. Dar pe parcursul anului 2018, se formează câteva momente bune, atât pentru cei care se află deja într-o relaţie, cât şi pentru cei care îşi caută o relaţie. De exemplu, pentru cei singuri, s-ar putea ca relaţiile profesionale să fie foarte interesante – chiar din rândul colegilor pot să-şi recruteze în anul următor, în 2019, partenerul de viaţă. Aşadar, nu este de neglijat, din perspectivă sentimentală, nici zona profesională.

În primul rând, în 2018 un prim aspect valoros este dat de tranzitului lui Venus prin Vărsător, în perioada 18 ianuarie -10 februarie. Această perioadă este favorabilă, în general, studiilor care permit noi cunoştinţe şi noi relaţii cu persoane interesate de aceleaşi domenii şi pasionate de aceleaşi teme. De aceea, studiile sau diverse acţiuni ori activităţi pe care le întreprindeţi pentru acumulare de noi cunoştinţe pot să vă aducă în preajma unor persoane foarte interesante, cu care schimbaţi idei, pe care le ascultaţi cu admiraţie şi care vă fascinează mai ales în plan intelectual. De aceea este recomandabil ca în ianuarie şi la începutul lui februarie să frecventați un workshop, să vă înscrieţi la un curs, sau să participaţi la un training sau conferinţă, pentru că este posibil să întâlniţi persoane foarte interesante pentru voi.

De asemenea, perioda 11 februarie – 6 martie, pune în discuţie responsabilităţile voastre faţă de familie şi faţă de persoanele apropiate. Se poate spune că nu sunteţi de acord să fiţi făcuţi responsabili pentru situaţii la care nu aţi contribuit de fapt. Aşa că este posibil ca în februarie-martie să existe discuţii despre responsabilitatea voastră, despre vina voastră în legătură cu o situaţie creată. În schimb, pentru aceia care-şi găsesc simpatii printre colegii de serviciu, este o perioadă foarte bună, întrucat sub masca discuţiilor profesionale se poate strecura o curtoazie care nu vă lasă indiferenţi.

Tocmai de aceea, după 7 martie şi până pe 1 aprilie, puteţi face risipă de farmec personal. Este adevărat că Mercur retrogradează între 22 martie şi 15 aprilie, şi nu e cazul să credeţi tot ce vi se spune, dar puteţi să contabilizaţi cu bucurie complimentele şi chiar invitaţiile. Mercur retrograd vă avertizează asupra faptului că riscaţi să vă înflăcăraţi prea repede, sau persoana care vă curtează depăşeşte un pic graniţele şi poate chiar vă încalcă libertatea sau nu vă dă suficient timp să luaţi o decizie sau să vă alegeţi gesturile. De aceea în acest interval este posibil să ezitați ușor sau vă retrageţi nişte promisiuni, nişte angajamente. Luna aprilie merită s-o folosiţi pentru a fi un pic mai circumspecţi, mai analitici, pentru a observa din umbră gesturile persoanei iubite, pentru a reflecta mai mult la cauzele unor situaţii – unele generate poate chiar de voi.

În luna mai farmecul vostru sporeşte şi poate este un moment potrivit pentru a vă schimba garderoba şi a vă îmbunătăţi imaginea, pentru a vă împrospăta apariţia. Nevoia de iubire este foarte mare pe parcursul acestei luni. Se poate ca unii dintre voi, pur şi simplu, să se trezească la viaţă şi să devină mai senzuali, mai atenţi la modul în care se îmbracă şi mai dornici să impresioneze prin farmecul lor. Lucrul acesta nu poate decât să vă ajute să atrageţi atenţia şi asta este o veste bună. Senzualitatea sporeşte şi ea, din 20 mai până în 14 iunie, fiind perioada cu nevoia cea mai mare de iubire şi nevoia cea mai mare de feedback la prezenţa voastră, astfel încât să simţiţi din plin că sunteţi observați de cei din jur.

