Horoscop 2018 Dragoste Sagetator

Horoscop 2018 Sagetator
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:36 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Sagetator este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 este un an controversat din punct de vedere sentimental. Pe de-o parte, aveți șanse de iubire, în special cei care sunteţi născuți în decembrie. Pe de altă parte, însă, sunteți invitați să fiți un pic mai reflexivi și mai reținuți, să vă faceți un mic bilanț sentimental și să vă pregătiți pentru un 2019 care promite să fie mult mai bun.

Cum se împacă toate lucrurile astea?
În primul rând, Uranus se pregătește să părăsească zona marilor pasiuni. A stat acolo șapte ani și vă mai puteți bucura de prezența lui până pe 15 mai și apoi din 7 noiembrie până în primele luni ale lui 2019. Este astrul care a dat mult spirit de independență și libertate multora dintre voi, atât celor care au fost într-o relație, sau care au căutat o relație. A dat mult spirit de aventură, dar și multă solitudine. V-ați făcut propriile legi, atât în viața conjugală, cât și în viața socială și n-ați acceptat îngrădirile. Asta pentru mulți dintre voi a putut să însemne și costuri foarte mari.

Din punct de vedere sentimental 2018 vă propune mai curând să reflectați la nevoile și capacitățile voastre de a iubi. Vă îndeamnă să vă gândiți la ce anume are nevoie inima voastră pentru a fi fericită și cum puteți să ajungeți la acea fericire. În ultimii patru ani au existat pe astrograma voastră tranzite care v-au obligat să vă analizați viața cu mult mai multă luciditate, să vă priviți propriile greșeli, dar și realizările, să vă gândiți mai profund la parcursul vieții voastre și să fiți mai dispuși să vă corectați greșelile. Așa că în 2018 accentul se pune pe vindecare.

Dacă ați constatat că în multe cazuri nu ați dat atenție partenerului de viață, nu ați luat în serios anumite probleme conjugale, că ați fost prea neglijenți sau prea neatenți, poate acesta este anul potrivit pentru a fi mai prezenți în familie și pentru a vă susține mai mult partenerul, nu în sensul de a vă sacrifica propria fericire, ci de a nu mai rata momentele de susținere, de consens conjugal, de solidaritate conjugală. Aveți foarte multe daruri de oferit și dacă de obicei vă vine mai ușor să fiți deschiși și prietenoși cu cei din afara casei, de data aceasta este nevoie mai mult de blândețea și chiar de de înțelepciunea voastră în casă.

În ultimii doi ani, probabil că mulți din voi ați acumulat regrete legate de acțiunile voastre din trecut. 2018 nu mai este un an al regretelor, ci un an al videcării, al corectării, al unei încheieri de etapă pentru a putea merge mai departe.

Câteva momente sunt foarte importante pentru inima voastră. Perioada 11 februarie-6 martie pune accent pe vindecarea relațiilor de familie. Discuțiile în familie trebuie să se poarte pe un ton foarte blând. Poate este mai important să ascultați decât să vorbiți voi, să vedeți ce au ceilalți de spus, cum au văzut ei lucrurile, cum a văzut partenerul de viață situațiile prin care ați trecut, și să ascultați chiar și plângerile și reproșurile. Acestea nu sunt menite să vă strice inima, ci pur și simplu să vă aducă la cunoștință o perspectivă pe care nu o cunoșteați până acum. Poate astfel realizați că fără să vreți ați produs multe răni. Este, așadar, timpul cel mai potrivit pentru a vă cere iertare, și pentru a alina. Chiar dacă aveți motivele și justificările voastre, nu este cazul să puneți accentul pe ele, ci pur și simplu este important să ascultați cu toată inima ce au ceilalți să vă spună.

Apoi, între 6 martie și 31 martie este perioada entuziasmului și elanului sentimental. Este timpul pentru cadouri, gesturi frumoase, comportament curtenitor, optimism, mici surprize, chiar și excursii. Toate acestea pot să vă redeschidă calea spre sufletul partenerului de viață. Pentru cei singuri este o perioadă în care își aduc aminte de tinerețe sau pur și simplu vor să se bucure de farmecul lor și de relațiile sociale. Se pot îndrăgosti fulgerător, dar imprudent, și de aceea Mercur retrograd în Berbec, între 22 martie și 15 aprilie, aduce un plus de cerebralitate și de luciditate în relații.

