Horoscop 2018 Dragoste Taur

Horoscop 2018 Taur
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:06 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Taur este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este cu adevărat norocos și foarte ofertant din punct de vedere relațional.

Poate fi anul fericirii conjugale pentru cei care au fost singuri până acum, având șansa ca în acest an să-și găsească jumătatea. Taurii care sunt deja într-o relație se pot căsători sau pot avea realizări foarte mari alături de partener. Pe de altă parte, cei care s-au codit până acum să recunoască faptul că sunt îndrăgostiți și au amânat un răspuns, pot să accepte atât în inima lor, cât și în fața prietenilor, că într-adevăr se află într-o relație sentimentală. Toate aceste relevări sentimentale sunt prilejuite de Jupiter aflat în Scorpion, astrul fiind, așadar, reprezentativ atât pentru bucuria de viață, cât și pentru exaltarea inimii. Jupiter intră în Scorpion în 10 octombrie 2017 și rămâne în această zodie până pe 8 noiembrie 2018. Este momentul în care până și cei mai timizi, comozi, reticenți, sau neîncrezători Tauri au curajul să-și deschidă inima. Pe de altă parte, este un an foarte bun pentru socializare, pentru a fi mai vizibil, mai frumoși, mai antrenanți, pentru a vă face prieteni, pentru a arăta lumii calitățile voastre extraordinare. Veți câștiga multă simpatie, mulți prieteni și poate veți redescoperi, aceia dintre voi care ați fost mai mizantropi sau mai retrași în ultima vreme, plăcerea de a fi printre oameni.

Poate că multora dintre voi le vine ideea ca în 2018 să se redecoreze. Este o inițiativă binevenită, într-un an foarte bun pentru o schimbare de imagine. Cele mai bune perioade pentru acest lucru sunt până în 9 martie și apoi începând cu 11 iulie. Între 9 martie şi 11 iulie Jupiter retrogradează și vă încurcă planurile, fiind posibil să vă îndemne spre alegeri ușor extravagante chiar și pentru ținuta voastră vestimentară.

Dar Jupiter retrograd aduce o atenţionare inclusiv în plan relaţional. Așadar, dacă v-a luat prea tare valul puteţi să vă reorganizați, sau, dacă v-aţi entuziasmat prea mult fără să cunoaşteţi persoana de care v-aţi îndrăgostit, puteţi să vă retrageţi ori să reanalizaţi punctul în care aţi ajuns până acum. Perioada de retrogradare Jupiteriană poate fi delicată pentru Taurii care sunt într-o relaţie conjugală, pentru că dacă s-au acumulat nemulţumiri, aceștia se pot gândi la o separare sau la divorţ.

Este adevărat că Jupiter în zona relaţiilor deschide în general inima şi către alte persoane. Este o poziţie favorabilă pentru cei singuri, iar pe cei care se află deja într-o relaţie, dar cu nemulţumiri acumulate, Jupiter poate să îi îndemne spre gânduri de libertate și disponibilitate pentru alte persoane. Aşadar, cei care au cochetat cu ideea de divorţ pot avea curajul în 2018 să facă acest pas, dar din nou, trebuie spus că acest curaj este mai puternic până în 9 martie şi apoi din 11 iulie încolo – retrogradarea lui Jupiter (9 martie – 11 iulie) îi poate face să se răzgândească. Așadar, intervalul acesta de primavară-vară este potrivit mai degrabă pentru negocieri conjugale, dacă nu sunteţi foarte hotărâţi pentru o separare, dacă vreţi să renegociaţi drepturile şi obligaţiile voastre.

În cazul în care unii dintre voi vor să-şi recâştige libertatea conjugală, trebuie spus că Saturn în Capricorn vă obligă să cunoaşteţi foarte bine legile şi să vă cunoaşteţi foarte bine drepturile legale, ca nu cumva, făcându-vă nişte calcule greşite, să regretaţi apoi pasul spre libertate pe care l-aţi făcut. Saturn se află în Capricorn din 19 decembrie 2017 până în 21 martie 2020. Este nevoie de multă cunoaştere juridică, de o bună consiliere, astfel încât să ştiţi exact ce vă aşteaptă dacă alegeţi o separare care poate nu e cea mai recomandată în 2018. Pentru că Destinul se află în zona familiei până în noiembrie, orice alegere faceţi, (fie de a rămâne alături de cineva, fie de a începe o nouă relaţie sau de a vă separa de partenerul de viaţă), ea trebuie judecată din perspectiva interesului pentru familie, (copii, părinţi sau în general membrii familiei voastre). În plus, trebuie să cântăriți chiar siguranţa voastră şi stabilitatea materială atunci când luați decizii.

Există câteva momente frumoase pentru iubire în 2018 şi e bine să profitaţi de ele. Un prim moment valoros este între 11 februarie şi 6 martie. Este un moment, în general, favorabil pentru a face cuceriri sentimentale, pentru a lega prietenii, pentru a câştiga simpatie. Pe de altă parte, cei care au probleme conjugale pot apela la sfatul prietenilor şi se pot sprijini pe ajutorul lor.

Mercur retrograd în Berbec, în perioada 22 martie-15 aprilie, vă ajută să aflaţi tot felul de secrete sau să vă lămuriți cu privire la diverse aspecte neclare până acum. Poate este bine să faceţi o muncă de cercetare, documentare şi investigare, în legătură cu situaţii şi evenimente prin care aţi trecut şi unde nu v-a fost limpede ce a vrut partenerul de viaţă de fapt să spună, sau care au fost intenţiile din spate.

