Horoscop 2018 Dragoste Leu

Horoscop 2018 Leu
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:11 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Leu este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 pune mai mult accent pe relaţiile de familie, pe viaţa privată şi poate chiar pe împăcarea cu propria persoană. Poate pentru unii Lei este un an al interiorizării şi chiar al recluziunii, pentru că este nevoie, într-adevăr, de reculegere şi de centrare în viaţa voastră.

Poate aveţi nevoie şi de odihnă sentimentală, fie în interiorul relaţiei, în care puteţi fi un pic mai retraşi, fie pur şi simplu, acomodându-vă cu propria voastră prezență, dând curs unui stil de viaţă care deocamdată vă satisface deplin.

Nu este neapărat anul în care să găsiţi marea dragoste. Excepţie fac ultimele două luni din an, care plasează fericitul astru Jupiter în zona pasiunii şi a iubirii. Aşadar, se poate spune că acum cel mai important pentru voi este să ştiţi cine sunteţi şi care vă sunt nevoile sentimentale. Poate faceţi și un mic bilanţ al poveştilor de dragoste pe care le-aţi trăit până acum.

Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, sau au o familie, Jupiter pune accentul pe calitatea relaţiilor de familie, pe cât de împliniţi şi liberi, în acelaşi timp, vă simţiţi în cămin şi puteţi să vă exprimaţi sentimentele. Este, de asemenea, important pentru voi să găsiţi tot confortul emoţional şi ambiental în casă şi poate casa, căminul, membrii familiei vor absorbi toată atenţia voastră. Spiritul gospodăresc pe care-l aveţi arată, de asemenea, că puteţi iubi pe cei din jur făcându-le servicii şi ocupându-vă de sănătatea lor, de starea lor de spirit, îngrijindu-i cât de bine puteţi voi.

În acest an 2018 sunt câteva momente sunt importante şi foarte valoroase pentru a consolida relaţia cu cei din jur. Din 18 ianuarie şi până pe 11 februarie, Venus traversează zona relaţiilor, dar şi a imaginii pe care i-o oferiţi partenerului de viaţă. Este un moment prielnic pentru a vă exprima prin gesturi tandre şi prin cuvinte duioase sentimentele pe care le aveţi şi nu trebuie să ezitaţi să declaraţi iubirea pe care o simţiţi. Este cel mai bun moment pentru că gesturile voastre ajung exact aşa cum le transmiteţi în inima partenerului de viaţă.

De asemenea, perioada februarie-martie este ofertantă şi din punct de vedere pasional. Aveți un mare chef de iubire şi tocmai de aceea gesturile sunt foarte tranşante şi poate chiar au o notă nu doar de spontaneitate, ci şi de o anumită bruscheţe, pentru că probabil așteptați răspunsul cu o oarecare nerăbdare. Aţi vrea să vi se răspundă cu aceeaşi înflăcărare şi cu aceeaşi monedă, însă nu trebuie să uitaţi că nu toţi au elanul zodiei voastre.

În martie călătoriile romantice sunt şi ele încurajate de astre şi poate una din ideile bune pe care le puteţi avea este să vă invitaţi partenerul într-o excursie, sau măcar într-un loc inedit unde să împărtăşiţi clipe care vă aparţin numai vouă. De asemenea, luna martie este şi luna discuţiilor sincere despre viitor şi despre perspectivele relaţiei, în primul rând, dar şi despre modul în care relaţia ar putea să afecteze planurile voastre legate de carieră. Se pare că pentru voi stabilitatea şi siguranţa sunt foarte importante şi tocmai de aceea nu veţi permite muncii sau proiectelor profesionale, încărcate în 2018, să vă afecteze relaţia. Dar consultările cu partenerul de viaţă au darul de a vă ajuta să vă clarificaţi şi să faceţi cele mai bune alegeri pentru familia voastră.

În plus, perioada 24 aprilie-18 mai este cea mai frumoasă pentru socializare, întâlnirea prietenilor, dar şi pentru a vă sprijini pe sfatul lor. Poate chiar merită să încercaţi, în cazul în care aveţi unele nelinişti, să petreceţi mai mult timp cu prietenii, dând astfel o respiraţie mai largă relaţiei voastre.

Un moment foarte important este instalarea lui Marte în Vărsător, din 15 mai până pe 27 iunie, aflându-se în tranzit drept. Cerinţele voastre sunt imperioase, aproape daţi ordine partenerului de viaţă. În schimb, dacă partenerul nu vă răspunde cu afecţiune sau nu răspunde imediat cererilor voastre, este posibil să vă pierdeţi răbdarea, şi vă veţi trezi bătând din picior, sau somând partenerul să fie mai participativ.

