Horoscop 2018 Dragoste Varsator

Horoscop 2018 Varsator
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 5:38 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Dragoste Varsator este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

2018 este anul asumării responsabilităților conjugale. Cei care sunt singuri probabil că-și doresc să se căsătorească, iar cei care sunt deja într-o relație au șansa să își asume responsabilitățile față de partener și copii, să oficializeze o relație, eventual, sau să se ridice la înălțimea relației și să își asume cu multă demnitate responsabilitățile.

Statutul civil devine important acum pentru voi, și oricât de indiferenți ați fi fost până acum la ideea de căsătorie și de familie normativă, în 2018 vă interesează mai mult cum vă văd ceilalați, cum vă cataloghează, sau reflectați mai mult la statul vostru civil.

Pe de altă parte, este și un an al corectării greșelilor din trecut, în cazul în care ele au existat, când poate v-ți mâhnit partenerul, ați rănit prea multe persoane, sau când greșelile voastre au născut consecințe. Este cazul acum să vă asumați toate aceste rezultate, să le recunoașteți cu demnitate, să le corectați în măsura în care puteți. Probabil veți constata că oamenii vă judecă și după felul în care v-ați purtat în relație, nu doar după banii pe care-i aveți sau funcțiile pe care le dețineți.

Problema calității vieții conjugale o pune și tranzitul lui Uranus în Taur. Uranus se instalează în Taur pe 15 mai și va sta aici până pe 6 noiembrie, urmând să revină din 5 martie 2019 pentru șapte ani, în zona familiei. E o perioadă lungă ce poate aduce mari modelări în viața de cămin. Uranus poate schimba în bine foarte multe aspecte ale vieții personale, mai ales pe acelea care nu funcționează. În primul rând, este vorba de angajamente și responsabilități familiale. Astrul vrea ca aceste angajamente să fie liber consimțite, să alegeți acele sarcini și responsabilități pe care le puteți duce la îndeplinire în mod simplu şi firesc. Altfel, mai ales după 15 mai, poate da multora dintre voi ideea de a se elibera de responsabilități, fie prin separare, fie prin divorț. Anul 2018 nu este neapărat un an al divorțului, dar este un an în care trebuie stabilite, pe gustul vostru, sarcinile de familie, astfel încât să aveți sentimentul că sunteți lăsați să vi le asumați în mod liber și să vi le duceți la îndeplinire așa cum considerați de cuviință.

În tot cazul, orarul de familie trebuie să fie mai puțin presant pentru voi, pe de o parte, pentru că aveţi nevoie de mai mult timp pe care să-l dedicați carierei. Pe de altă parte, trebuie gândite necesitățile familiale – ce merită să vă consume nervii și timpul și ce nu. Aceasta, pentru a crește calitatea vieții de familie și pentru a crește bucuria în familie. Poate prea multe acumulări, prea multe cheltuieli, prea multe nevoi, nu toate absolut indispensabile, prea multe obligații sociale, încurcă familia și încarcă viața de cămin. Într-adevăr, veți simțiți nevoia să simplificați un pic obligațiile, de la îngrijirea casei, împărțirea gospodărească a sarcinilor, până la modul în care petreceți timpul alături de cei dragi.

Uranus îndeamnă ca familia să fie un loc al bucuriei din 2018, și pledează pentru asta în special după 15 mai. Așa încât, veți avea un ochi foarte atent al situațiilor care umbresc atmosfera de familie.

Câteva momente sunt foarte importante și merită să fie punctate. Prezența planetei Venus în zodia voastră, între 19 ianuarie și 10 februarie, vă poate face mai fermecători, mai frumoși, mai elocvenți când este vorba de cuvinte de dragoste. Ar fi bine să nu fiți zgârciți cu ele și să vă declarați sentimentele. Umorul, de asemenea, poate să deschidă inima celor din jur și pentru că-l aveți, este bine să-l folosiți din plin. E posibil ca în ianuarie și februarie să sesizați că se repetă unele situații de viață. Scopul pentru care se întâmplă asta este ca de data aceasta să dați un răspuns mai bun decât ați dat în trecut. Este șansa voastră să vă comportați altfel față de partener decât în trecut, să discutați altfel cu familia decât în trecut, să reacționați altfel la anumite situații sociale, dar care pun într-o anumită lumină familia voastră. Poate fi vorba despre ceremonii sau festivități la care participați alături de partener, unde poate comportamentul vostru nu a fost adecvat. De data aceasta, el trebuie corectat. Mai multă bucurie și mai multă seninătate trebuie adusă în viața voastră conjugală.

