Horoscop 2018 Dragoste Scorpion

Horoscop 2018 Scorpion
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:35 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Scorpion este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 vă pune într-o formă extraodinară și asta pentru că Jupiter vă traversează zodia. Se află în zodia voastră din 10 octombrie 2017 și rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018.

Astrul este aducător de elan, entuziasm și încredere în forțele proprii, sau încredere în farmecul personal. Există riscul să creșteți în greutate și asta poate afectează imaginea de sine, dar chiar și așa, starea de bine pe care o simțiți în interior este grozavă. Însă, pe de altă parte, cresc exigențele, și constatați că vreți mai mult de la viață, inclusiv în iubire. Poate că în relația conjugală începeți să vă luați nasul la purtare și să fiți mai sfidători, mai orgolioși, poate vă lăudați prea mult și poate creșteți prea mult pretențiile față de partener.

Perioada 11 februarie – 6 martie este cea mai romantică din acest an. Venus în Pești vă face mai visatori, mai sensibili și mai tandri. Cei singuri își deschid mai ușor inima, renunță la critică, se înfrumusetează și privesc semenii cu mai multă indulgență. Se pot îndrăgosti ușor, având filtrele critice diluate, înfrumusețând caracterul posibilului viitor partener cu imaginația proprie, și proiectându-și asupra acestuia așteptările și imaginația. Dacă sunteți în această categorie și dați frâu liber imaginației, veți reveni cu picioarele pe pământ în aprilie. Ceva mai practici și lucizi, veți putea aprecia persoana care vă place la adevarata ei valoare și-i veți descoperi calitățile reale, iar nu pe cele pe care i le-ați atribuit în imaginația voastră sentimentală exaltată.
Cei aflați într-o relație devin mai generoși și sunt capabili de gesturi pline de încărcătură sentimentală. În plus, această perioadă, 11 februarie-6 martie, este foarte fertilă și poate aduce în familie un copil. În aceste zile vă luați angajamente și faceți planuri. Încercati să nu manipulați partenerul să vă urmeze fără să simtă cu adevărat că vrea asta. Oricum, în aprilie veți putea verifica dacă scopurile și interesele voastre sunt aceleași cu ale partenerului.

În luna mai poate fi nevoie să vă susțineți mai mult partenerul, lăudându-l și încurajându-l. Dar dacă trebuie să luați o decizie împreună, asigurați-vă că nu trageți de el prea mult și că hotărârea vine din proprie convingere. Este posibil ca după 15 mai starea voastră generală de bine și încrederea bruscă în propriile forțe să producă efecte. Aceia dintre voi care nu sunteți foarte mulțumiți de relația conjugală puteți să căpătați un aer mult prea insolent, și să vă faceți partenerul să se plângă de comportamentul vostru – dar se pare că asta nu vă prea interesează. Din 15 mai și până pe 27 iunie este perioada maximului de încredere, entuziasm, mulțumire de sine, insolență, aroganță, independență. Pentru cei singuri este un tranzit fenomenal, întrucât atâta energie și încredere în forțele proprii cu siguranță atrage multă admirație. Pentru aceia dintre voi aflaţi într-un cuplu, dacă dozați bine toate acestea, atunci pur și simplu, partenerul va constata că ați înviat. Dacă, din contră, sunteți excesivi în aceste atitudini și înclinații, este foarte posibil să vă iritați partenerul. Dar retrogradarea lui Marte între 27 iunie-28 august, vă dă timp să deveniți mai concilianți cu membrii familiei și cu partenerul de viață și să vă asumați cu o mai multă aplecare responsabilitățile în cămin. În tot cazul, nevoia de independență este foarte mare în 2018, tocmai pentru că simțiți nevoia să vă exprimați libertatea și personalitatea neîngrădiți.