În schimb, în perioada în care Marte retrogradează, între 27 iunie şi 12 august, energia şi imperativitatea voastră încep să scadă. Poate în felul acesta auziţi doleanţele omului de lângă voi. Din nou se poate discuta despre modul în care munca, proiectele profesionale, sau cariera şi unele schimbări care intervin aici, vă pot afecta relaţia conjugală. Pentru cei singuri, o schimbare profesională poate să atragă şi găsirea partenerului de viaţă, însă pentru cei care sunt într-o relaţie, se impune analiza foarte atentă ale unor provocări profesionale, pentru că este un an plin de încercări şi de consum în muncă. De aceea poate este bine apelaţi şi la prieteni când aveţi nelinişti sentimentale.

Între 19 mai şi 13 iunie, cu Venus inslatată în Rac, este posibil să fiţi bântuiţi de tot felul de temeri şi de îndoieli cu privire la rolul vostru în relaţie, și vă gândiți cum ar trebui să procedaţi, care ar fi atitudinea cea mai potrivită pentru relaţie astfel încât să menţineţi echilibrul. Poate este momentul să vă oferiţi câteva momente de reculegere, chiar să îmbrăţişaţi cu mai multă încredere singurătatea, pentru a şti cu adevărat ce se află în inima voastră.

Prezenţa lui Venus în Leu, între 13 iunie şi 10 iulie, este extrem de fastă. Vă ajută să redescoperiţi bucuria de a trăi, să vă reconectaţi la micile plăceri ale vieţii şi chiar să faceţi uz de tot farmecul vostru. Este, de asemenea, o foarte bună perioadă pentru o schimbare de imagine şi în felul acesta să fiţi un pic mai mulţumiţi de propria persoană. Iar în relaţia partenerială, această perioadă garantează faptul că aduceţi în relaţie tot tactul de care partenerul are nevoie, înţelegerea şi atenţia asupra problemelor sale.
Între 6 august şi 8 septembrie, discuţiile sentimentale e bine să fie foarte sincere, însă şi această sinceritate nu o puteţi obţine decât dacă aveţi tact şi îi arătaţi partenerului că ştiţi să reacţionaţi atunci când îşi deschide inima. Aşa că de voi depinde dacă obţineţi din partea partenerului mărturisirile cele mai sincere.

Pe de altă parte, retrogradarea lui Marte în zona relaţiilor, în perioada 27 iunie-28 august, vă ajută să fiţi mai puţin impulsivi şi imperativi şi să nu cădeţi în capcana de a smulge partenerului promisiuni, ca mai apoi să fie obligat să şi le ţină. Este un aspect de care ar fi indicat să țineți cont, pentru că poate fi tentant, mai ales în perioada mai-iunie, să presaţi un pic partenerul. Acest lucru însă nu este în avanatajul vostru, chiar dacă v-ar sta în putere să îi smulgeți o promisiune, pentru că dacă promisiunea este făcută cu jumătate de gură, vă puteţi trezi apoi cu noi probleme în relaţie şi cu sentimentul că tot ce se întâmplă între voi este fals.

Din 11 septembrie şi până pe 14 noiembrie discuţiile conjugale sunt extrem de tranşante şi sunteţi pregătiţi să luaţi o decizie. Ea poate părea partenerului un pic intempestivă şi neaşteptată, surprinzătoare, dar de fapt, ea izvorăşte din lungile momente de eflecție pe care le-aţi avut pe parcursul anului 2018. Așadar, din 8 noiembrie, Jupiter se instalează în Săgetător în spaţiul pasiunii în zodia voastră. Nu este vorba numai de pasiune în sens romantic, ci și de nevoia de a trăi viaţa cu pasiune în libertate, neconstrânşi de un orar conjugal sau de anumite tabuuri care există în relaţie. De aceea, dacă simţiti că nu vorbiţi aceeaşi limbă cu partenerul, că nu aveţi acelaşi stil de a trăi viaţa, dacă vă simţiti încorsetaţi, sau jenaţi, chiar dacă există scopuri comune, este foate posibil ca la final de an să transmiteţi un mesaj foarte ferm partenerului, că nu mai acceptaţi să faceţi compromisuri.

Marte în Vărsător poate să aducă în perioada octombrie-noiembrie gesturi neaşteptate chiar şi pentru voi. Este bine să evitaţi certurile pentru că ele pot escalada în gesturi bruşte şi chiar violente. Retrogradarea lui Mercur în Săgetător, între 17 noiembrie şi 7 decembrie, aproape că vă face să renunţaţi la explicaţii şi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, considerând că dacă nu aţi fost înţeleşi în toate semnalele pe care le-aţi transmis, atunci nu mai merită să vă zbateţi inutil. Poate că este un lucru bun să puneţi mai puţină presiune pe partener. În tot cazul, din 7 decembrie şi până la finalul anului aveţi timp să vă reculegeţi şi să calculaţi câştigurile şi pierderile în cazul în care duceţi la bun sfârşit decizia pe care aţi luat-o în plan sentimental.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*