Horoscop 2018 Sanatate Berbec

horoscop 2018 berbec
Scris de HoroscopTV
06 Dec 2017, 12:31 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Dragii nostri,

Demaram proiectul Horoscop 2018 cu articolul astro dedicat nativilor intervalului 21 martie-12 aprilie. Horoscop 2018 Sanatate Berbec este ghidul vostru pentru noul an, in care aflati care sunt momentele benefice pentru corpurile voastre, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii voastre de bine.

Va invitam sa cititi aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu, si sa urmariti sectiunea HOROSCOP 2018 din site-ul nostru, pentru categoriile DRAGOSTE si CARIERA

 

Anul 2018 aduce multe provocări pentru voi şi în acelaşi timp vă ajută să reglaţi nişte probleme mai vechi de sănătate, indispoziţii şi sensibilităţi care poate au câştigat teren şi poate au condus la diverse afecţiuni deja cronicizate, pe care nu mai aveţi voie să le lăsaţi vă ocupe sănătatea.

Până la finalul lui mai 2018, este o perioadă care poate să-i facă pe Berbeci (cu accent pentru cei născuţi după 10 aprilie) să-şi reconsidere conduita vizavi de îngrijirea corporală, sănătate, alimentaţie. Este posibil ca boli, sau sensibilităţi mai vechi, pe care le-aţi dus pe picioare, să fie răscolite de tranzitele astrale, mai ales în lunile de iarnă şi în primăvară şi să nu mai puteţi scăpa cu paliative sau cu diverse tratamente luate după ureche.

Este nevoie să apelaţi la un specialist, poate chiar să faceți nişte investigaţii speciale în instituţii de sănătate prestigioase, unde vă puteţi bucura de tehnică de vârf. Lucrurile trebuie luate în serios pentru că astrele indică o uzură în timp, mai curând decât o criză neașteptată. Este foarte posibil ca mulţi dintre voi să-şi cunoască deja afecţiunea şi să fie nevoie ca în primele cinci luni ale anului 2018 să facă ceva concret şi serios pentru sănătate. Este nevoie de specialişti foarte bine pregătiţi, și de aceea investigaţiile vor fi probabil ceva mai costisitoare.

De asemenea, retrogradări ale planetelor indică faptul că nu trebuie să vă grăbiţi cu un diagnostic şi este bine să cercetaţi în detaliu atunci când este vorba de sănătatea voastră, să apelați la mai mulți specialiști, mai ales aunci când aveţi îndoieli sau când simţiţi că diagnosticul nu corespunde cu ceea ce intuiţi că se întâmplă cu corpul vostru. De exemplu, retrogradarea lui Mercur în zodia voastră, între 22 martie şi 15 aprilie, poate să vă confuzeze un pic, mai ales în urma aflării unor veşti sau a constatării unor nereguli în corpul vostru şi este perioada în care nu trebuie să vă grăbiţi cu concluziile.

Planetele în Capricorn, din fericire, se străduiesc să fie foarte precise când e vorba de sănătate, iar perioada în care ele tronează în această zodie este destul de lungă, aşa că până la finalul lunii mai aveţi tot timpul să vă faceți un tablou complet al problemelor cu care vă confruntaţi, dar mai ales al cauzelor. Se impun schimbări pentru tot restul vieţii şi este bine să luaţi în calcul chiar şi o remodelare profesională, pentru a vă proteja sănătatea. Poate până acum v-aţi permis luxul de a pierde nopţi, de a fi într-o stare permanentă de alertă, de a suporta nişte şefi sau nişte activităţi neplăcute ori nepotrivite. Însă din primăvara lui 2018 calculele voastre trebuie să includă sănătatea şi starea de bine şi confortul psihic şi sufletesc la locul de muncă.

Anticipând capitolul legat de prosperitate şi câştiguri, trebuie spus că de la intrarea lui Uranus în Taur pe 15 mai 2018, timp de şapte ani, începe pentru voi o perioadă extraordinar de fastă în ceea ce priveşte munca şi câştigurile, dar care pentru a fi foarte norocoasă, trebuie să treacă printr-o schimbare majoră profesioanală şi de ocupaţie. De aceea, aceste două domenii, sănătatea şi munca, sunt îmbinate. Sănătatea poate chiar să vă dea idei despre alte activităţi pe care le-aţi putea desfăşura pentru a vă câştiga banii, mai sănătoase sau mai relaxante pentru voi. Aceste activităţi şi această muncă, pentru a fi cu adevărat prielnice şi benefice, trebuie să fie sprijinite de un talent, de o vocaţie.

