Horoscop 2018 Sanatate Balanta

Horoscop 2018 Balanta
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:55 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Balanta este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

De câțiva ani Neptun se află instalat în spațiul sănătății, și de aceea poate afecțiunile și bolile care s-au declanșat au fost mai greu de diagnosticat, sau au avut un palier de abordare mult mai complex. Astrul vă reomandă să fiți mai atenți la modul în care vă îngrijiți zi de zi, sănătatea, și mai ales la elementele subtile, psihologice, cu alte cuvinte la planul emoțional și mental, pentru că sănătatea voastră este reflectată de starea voastră de bine sufletească.

Așa încât, 2018 vă atrage atenția asupra toxinelor mentale și emoționale pe care le acumulați zi de zi, prin nemulțumiri și conflicte, plângeri la adresa persoanelor din preajma voastră; prin nemulțumiri vizând sacrificiile pe care le faceți, eforturile, programul prea încărcat și munca pe care o depuneți mai mult în folosul celorlalți, decât în al vostru. Contextele acestea se pot menține și în 2018, și de aceea este necesar să vă schimbați puțin atitudinea față de situațiile prin care treceți, dacă ele nu pot fi eliminate din viața voastră și să nu mai dezvoltați pe parcusul acestui an și al anilor următori atât de multe conflicte interioare, nemulțumiri și plângeri.

Pe de altă parte, încă din toamna lui 2016, tranzitul lui Jupiter prin zodia voastră a putut da multora dintre voi probleme cu greutatea. În continuare în 2018, Jupiter în Scorpion, instalat în zona alimentației, poate să reia acest aspect și să vă recomande să vă alegeți un regim alimentar mai potrivit pentru voi. Nu vă puteți priva de alimentele bune care vă plac, însă trebuie să umblați la cantități. Poziția lui Jupiter în Scorpion nu este una favorabilă privațiunilor, chiar dacă ați putea să vă mobilizați la un moment dat ambiția. Cu toate acestea, astrul pledează pentru plăcerea de a vă alimenta, dar trebuie ca odată cu reglarea cantităților, să creșteți calitatea alimentelor pe care le consumați.

Un tranzit interesant este prezența lui Saturn în Capricon din 2018 până în 2020, care indică, la rândul lui, micșorarea porțiilor. Pe de altă parte, în ceea ce privește sănătatea, vă atenționează asupra persoanelor din familie de care trebuie să vă ocupați, și aici revenim la tema sacrificiilor făcute pentru ceilalți. Saturn nu afectează atât sănătatea voastră personală, cât mai mult vă dă de lucru cu persoane apropiate pe care trebuie să le îngrijiți și care vă pot obosi. Dacă este însă să privim poziția lui Saturn în Capricon și din perspectiva problemelor de sănătate personală, atunci apare un element interesant: vechi afecțiuni sau boli pot fi răscolite din cauza stresului, a oboselii și chiar al efortului fizic pe care îl faceți în casă și la muncă. Așa încât, astrul vă îndeamnă să măsurați mai atent efortul pe care îl depuneți. Alimentația sănătoasă este un prim mare ajutor pentru îndreptarea sănătății, iar pe de altă parte, oasele și articulațiile pot fi zone nevralgice.

Există câteva momente importante în 2018, pe care este bine să le cunoașteți pentru a ști ce decizii să luați în plan medical. În primul rând, trebuie menționate tranzitele din lunile ianuarie și februarie, când foarte multe planete sunt instalate în Capricorn. Se poate spune că începutul anului vă atenționează cu privire la modul în care vă organizați viața și vă alimentați, în primul rând. Atmosfera familială este foarte încărcată, și de aceea e bine să fiți atenți la discuțiile care au loc în familie, la tensiunile care se creează, pentru că ele vă afectează direct. Emoțiile și gândurile negative își pun amprenta asupra corpului vostru fizic. Este nevoie de foarte multă odihnă și poate o altă organizare a sarcinilor de familie, a sarcinilor gospodărești, pentru a vă putea încărca bateriile. Începutul de an nu este unul în forță și este bine să nu vă suprasolicitați.