Mai departe, luna aprilie vă subliniază farmecul şi poate fi potrivită pentru o schimbare de imagine. Trebuie să fiţi însă atenţi, deoarece Jupiter retrogradează încă din martie. Este totuşi o perioadă foarte bună în care să vă împrospătați imaginea, şi să fiți un pic mai îndrăzneţi cu vestimentația voastră, poate în pas cu moda sau cochetând cu tendinţele, alegând ceea ce vi se potrivește cu adevărat. În tot cazul, este o perioadă de reîntinerire. De asemenea, calităţile voastre frumoase pot ieşi mai mult în evidenţă şi pot fi remarcate de ceilalţi.
O senzualitate puternică vă loveşte între 25 aprilie şi 19 mai, nevoia de dragoste este mai mare, și reuşiţi să cuceriţi prin declaraţii şi cuvinte frumoase. De asemenea, dialogul romantic se menţine şi după 19 mai, până pe 14 iunie. Sunt zile extraordinar de romantice, pline de gesturi de curtoazie, în care puteţi cuceri uşor. Călătoriile şi vizitele pe care le faceţi, de asemenea, vă pot ajuta să cunoaşteţi o persoană pe care o agreaţi, acest lucru fiind valabil mai ales pentru cei singuri.

Din 14 iunie până pe 3 iulie este o perioadă foarte bună pentru relaţiile de familie şi pentru corectarea unor disensiuni sau ameliorarea unor tensiuni în cămin, cu părinţii sau cu partenerul de viaţă, sau cu alţi membri ai familiei. Venus veghează ca lucrurile să ajungă în matca lor, și poate se schimbă chiar părerea voastră față de ceea ce aţi considerat în trecut ca fiind de neacceptat sau jignitor. Mercur retrograd între 26 iulie şi 19 august vă îndeamnă să nu vă grăbiţi să judecaţi sau dacă totuşi mergeţi mai departe pe linia dreptăţii voastre, vă recomandă să ţineţi cont şi de sentimentele celorlalţi. Poate chiar o persoană din familie vă cere sfatul în legătură cu o problemă sentimentală a sa şi atunci e nevoie de înţelepciunea voastră şi de echidistanţă. Să vă asiguraţi că nu ţineţi partea cuiva în detrimentul altei persoane.

Perioada 10 iulie-6 august este una dintre cele mai romantice, cu cea mai mare dorinţă de tandreţe şi iubire. Însă iubirea pe care o simţiţi trebuie manifestată într-un mod foarte productiv şi constructiv. Cu alte cuvinte, să ţineţi cont de reacţia persoanei pe care o iubiţi, și să vă adaptaţi la ritmul ei. Pe de altă parte, cei îndrăgostiţi şi care şi-au ales partenerul de viaţă pot avea ceva de furcă cu familia: fie vă temeți să prezentați partenerul familiei, proiectând o reacție ostilă a familiei, fie aveți senzația că acționați împotriva familiei voastre. Este mult de discutat în familie privind sentimentele pe care le nutriţi şi poate fi dificil să-i convingeţi pe cei din casă de sinceritatea voastră şi de înflăcărarea voastră. Aşa încât, perioada iulie-august, este destul de dificilă pentru a vă susţine iubirea în faţa părinţilor sau a membrilor familiei. De aceea, Venus în Balanţă, în perioada 6 august-11 septembrie, vă îndeamnă să fiţi foarte diplomaţi, echilibraţi şi corecţi, cât puteţi de cumpătaţi, să vă cântăriţi foarte bine cuvintele şi gesturile şi în acelaşi timp să vă asumaţi sacrificii pentru dragostea voastră.

Din fericire se pare că dispuneţi de curajul necesar, dar nu v-ar strica şi nişte sfaturi binevenite din partea unor persoane cu mai multă experienţă sau chiar cu experienţă juridică.
Prezenţa lui Marte în Vărsător vorbeşte de dorinţa de liberate, de a face lucrurile aşa cum simţiţi şi asta este foarte lăudabil. Numai că astrul indică poate şi un exces de zel sau sentimentul că nu sunteţi foarte bine înţeleşi de cei din jur în nevoia voastră de a trăi iubirea aşa cum o înţelegeţi voi. Poate fi o perioadă dificilă în a doua jumătate a anului, din august, pentru că Marte în tranzit prin Vărsător întâlneşte Luna Neagră şi este momentul în care, mai ales în zilele lui septembrie şi octombrie, riscaţi să repetaţi o greşeală din trecut, poate chiar (în mod ironic), încercând să reparaţi lucrurile. De aceea e bine să fiţi mai cumpătaţi şi vă analizaţi în permanenţă gesturile şi poziţiile pe care le adoptaţi, pentru că ele pot fi excesiv de intransigente sau prea înflăcărate. Dacă vă acordați puțin timp pentru reflexie, puteţi constata repetarea unor tipare, a unor situaţii, a unui mod în care vă exprimaţi şi vă trăiţi sentimentele şi puteţi astfel anticipa deznodământul. Dar în acelaşi timp puteţi şi identifica punctul în care lucrurile au luat altă turnură. De data aceasta, cu mai multă experienţă acumulată, puteţi să faceţi alte gesturi şi chiar să gândiţi altfel într-o relaţie. Finalul de an, ultimele luni ale anului, se anunţă un pic mai calme, mai ales luna decembrie, pentru că Venus traversează zona relaţiilor şi vă ajută să vă exprimaţi într-un mod mai paşnic emoţiile şi sentimentele, dar în acelaşi timp, să vă gândiţi mai mult la partenerul de viaţă. Poate abia acum, în decembrie, la final de an, vă este mult mai limpede efectul gesturilor voastre, sau înţelegeţi mai bine ce a vrut partenerul să vă transmită pe tot parcursul anului.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*