Așadar, pentru calitatea vieţii mulţi dintre voi se pot gândi încă de la începutul lui 2018 să facă o schimbare în viaţa lor profesională, cu care poate unii au mai cochetat, dar pe care nu au avut curajul să o pună în aplicare, astfel încât să-şi conserve sănătatea, să-şi menajeze corpul, sau să aibă o activitate care să le permită să urmeze un tratament mai special. Acestă schimbare este fericită, de bun augur şi va duce la o regenerare corporală în cazul în care sănătatea este menajată şi chiar la o revigorare financiară în timp.

Momentele cele mai intense pentru sănătate survin chiar la începutul anului şi există chiar și o Lună Plină sub marcajul Capricornului care poate să stimuleze pentru mulţi dintre voi planuri pentru 2018. Aceste planuri pe care simţiţi să le faceţi chiar în noaptea de Revelion, trebuie să ţină cont şi de calitatea vieţii, nu doar de câştigul financiar.

Deci gândiţi-vă cum vreţi să decurgă anul 2018, astfel încât să fiţi mai sănătoşi şi să puteţi să vă bucuraţi de putere, de energie, de vigoare, pentru a putea să vă duceţi planurile la bun sfârşit. Nu toate ţintele şi obiectivele pe care vi le propuneţi sunt compatibile cu starea voastră de bine şi de sănătate. Trebuie să fiţi un pic mai atenţi decât în alţi ani, când v-aţi lăsat conduşi doar de voinţă, la acest aspect al sănătăţii şi al îngrijirii. De aceea, dacă analizaţi mai profund realele vostre nevoi de împlinire, s-ar putea să constataţi că sănătatea nu mai este un punct pe care să-l lăsaţi la coada listei.

Aveți un debut al anului extrem de intens, cu foarte multe planete în Capricorn care vizează zodia voastră, și cu momente deosebit de fierbinţi din punct de vedere astral. Chiar în prima zi a anului se formează Lună Plină în Capricorn, iar la jumătatea lui ianuarie Lună Nouă în Capricorn – pe data de 17. Trebuie să fiţi atenţi unde petreceţi Revelionul şi ce faceţi cu ocazia acestei sărbători, pentru că încordările astrale pot aduce risc de accidente, de gesturi nu foarte bine calculate, prea multă ambiţie, prea multe riscuri pe care vi le asumaţi, şi asta poate să vă afecteze sănătatea. Aşa încât este recomandat să evitați sporturile extreme în ianuarie 2018 şi dacă se poate să începeţi chiar un program de îngrijire mai special.

Un al doilea pasaj intens în 2018 este în luna martie, pentru că aduce foarte multe planete în zodia voastră, zodia Capricornului rămânând, totodată, tensionată. Atenţie la gesturi imprudente, negândite, necalculate, la impulsurile pe care le aveţi şi pe care de multe ori nu le analizaţi foarte bine. Fiind foarte temperamentali, deseori sănătatea vă este afectată de conflicte şi de certuri. Chiar dacă dreptatea este partea voastră, de multe ori modul în care v-o susţineţi vă face rău chiar vouă înşivă – vă tulbură energetic, vă afectează teribil psihic, și este posibil ca sistemul circulator să nu ţină pasul cu energia şi emoţiile voastre.

Așadar, în martie 2018 pot exista accidente de tot felul, cu precădere în cazul în care intraţi în conflicte, mai ales cu autorităţi, şefi sau persoane foarte importante. Asta nu înseamnă să nu luaţi decizii foarte importante dacă asta simţiţi, dar e bine să fie luate cât mai detaşat şi dacă se poate într-un registru emoţional pe care să-l puteţi dirija.