În perioada martie-aprilie vi se atrage atenția să nu promiteți mai mult decât puteți face, să nu încurajați persoana de care v-ați îndrăgostit sau care vreți să se îndrăgostească de voi, să nu o încurajați mai mult decât este cazul, să nu promiteți mai mult decât puteți realiza. Traversați din nou o perioadă de vindecare în luna aprilie și poate este cea mai frumoasă perioadă în care să reparați cu gesturi atente comportamentele neglijente din trecut.

Între 24 aprilie și 19 mai farmecul vostru este indiscutabil și puteți să-l subliniați prin gesturi afabile, dar și printr-o grijă mai mare pentru apariția voastră fizică. Poate fi o perioadă în care vă puțeți schimba imaginea, vestimentația. În tot cazul, aveți succes.

În perioada 14 iunie- 10 iulie, sub semnul lui Venus în Leu, călătoriile și discuțiile pot fi deosebit de romantice. Se vorbește mult despre viață și perspectivele pe care vreți să le aveți alături de persoana iubită, și despre cum vedeți viața. Valorile și gesturile sub protecția astrelor sunt deosebite, cavalerești, iar moralitatea trebuie să fie la cote înalte și să vă inspire gesturi pline de demnitate.

Responsabilitățile familiale și conjugale sunt accentuate de către Venus în Fecioară între 10 iulie și 6 august. Ele pot fi un pic stânjenitoare, cu prea multe promisiuni pe care a venit timpul să vi le țineți. Se poate ca în numele iubirii să trebuiască să dovediți mai multă înțelegere și mai multă atenție, mai multă grijă la detalii, dar merită să vă străduiți mai mult pentru partener. Asta arată maturitate și într-adevăr probează angajamentul vostru.

Din nou vă bucurați de succes social între 7 august și 8 septembrie, datorită tranzitului în Balanţă al lui Venus. E perioada în care cavalerismul și dulceața inimii ies la suprafață. Pentru cei singuri este o perioadă în care pot atrage privirile celorlalți, în care își fac noi prieteni, sunt curtați, sau pur și simplu pot întâlni foarte multe persoane agreabile.

Între 8 septembrie și 31 octombrie este perioada plăților karmice sentimentale. Erorile din trecut vă apar acum foarte limpezi în cauzalitatea lor. Cu alte cuvinte, înțelegeți cum de s-au produs anumite greșeli și asta poate să apară limpede din cauza unor situații care se repetă. Găsindu-vă în situații similare cu cele din trecut, înțelegeți că ați ajuns acolo datorită unor decizii și comportamente, a unui mod de gândire care trebuie corectat, iar aceste corecții se pot face între 8 noiembrie și 2 decembrie. În felul acesta, o karmă negativă relațională este stinsă până la finalul anului.

Retrogradarea lui Venus în Balanță, în primele două săptămâni din noiembrie, readuce în prim-plan evenimentele de la începutul lui septembrie. Consecințele unei situații de atunci pot să fie neplăcute și este posibil să fiți nevoiți să le corectați în noiembrie. Un flirt ori un gest prea îndrăzneț, care naște interpretări neconvenabile, o încurajare ce este acum escaladată, vă pot pune în situații delicate atât în relație cât și în viața voatră socială. Cei care au încurajat avansurile cuiva pot descoperi că persoana îi dezamăgește.

În decembrie este nevoie de detașare și reflecție pentru a ști, în adâncul inimii voastre, cum (sau dacă) e potrivit să avansați în relație. De asemenea, și cei singuri au nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile sentimentale răscolite. Abia după această terapie sufletească sunteți pregătiți, după 15 decembrie, să lăsați trecutul în urmă și să vă deschideți inima spre iubire (romantică sau spirituală). Jupiter în zodia voastră vă ajută să vedeți cu ochi mai luminoși viața și să faceți loc în ea experiențelor noi și ființelor iubitoare.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*