Senzualitatea este mai puternică între 10 februarie şi 6 martie. Ea trebuie, însă, să se exprime prin gesturi foarte tandre și duioase, pentru că de multe ori, detaliile fac diferența. Multe vorbe și multe discuții și multe declarații după 6 martie.

În perioada în care Mercur retrogradează, 22 martie-15 aprilie, nu aveți voie să mințiți. Poate că un adevăr în care credeați vă apare în altă lumină, deslușiți unele engime, și astfel se poate spune că perioada martie-aprilie este perioda marilor răspunsuri, dar și al unui mod mai tranșant în care vă exprimați sentimentele și vă formulați cererile. Familia și viața de cămin sunt susținute de Venus în luna aprilie. E perioada cea mai bună pentru întâlniri cu părinții, pentru a înțelege semnificația unor situații din trecut, poate chiar din copilărie, pentru a vă reîntâlni cu persoane din copilărie. E perioada vindecării rănilor, alinării inimii, poate a înțelegerii, după foarte mult timp, a cauzelor pentru care s-au produs unele situații în trecutul vostru îndepărtat. Pe de altă parte, tot în aprilie, e momentul ideal pentru reuniuni de familie.

Inima se deschide după 25 aprilie și până pe 18 mai, datorită bucuriei de a fi, a jovialității, umorului, spontaneității. Dăruiți foarte mult, nu atât obiecte, cât vorbe. Îi complimentați pe cei din jur și știti să cuceriți mai ales inimile tinere. Pentru Vărsătorii care sunt părinți e o perioadă minunată ca, petrecând timpul liber alături de copiii lor, să întărească legătura sufletească cu aceștia.

Perioada 19 mai – 13 iunie este și ea potrivită pentru vindecări sau corecții sentimentale. Poate simțiți nevoia să fiți mai aproape de membrii familiei, să îi susțineți și pe cei care sunt în planul doi. Mai ales persoanele în vârstă pot avea nevoie de ajutorul vostru și chiar de serviciile voastre și e bine să fiți cât de serviabili puteți.

Farmecul este crescut între 13 iunie și 9 iulie, când puteți să vă subliniați frumusețea și naturalețea. Atenție la cuvintele pe care le rostiți, întrucât ele pot părea unora prea directe. În cazul în care sunteți îndrăgostiți sau vreți să cuceriți o anumită persoană, e posibil să vi se reproșeze că faceți prea mult și că nu dați timp celuilalt să își definească sentimentele sau să-și exprime sentimentele sau măcar să aibă unele față de voi. De asemenea, dacă vă simțiți jigniți, puteți riposta prea dur sau gesturile voastre pot fi un pic prea tranșante, mai ales între 26 iulie și 19 august.

Între 7 august și 8 septembrie au loc multe discuții legate de iubire. De fapt, e vorba mai mult de perspective de viitor alături de persoana de lângă voi.Vă gândiți acum care sunt costurile acestui viitor comun, și vedeți cu ce vine fiecare în întâmpinare. Poate e bine să întrebați persoana iubită ce vrea să facă în viață și cu ce resurse, pentru a ști dacă are nevoie și de susținerea voastră. E bine să știți si ce e dispus partenerul să sacrifice pentru a-și atinge țintele, pentru că nu întotdeauna țintele sunt comune. Scopurile în viață sunt modelabile, tocmai de aceea trebuie să discutați despre ele, pentru a vedea în ce măsură puteți să vă apropiați obiectivele pe care vreți să le atingeți în viață.

Responsabilitățile conjugale sunt din nou subliniate după 9 septembrie, iar acolo unde înțelegeți, în alți termeni față de partenerul de viață, ideea de cămin, de casă, de căsnicie, e necesar să existe discuții și clarificări. Se poate discuta, așadar, ce înseamnă loialitate, fidelitate, drepturi financiare în cuplu. Așa încât, foarte multe discuții pot fi legate de obligații și demnitate conjugală, mai ales în perioada 6 octombrie-16 noiembrie.

Luna decembrie, permite din nou discuții foarte sincere. E posibil să vă consultați cu un prieten sau cu o persoană care vă poate da o soluție, o speranță, o cheie la unele probleme pe care le ridicați, dar nu neapărat pe care le aveți. Este adevărat că luna decembrie poate nu e cea mai afectuoasă și cea mai caldă din punct de vedere sentimental, însă puteți primi cel mai mult ajutor la problemele sentimentale sau relaționale pe care le aveți.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*