De asemenea, o perioadă importantă pentru sănătatea voastră este luna iunie, când iar trebuie să gândiţi şi să calculaţi care sunt cele mai bune acţiuni pe care trebuie să le întreprindeţi pentru a vă menaja sănătatea. Este perioada unor schimbări şi ale unor planuri de viitor şi trebuie să vă gândiţi la resursele voastre, să analizați dacă puteţi să susţineţi aceste planuri. Prima resursă, indiferent de ce vă propuneţi să faceţi, este sănătatea. De aceea, luna iunie readuce în discuție, aşa cum a făcut şi luna ianuarie şi chiar perioada ianuarie-martie, problema sănătăţii. Planurile pot fi mari – poate aveţi pregătire profesională să faceţi o schimbare majoră în carieră şi de ocupaţie – dar trebuie să ţineţi cont de sănătate şi să vedeți dacă aceasta este un aliat pentru ceea ce vă propuneţi să faceţi. Așadar, din 2018 nu mai aveţi voie să fiţi imprudenţi, ci trebuie să munciţi inteligent. Cu alte cuvinte, trebuie să investiţi mai puţină energie şi chin, şi nopţi nedormite, dar să scoateţi mai mult profit.

Până acum succesul s-a bazat foarte mult pe iniţiativă, implicare, acţiuni îndrăzneţe, și idei originale. Din 2018, însă, succesul vine prin eficienţă, rentabilitate, economisirea resurselor şi a energiei, dintr-o mai judicioasă calculare a investiţiilor de timp, de energie, dar şi de relaţii, astfel încât să obțineți cât mai mult profit, cât mai mult beneficiu din ceea ce investiţi. Aşa că luna iunie vă obligă să fiţi foarte economicoşi şi să introduceţi în algoritmul vostru de calcul, inclusiv sănătatea, orele de somn, de consum nervos şi să fiţi, din acest moment, mai pretenţioşi şi mai preţioşi cu sănătatea voastră.

Un alt moment important şi benefic este dat de tranzitul lui Venus în Fecioară, din 9 iulie până pe 6 august, de foarte mare ajutor pentru sănătate, pentru că poate aduce foarte multe rezolvări sau analize care aduc veşti bune. Așadar, este recomandat ca în această perioadă să faceţi investigaţii medicale minuţioase. Dacă în primul trimestru al anului poate că v-a îngrijorat puţin, aveţi toate şansele ca în vară şi chiar şi în luna septembrie să primiţi veşti mai bune şi un tratament mult mai aplicat, mai potrivit pentru tipul vostru de afecţiuni.
Chiar dacă Venus retrogradează în Scorpion în perioada 6 octombrie-16 noiembrie, aspectele astrale sunt totuşi bune – vă ajută să renunţaţi cu inima mai uşoară la acele obiceiuri de viaţă sau acţiuni care nu vă fac bine şi de care sunteţi foarte ataşaţi, prin plăcere. Fie că renunțați la vicii precum tutun, alcool, zahăr, mâncăruri nesănătoase, sau încheiați un regim de viaţă incompatibil cu voi, fie renunţaţi la o activitate sau la o ocupaţie profitabilă financiar dar devenită nocivă, constatați că aceste sacrificii sunt mai uşor de făcut în perioada octombrie-noiembrie.

Tot în această perioadă începeţi să vedeţi câştigurile, altele decât cele de până acum, de pe urma îngrijirii sănătăţii. Este o perioadă, de asemenea, foarte bună pentru a elimina din corpul vostru toxinele, sau pentru a scăpa de tumori, noduli. Corpul se poate curăţa de diverse substanţe şi ţesuturi care îi blocau buna funcţionare.

Aşa încât, anul 2018 are câteva momente foarte importante pentru voi. E adevărat, prima parte a anului poate să fie mai supărătoare, dar prin tranzitul lui Jupiter în Scorpion pe aproape tot parcursul anului 2018, există o garanţie a sănătăţii, indiferent care sunt problemele pe care le întâmpinaţi. Jupiter garantează faptul că având curajul să faceţi schimbări de stil de viaţă, de orar de muncă, poate chiar de muncă în viaţa voastră, vă salvaţi sănătatea. Schimbările trebuie să fie pe termen lung, pentru toată viața, iar schimbările profesionale pe care le faceţi tocmai pentru a fi mai compatibili cu sănătatea voastră, vor fi de bun augur şi din punct de vedere financiar. Aşa că este indicat să îmbrățișați schimbările şi să prioritizați sănătatea în anul 2018.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , ,

Comentarii

*