Horoscop 2018 Dragoste Rac

Horoscop 2018 Rac
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:09 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Rac este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este absolut sublim şi extrem de ofertant din punct de vedere sentimental, în primul rând prin prezenţa lui Jupiter în Scorpion, poziţionat în spaţiul pasiunii.

Astrul se află în această zodie din 10 octombrie 2017 şi va sta aici până pe 8 noiembrie 2018. Poate să aducă pentru voi marea dragoste sau împlinirea într-o iubire în care v-aţi lansat în anii trecuţi. Poate fi anul în care vă căsătoriţi sau în care apare un (alt) copil, şi în felul acesta se consolidează şi mai mult relaţia. Pentru cei care deja se află de foarte multă vreme în relaţie şi au deja copii, este un an perfect pentru a da un nou impuls iubirii şi pasiunii. De asemenea, poate fi aducător de fericire prin realizările copiilor şi în felul acesta să se instaleze în inima voastră mulțumirea că aţi reuşit să vă achitaţi excepţional de sarcina de a fi părinte şi că relaţia cu copiii voştri este extraordinară.

Un alt element astral important este prezenţa lui Saturn în Capricorn. Saturn se instalează în această zodie în 19 decembrie 2017 şi va sta aici până pe 21 martie 2020. Capricornul corespunde în harta voastră cu spaţiul relaţiilor. Este foarte posibil ca astrul, exigent de cele mai multe ori, să dorească să vă curăţaţi lista de prieteni, să renunțați la legături care vă obosesc, care nu vă mai spun nimic sau care nu vă onorează, şi să stabiliţi după criterii mai exigente pe cine doriţi să păstraţi lângă voi. Relaţiile trebuie să devină cu adevărat reprezentative.
Relaţia cu partenerul de viaţă, chiar şi sub semnul marelui romantism din 2018, va trece la rândul ei printr-un nou filtru, sau va fi supusă unor noi exigenţe – este un an în care multe iubiri se pot reinventa şi multe relaţii conjugale pot să reaprindă flacăra. Saturn în Capricorn vă obligă să vă analizaţi, de asemenea, şi gesturile, atitudinile, dar şi convingerile, crezurile, ideile şi chiar prejudecăţile pe care le aveţi în relaţie şi să înţelegeţi că răspunsurile partenerului sunt legate direct de gesturile pe care le faceţi. Nu neaparat de intenţia cu care le faceţi, ci de modul în care partenerul se simte impactat de gesturile şi cuvintele voastre. Dacă sunteţi puţin mai atenţi la feedback, înţelegeţi mai bine ce simte partenerul de viaţă alături de voi.

Este posibil ca în 2018 partenerul să fie destul de centrat pe el însuşi, aşa încât aveţi nevoie de toată intuiţia şi sensibilitatea pentru a-l înţelege mai bine. Sigur că dialogul are un rol foarte important, de aceea momentele de retrogradare ale lui Mercur pe parcursul anului 2018 sunt extrem de valoroase, pentru că vă ajută să corectaţi greşelile, să fiţi mai pătrunzători, mai intuitivi, mai puţin grăbiţi în a critica, sau în a dezvolta nemulţumiri.

Câteva perioade, însă, sunt importante pentru relaţia voastră în acest an. Chiar de la începutul anului, în ianuarie, foarte multe planete traversează spaţiul relaţiilor şi se poate spune că, odată cu sărbătorile de iarnă, sensibilitatea voastră la gesturile partenerului de viaţă este mai mare. Ar fi bine să fiţi centraţi pe partener şi să formulaţi pretenţii şi aşteptări mai puţine. Este foarte important ce se întâmplă cu partenerul vostru – dialogurile sincere, în tihnă şi taină conjugală, pot ajuta mult la deschiderea inimii.

Apoi, pasajul în care Marte intră în zona relaţiilor, și anume 18 martie-15 mai, poate să fie un pic mai fierbinte şi mai aspru. Această perioadă vă cere mai multă atenţie şi mai multă prudenţă pentru că este posibil să vă simţiţi prea uşor provocaţi de stările partenerului, care nu sunt tocmai prietenoase. Lucrul acesta poate fi un rezultat al tensiunilor pe care partenerul le simte în carieră sau în legătură cu diverse aspecte din cadrul relaţiei voastre. Disponibilitatea sufletească pe care o aveţi şi dispoziţia romantică dată de Jupiter în Scorpion poate să vă ajute să-i oferiţi mai mult spaţiu şi mai multă energie partenerului, punând în lumina, astfel, calitatea voastră de a asculta cu atenţie ce are de spus, sau de a observa discret dedesubtul gesturilor sale.

