Horoscop 2018 Dragoste Pesti

Horoscop 2018 Pesti
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:39 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Pesti este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 este pentru voi anul aspectelor juridice privind viaţa relaţională.

Indiferent că sunteţi sau nu într-o relaţie, ar fi indicat să vă puneţi diverse probleme morale. Să vă întrebați cum ar trebui să fie o viaţă conjugală împlinită, care sunt drepturile şi obligaţiile într-o relație, cât de sinceri ar trebui să fie partenerii. Acestea sunt probleme care ar trebui să vă preocupe. În cazul în care sunteţi deja într-o relaţie, aspectele financiar-juridice trebuie discutate, fie că aveţi investiţii comune cu partenerul de viaţă, sau lucraţi împreună. Veţi constata că iubirea trece, de multe ori, nu atât prin stomac, cât prin card. Nu este vorba neapărat de banii de cheltuială, cât de investiţii mari şi de proiectele financiare pe termen lung, dar care angajază ambii parteneri.

În cazul în care aţi intrat în 2018 cu probleme conjugale, s-ar putea ca o separare să ridice multe probleme juridice, şi să vă treziţi prinşi într-un hăţiş de acte. Ele pot fi rezolvate, numai că timpul este destul de lung, pentru că Jupiter rămâne în zona actelor ce vizează familia până în 8 noiembrie 2018.

De asemenea, călătoriile în străinătate pot stânjeni un pic casa şi relaţia partenerială. Dacă partenerul de viaţă se află la mare distanţă, va trebui să descoperiţi un mod mai subtil de a comunica cu el. Trebuie să vă gândiți la cum puteți suplini absenţa fizică, bazându-vă mai mult pe intuiţie, pe delicateţe, pe sensibilitate, pe complimente. Comunicarea poate, de multe ori, să apropie doi parteneri, deşi aceștia se află la distanţă fizică unul de altul. Învăţând să comunice mai mult, se pot apropia într-un mod mai profund decât au fost atunci când locuiau sub acelaşi acoperiş. În 2018 pot avea un rol extraordinar atât voiajele romantice, cât şi situaţiile în care sunteţi nevoiţi să staţi departe de partener.

Câteva momente sunt foarte importante pe parcursul anului 2018. Anul începe cu un tonus sentimental foarte bun, cu multă atenţie şi iubire pe care le primiţi de la cei din jur, nu numai de la partener, și de aceea ar fi bine ca în timpul sărbătorilor de iarnă să socializaţi. Puteţi să cunoaşteţi familia partenerului de viaţă şi ar fi indicat ca între Crăciun şi 10 ianuarie să îi cunoașteți mai ales pe părinții partenerului vostru. Cei care sunt singuri pot, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să cunoasscă o persoană foarte importantă pentru ei.

În perioada 11 ianuarie-11 februarie este timpul pentru a analiza dacă speranţele voastre sentimentale nu au fost un pic prea mari. E bine să vă temperaţi şi să ţineţi pasul cu evenimentele şi mai ales cu partenerul de viaţă, pentru a nu vă trezi că faceţi proiecţii care apoi nu pot fi puse în practică. În plus, este bine să ascultaţi ce spune anturajul despre partenerul de viaţă şi despre relaţiile voastre. Unele secrete vă pot ajunge la urechi, și deși nici nu vă surprind, şi nici nu vă întristează, ele au avantajul de a vă întregi tabloul.

Din 11 februarie şi până în 6 martie, astrul iubirii se află în zodia voastră. Venus în Peşti vă ajută să vă subliniaţi farmecul, dar şi să realizaţi cât de multă nevoie de iubire aveţi. Nu ezitaţi să faceţi o schimbare de imagine în avantajul vostru, pentru că astrul vă inspiră să fiţi un pic mai îndrăzneţi şi să vă puneţi în lumina cea mai favorabilă.

Este prilej de multă senzualitate între 8 martie şi 1 aprilie. E posibil să fiţi un pic mai îndrăzneţi în gesturi, și nu este cazul să regretaţi acele gesturi pe care le faceţi între 22 martie şi 15 aprilie. Este normal ca ele să fie foarte îndrăzneţe, de multe ori depășindu-vă limitele.