Perioada15 iunie -10 iulie este și ea foarte bună pentru dialog, pentru relaţii, noi cunoştinţe, pentru vizite şi pentru a cunoaşte mai bine, prin diverse mici experienţe şi activităţi comune, persoana pe care o îndrăgiţi. De asemenea, hobby-urile şi pasiunile joacă un rol foarte important în a vă apropia de oamenii dragi sau de persoana dragă. Dacă nu împărtăşiţi suficiente pasiuni este posibil să nu aveţi un câmp comun cu persoana de lângă voi şi asta poate ridica unele probleme. De aceea, Mercur retrograd, în perioada 26 iulie-19 august, poate să vă ridice mari întrebări legate de valori, crezuri, convingeri, principii, şi prejudecăţi de viaţă. Tot această retrogradare vă îndeamnă să analizați relația pe care o aveți cu timpul vostru. Astfel, vă reevaluați hobby-urile și pasiunile, reflectați la felul în care petreceți timpul liber. Totodată, analizați cât de important este pentru partenerii voștri să-și petreacă timpul cu prietenii, și astfel aflați adevăruri despre omul de lângă voi. Poate că unele dintre descoperirile pe care le faceţi nu vă convin, dar ele vă ajută să luaţi decizii pe parcurs şi să vă adaptaţi comportamentul sau pretenţiile.

Mai departe, perioada 10 iulie – 7 august este foarte indicată pentru a reîncălzi sau întări legăturile de familie, poate prin vizite la părinţi, bunici, sau socri, sau prin vizite pe care le primiţi. Mai ales dacă vreţi să luaţi nişte hotărâri privind unele investiţii şi afaceri imobiliare, este bine să aveţi membrii familiei de partea voastră, iar comportamentul vostru agreabil şi foarte diplomat în această perioadă poate garanta sprijin pentru interesele voastre.

Perioada 10 august – 10 septembrie poate fi una deosebit de romantică şi poate pentru unii dintre voi, aducătoare de noi iubiri sau o nouă dimensiune a iubirii. Dacă anul 2017 a fost pentru unii Gemeni foarte norocos din perspectiva rolului de părinţi, 2018 aduce atât o conştientizare a obligaţiilor, cât și multă muncă în acest sens. Dar datorită tranzitului lui Venus în Balanţă, aveţi toate şansele să descoperiţi în perioada august-septembrie deliciile de a fi părinţi, chiar de a avea obligaţii şi responsabilităţi faţă de cei pe care îi iubiţi şi de a avea grijă de aceștia.

Această grijă şi aceste sacrificii pe care le faceţi din dragoste vă onorează. Nu este uşor de învăţat acest lucru, vă bagă beţe în roate retrogradarea lui Venus în Scorpion în perioada 6 octombrie – 16 noiembrie, dar asta nu înseamnă că trebuie să abdicaţi de la dedicaţia pe care o aveţi faţă de oamenii dragi. Poate fi puţin dificil să vă faceţi datoria, şi poate că unii dintre voi se gândesc că sunt speculaţi, folosiţi, sau că au devenit subordonaţii partenerului de viaţă. Poate chiar așa este, însă dacă profitați de această ocazie, puteți observa mai bine caracterul omului pe care îl iubiți.

Din 8 noiembrie Jupiter intră în zona relaţiilor. Pentru un an de zile îi ajută pe cei care își doresc să-şi găsească partenerul de viaţă. Pe de altă parte, îi împulsionează pe cei nehotărâţi să devină mai decişi în legătură cu relaţia în care se află. Este o perioadă în care statutul social al relaţiei este foarte important. Așadar, unii dintre voi se pot gândi că a venit timpul să se căsătorească, această determinare apărând foarte puternic după 8 noiembrie şi mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Cei singuri, însă, care nu şi-au găsit pe nimeni pe tot parcursul anului, dar care s-au antrenat serios, pot avea şansa unei cunoştinţe providenţiale şi de destin în luna decembrie şi mai ales la final de an.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*