În tot cazul, în perioada 18 martie-15 mai trebuie evitate certurile. S-ar putea ca după 15 mai să constataţi că exigenţele partenerului sunt prea mari şi că lăsaţi prea mult de la voi. Dar de fapt între 15 mai şi 15 noiembrie este nevoie să vă susţineţi chiar mai mult partenerul de viaţă. Astfel, specific zodiei voastre, abia după ce simţiţi că într-adevăr îi oferiți tot sprijinul de care sunteți capabili, puteţi să să luați decizii sau să vă exprimați pretențiile relaxați și împăcați.

Din fericire, există câteva pasaje care vă ajută să fiţi extrem de diplomaţi şi de indulgenţi chiar, între 20 mai şi 15 iunie. Venus aduce la suprafaţă tot tactul de care aveţi nevoie în relaţie, și mai mult decât atât, vă ajută să vă puneţi farmecul în funcţiune iar asta nu poate decât să ajute să transmiteţi semnale de iubire şi de susţinere partenerului de viaţă.
Pentru cei singuri, care-şi caută un partener şi au o dispoziţie foarte romantică în 2018, Saturn în Capricorn are rol de avertizare, atrăgându-vă atenţia asupra exigenţelor de la care nu trebuie să renunţaţi, chiar și cu toată înflăcărarea şi entuziasmul specific perioadei de îndrăgostire. Tocmai de aceea este bine să preţuiţi momentul în care Venus se află în Fecioară, în perioada 10 iulie – 6 august, pentru că vă ajută să investigaţi, să purtaţi discuţii care să atingă adâncul sufletului şi să obţineţi declaraţii sincere şi mărturisiri cu privire la trecutul sentimental, la problemele vieţii, ca în final să ştiţi exact alături de cine vă aflaţi. Discuţiile trebuie purtate sincer, astfel încât, şi voi, dar şi partenerul vostru, să aveţi o imagine cât mai clară asupra relaţiei.

Perioda 7 august – 9 septembrie este valoroasă pentru legăturile de familie. Este poate cea mai bună perioadă în care vă puteţi vizita rudele, puteţi participa la reuniuni de familie, sau puteţi să organizaţi întruniri la voi acasă. Mai mult decât atât, sunt zile foarte bune pentru a ajunge la un consens familial, mai ales dacă există discuţii privind un proiect imobiliar, vânzare-cumpărare, unde toată lumea trebuie să-şi dea acordul. Din nou este vorba de tact şi de răbdare, pe care trebuie să le aveţi în relaţia cu cei din jur.

Din 9 septembrie până la finalul anului, zona romantică din harta voastră se încarcă de planete şi dorinţa de a vă exprima liber sentimentele şi de a trăi după pofta inimii este, de asemenea, foarte mare. Este posibil ca în a doua jumătate a anului, aceia dintre voi care sunt de mult într-o relaţie şi doresc să o oficializeze, să treacă prin diverse teste.

Retrogradarea lui Venus în Scorpion, între 6 octombrie şi 16 noiembrie, poate să aducă mici dezamăgiri prin tot felul de amânări, sau tot felul de piedici. Dacă nu vă părăseşte entuziasmul sentimental, este posibil să traversaţi un pasaj în care gândiţi oportunitatea unei oficializări sau realizați modul în care aceasta poate fi făcută într-o manieră cât mai potrivită pentru familie. Discuţii foarte tranşante pot fi purtate în a doua jumătate a lunii octombrie, privind chiar şi planurile legate de copii. Aceia dintre voi care sunt deja părinţi pot, așadar, să-şi pună problema viitorului copiilor lor şi aici trebuie să existe un consens între voi şi partener, pentru a şti cum să vă susţineţi copiii mai departe. Cei care îşi doresc să devină părinţi trebuie să se afle în deplin acord cu partenerul de viaţă, pentru a nu forţa un moment atât de important al relaţiei.

Luna decembrie este perfectă pentru voiaje romantice şi pentru momente pe care le petreceţi departe de zbuciumul oraşului şi chiar al casei, astfel încât încheierea de an se petrece într-o atmosferă extrem de duioasă şi de caldă, pe care v-aţi dorit-o pe tot parcursul anului şi după care sufletul vostru a tânjit.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*