Pentru familie şi cămin, perioada 24 aprilie-19 mai, este aducătoare de pace, de linişte, de discuţii explicative, împăcări. E perioada cea mai bună pentru a cere scuze sau pentru a vă explica gesturile şi a regla legăturile cu părinţii sau cu membrii familiei. Prezenţa voastră în cămin, în casă, este foarte importantă. De asemenea, este o perioadă bună pentru vizitarea rudelor apropiate importante pentru voi. Sub influenţa lui Venus discuţiile în cămin promit să fie armonioase chiar dacă mai trec prin polemici, şi chiar certuri. Ele sunt constructive şi se poate ajunge la o concluzie, chiar un consens, mai ales în luna iunie.

Dispoziţia romantică se reactivează între 19 mai şi 14 iunie. Este perioada dulcegăriilor sentimentale și micilor atenţii. Este un interval în care aveți o foarte bună relaţie mai ales cu membrii tineri ai familiei, cu proprii copii, sau în care, pur şi simplu, unii dintre voi se copilăresc. Dar vă prinde foarte bine acest stil şi inocenţa pe care o arătaţi în relaţiile sentimentale. Conving pe cei din jur, şi mai ales pe partenerul de viaţă, că aveţi inima sinceră.

Între 14 iunie şi 9 iulie este perioada cea mai bună pentru vindecare sentimentală. În cazul în care partenerului îi lipseşte curajul, probabil veţi discuta mult despre anumite acţiuni pe care vreţi să le întreprindeţi împreună. Este, însă, necesar să vă susţineţi partenerul şi să-i argumentaţi în multe discuţii de ce e bine să luaţi o anumită decizie şi să acţionaţi într-un anumit sens. Aşa încât, între 26 iulie şi 19 august, trebuie să vă puneţi mintea la contribuţie şi să folosiţi cele mai inspiratoare cuvinte pentru a corecta anumite reţineri, sau pentru a elimina anumite anxietăţi, spaime, neîncredere pe care partenerul le poate avea vizavi de voi şi relaţia voastră.

Dar, din fericire, cuvintele nu vă vor lipsi, mai ales în luna septembrie, când Mercur traversează Fecioara. Nu vă lăsaţi înduplecaţi, şi nici nu vi se poate schimba opinia. Mai mult decât atât, flexibilitatea voastră mentală va găsi întotdeuna argumente. Veţi fi capabili să priviţi din punctul de vedere al partenerului, astfel încât să-i oferiţi cele mai subtile şi pertinente şi convingătoare argumente pentru a-şi schimba opinia, pentru a-şi lărgi orizontul şi pentru a fi dispus să facă mai mult pentru relaţie şi cu mai multă îndrăzneală.

Se anunță călătorii romantice între 9 septembrie şi 6 octombrie. Dacă doriţi o împăcare departe de lumea dezlănţuită, e bine să folosiţi această perioadă pentru un voiaj în doi. Pe de altă parte, cei singuri, cu ocazia unor călătorii, pot întâlni o persoană extrem de atrăgătoare şi de senzuală. E adevărat că retrogradarea lui Venus în Balanţă, în primele săptămâni ale lui noiembrie, vă poate face să reconsiderați dinamica relației în care sunteți angajați. Vă gândiţi dacă nu cumva relaţia pe care o aveţi şi sentimentele care s-au născut în inima voastră vă costă un pic cam mult.

Poate realizați că e nevoie de prea mult efort pentru a susţine fie o relaţie la distanţă, fie o relaţie cu o persoană cu înalte exigenţe morale şi sentimentale sau cu o persoană ce are o viaţă destul de complicată, care vă cere sacrificii. În tot cazul, vă gândiţi şi discutaţi mult despre viitor, şi poate valorile voastre sentimentale, sau privind viaţa afectivă, trebuie să se schimbe pentru a putea susţine o relaţie în viitor. Rămâne de văzut, în luna decembrie, ce concluzie trageţi şi cum vedeţi relaţia defășurându-se, dacă vă asumaţi anumite responsbilităţi care cer şi sacrificii.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*