Apoi, un pasaj foarte bun, extrem de valoros pentru a vă ocupa de sănătatea voastră, îl reprezintă tranzitul lui Venus în Pești, în spațiul de vindecare în tema voastră, între 11 februarie-6 martie. Dacă s-au acumulat probleme, este posibil ca în acest interval să aveți tot felul de semnale supărătoare. Poate nu este vorba de o criză, de o durere acută, ci de mici sâcâieli, pe care trebuie să le analizați cu luciditate, cu atenție, cu claritate, fără să le ignorați, pentru că ele pot indica alterări, ale stării de sănătate, ce pot avea ecouri în timp. De asemenea, trebuie să eliminați în perioada februarie-martie tot ce este toxic în alimentația voastră, să vă compuneți o dietă mult mai ușoară – fără cine încărcate.

Importantă este şi perioada 31 martie- 24 aprilie, când Venus în Taur vă ajută să renunțați cu mai multă încredere, chiar cu bucurie, la obiceiurile toxice. Poate este o perioadă foarte bună pentru a schimba regimul alimentar, pentru a începe o dietă sau chiar și un sport care vă ajută să vă mențineți sănătatea.

Intrarea lui Uranus în Taur reprezintă un aspect, pentru o lungă perioadă de timp, care vă indică urgența, chiar, a unor schimbări cu privire la sănătate. Uranus se instalează în Taur în 15 mai și va sta aici până în aprilie 2026. Este vorba de mai bine de 7 ani în care au loc în viața voastră tot felul de schimbări, necesare și inspirate, pentru a vă menține sănătatea. Poate mulți dintre voi vă veți gândi să faceți niște schimbări radicale, de 180 de grade. Vă gândiți fie să vă apucați de un sport, fie să schimbați radical regimul alimentar, să treceți la vegetarianism, de exmplu, sau la hrană crudă, sau să țineți o dietă numai cu lichide, sau să introduceți suplimente – în tot cazul, măsuri de mare impact pentru corpul vostru.

Un moment la fel de important privitor la sănătate este tranzitul lui Venus în Fecioară, în perioada 10 iulie-7 august. Este important pentru că poate aduce rezultate bune în plan medical, sau un prim efect pozitiv al terapiilor pe care le urmați. Nu este un moment cu multă vigoare fizică, de aceea trebuie să vă menajați în continuare și trebuie să fiți în continuare atenți la toxicitățile subtile din viața voastră, atât cele mentale, emoționale, dar și cele alimentare. Poate că dieta este potrivită dar alimentele pe care le folosiți nu sunt cele mai bune, sau cele mai sănătoase, sau cele mai curate.

De asemenea, un alt moment important, care din nou pune accentul pe alimentație, este prezența lui Venus în Scorpion, între 10 septembrie și 31 octombrie, când Venus și retrogradează, de altfel. Retrogradarea lui Venus în Scorpion se produce între 5 octombrie și 31 octombrie. Este o perioadă de corecții din punct de vedere alimentar și necesitatea de a renunța la viciile alimentare este subliniată puternic de acest tranzit care vă atrage atenția că nu tot ceea ce vă place este bun pentru voi. Asta nu înseamnă să nu aveți o dietă potrivită și din punct de vedere al gustului, să mâncați numai alimente sănătoase dar total incompatibile cu gusturile voastre, ci să alegeți din ceea ce este sănătos acele alimente care sunt pe gustul vostru. Acest detaliu este important în cazul vostru, pentru că fiind născuţi într-un semn al armoniei și al echilibrului, numai voința și impunerea unor măsuri corecte pentru sănătate nu funcționează. Pur și simplu trebuie să vă facă plăcere conduita voastră alimentară și gustul alimentelor.

Sfârșitul de an îl readuce, între 16 noiembrie și 31 decembrie, pe Marte în zona sănătății, de data aceasta în conjucție cu Neptun. Iarăși este subliniat faptul că obiceiurile voastre zilnice nu sunt cele mai sănătoase. Picioarele îi pot chinui pe unii dintre voi, puteți avea probleme cu mersul. Așa încât, finalul de an vă invită să fiți prudenţi și atenți cu tot ceea ce faceți, întrucât există riscul să întrețineți o anumită stare de slăbiciune, de devitalitate, de boală sau de toxicitate.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub proprietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*