Perioada 14 iunie – 10 iulie accentuează importanța imaginii sociale, a modului în care vă prezentați în lume. Poate cu ocazia unor evenimente oficiale sau întâlniri festive devine important cu cine apăreți la braț sau dacă sunteți singuri. Trebuie să vă asumați public poziția: ori parteneriatul ori celibatul. Cei singuri pot cunoaște, cu ocazia unui eveniment ceremonios, o persoană interesantă. Scorpionii care formează un cuplu au ocazia să își puncteze statutul social. Astfel, se pot decide pentru oficializarea relației. Dar la fel de bine pot fi invitați să fie nași, pot organiza evenimente pretențioase în familie, sau pot fi invitați de vază în aceste evenimente.
Cei care au întâmpinat dezacorduri în cuplu se pot gândi, în această perioadă, dacă mai vor să păstreze relația așa cum este. Decizia unui divorț poate înmuguri în discuțiile din aceste zile.Ca recomandare astrală, sunt de evitat certurile conjugale în perioada 14 iunie- 10 iulie pentru ca ele pot conduce la decizii orgolioase.
Anul 2018 este un an foarte bun mai ales pentru cei care se refac după un divorț, sau cei singuri, mai ales, care vor să profite de toată libertatea lor, și tot farmecul lor. Dar și Scorpionii care sunt într-o relație conjugală pot să dea un alt ritm relației, să-și reinventeze relația, să facă schimbări majore în cuplu, atât sub aspectul timpului liber pe care-l petrec fie împreună cu partenerul, fie separat. Este foarte important acest aspect, al libertăților, al gradului de independență pe care-l aveți în relație, dar implicit și al responsabilităților.

De asemenea, Scorpionii tineri pot simți nevoia să-și ordoneze puțin părinții și să primească de la ei puțină libertate și lucrurile aceste se pot întâmpla mai ales după 15 mai și până pe 27 iunie.

Retrogradarea lui Mercur în Leu, între 26 iulie-19 august, poate fi un pic problematică, pentru că dacă vreți să vă susțineți libertatea în fața partenerului sau în fața familiei, trebuie să faceți dovada că puteți să vă gestionați singuri, fără ajutorul lor. De altfel, pentru asta pledează și Jupiter în semnul vostru zodiacal – să depindeți mai puțin de alții. Dar pentru mulți dintre voi este neobișnuit să nu contați pe sprijinul celor din jur. Va trebui să învățați să fiți un pic mai independenți, atât faţă de partener, cât și de copii, sau de părinți și să vă rezolvați singuri marile probleme, sau să vă asigurați singuri existența. Aceasta poate fi una din marile provocări ale acestui 2018 foarte ofertant, de altfel, în plan sentimental și relațional. Însă acolo unde s-au instituit obiceiuri nesănătoase conjugale și familiale, acolo unde există dependență, control, lipsă de libertate, ruperea lanțurilor poate fi extrem de violentă și de zgomotoasă.
În perioada 7 august – 9 septembrie, cu Venus în Balanţă, sunteți mai rezervați, și preferați să observați mai atent partenerul de viață, nevoile sale și poate sursa unor comportamente care vă displac, sau rădăcina unor dureri afective care îi schimonosesc comportamentul față de voi. E bine să fiți un pic mai atenți la plângerile față de voi, sau în general la nemulțumirile partenerului de viață. Privind detașați, aveți acum aplecarea să înțelegeți adevăratele sale nevoi afective, slăbiciunile și cum le întreține, cât vă puțeti baza pe el în cuplu și care sunt punctele sale „moarte”, aspectele ce nu pot fi schimbate și cu care trebuie să vă consolați. Puteți avea senzația că partenerul nu ajunge la voi și că nu puteți stabili contactul cu sufletul său. Pentru unii poate fi de vină distanța geografică. Pentru alții, însă, distanța inimii. Este o perioadă de reflecție sentimentală și recluziune, pe care e bine să v-o oferiți pentru a vedea ce se află în inima voastră. Poate că nu veți primi toate răspunsurile în această perioadă, pentru că Venus va retrograda în Balanță și în perioada 31 octombrie-16 noiembrie veți relua investigațiile și poate atunci veți afla afla marile adevăruri despre partener – ce-și dorește sau ce ascunde.

De aceea, abia în doua jumătate a lunii noiembrie, după 17, puteți să acționați cu mai multă claritate sentimentală în relația partenerială și să stabiliți în deplină armonie cu propria voastră inimă cum vreți să mergeți mai departe alături de partener și cum vreți să fie relația.
Din 4 decembrie inima este din nou la înălțimea mândră a pieptului. Ultima lună din an vă remontează și vă îndeamnă să vă respectați nevoile intime, fără critică ori inutilă rușine, știind mai bine ce vă face fericiți. N-ar fi rău nici să dați mai multă atenție aspectului fizic. Întodeauna o reîmprospătare ridică stima de sine.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*