Horoscop 2018 Sanatate Fecioara

Horoscop 2018 Fecioara
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:54 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Fecioara este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 nu pune mari probleme legate de sănătate, în schimb vorbește mai mult despre reinstaurarea unei stări de bine și poate recâștigarea unor abilități și capacități corporale pe care le-ați avut în tinerețe sau chiar în copilărie.

Este un fel de nostalgie după modul în care vă simțeați în corpul vostru când toate lucrurile funcționau bine. Saturn în Capricorn vorbește despre asta. Este un astru care vă ajută foarte mult până în martie 2020, să vă remodelați corporal. Așa încât nu trebuie să vă grăbiți ca să rezolvați toate problemele în 2018. E bine să vă dați timp și această remodelare corporală, în special pentru fecioarele supraponderale, este de foarte bun augur. Este un tranzit lung, lent, ce necesită răbdare, prudență, lucididate, mai ales când trebuie să vă alegeți dieta, sau exercițiile fizice pe care vreți să le faceți, sau în general, orarul de viață.

Saturn vă obligă să vă vedeți cu ochi mai realiști și să vă analizați foarte cerebral nivelul de sănătate și vigoare pe care-l aveți în acest moment. Vă îndeamnă să fiți atenți la cum îmbătrâniți, ce faceți bine și ce faceți rău pentru propria voastră sănătate, unde trebuie să mai aduceți ajustări, dacă vă place cum arătați, dacă vreți să arătați altfel, ce ar trebui să faceți și cât trebuie să vă oferiți pentru asta, dacă trebuie să vă resemnați și să vă acceptați așa cum sunteți și să învățați să faceți această acceptare într-un mod cu totul și cu totul pozitiv și realist.

Pe de altă parte, despre imaginea voastră corporală vorbește și prezența lui Neptun de câțiva ani în Pești. Neptun în Pești este o poziție extrem de importantă, pentru că ocupă nu spațiul sănătății, ci mai curând al imaginii, al felului în care vă înfățișați în fața celorlalți, al felului în care știți să vă acomodați cu propriile defecte și să le modelați cu o blândețe pe care o arătați atât față de voi, dar și față de cei din jur. Este foarte importantă această calitate mai ales dacă vreți să vă îmbunătățiți stilul de viață, să vă îngrijiți mai atent, sau să vă recuperați sănătatea. Este nevoie de această blândețe și Saturn spune că este nevoie și de răbdare. Așa încât, tratamentele minune, de scurtă durată, nu sunt pentru voi în 2018.

Schimbarea de stil de viață trebuie să fie una pe termen lung și una de calitate. De aceea Jupiter în Scorpion vă ajută să vă informați mai mult și să fiți mai curioși în ceea ce privește problemele voastre medicale, sensibilitățile, slăbiciunile sau neajunsurile. Și să nu vă rezumați la ce vă spun doar medicii sau farmaciștii, ci să căutați voi informații de calitate. Poate fi o preocupare în acest an și de asemenea, poate fi o preocupare și să apelați la tratamente neconvenționale, sau la tratamente clasice, la medicina tradițională. Vă va face mare plăcere, de exemplu, să aduceți în alimentația voastră condimente, arome, esențe, suplimente, tincturi care vă ajută să vă mențineți sănătatea sau să vă recuperați.

De la începutul anului și până pe 15 mai, Uranus în Berbec vă ajută să înțelegeți că poate este timpul, pentru unii dintre voi, să schimbați stilul de viață cu hotărâre, cu energie, cu convingere și destul de repede. Tratamentele pe care le aplicați și noile obiceiuri trebuie instalate în timp, dar hotărârea de a face aceste schimbări fără să mai fiți excesiv de indulgenți, sau indolenți cu voi, trebuie luată foarte ferm până pe 15 mai.

După 15 mai, Uranus se instalează în Taur, o zodie care vă ajută mult, pentru o nouă înțelegere a calității vieții și pentru noi obiceiuri pe care să le testați și să le aduceți în viața voastră. Anul 2018 este un an de încercări și de testări, și fie că este vorba de un regim alimentar, de diverse sporturi, sau diverse terapii la care apelați, vi se dă libertatea să testați formulele cele mai bune pentru voi – și probabil că o veți face și în 2018, dar și în 2019. Până la urmă, aceste testări au darul, ca fiind făcute cu luciditate și cu atenție, să vă ajute ca în doi ani să vă compuneți o conduită pe care s-o urmați toată viața.

Există câteva momente importante în 2018 în care puteți să vă mobilizați și să interveniți. În primul rând, vorbim de planetele care traversează zodia Vărsător din 15 ianuarie și până pe 20 februarie. Tranzitele planetelor în Vărsător, zodie ce corespunde zonei sănătății, în cazul vostru, aduc o nouă viziune, noi idei și entuziasmul de a vă schimba stilul de viață și de a începe o nouă dietă sau un nou sport.

Perioada ianuarie-februarie, este potrivită să vă faceți analize la alte cabinete decât obișnuiați și să încercați alte tehnici, cum ar fi biorezonanța sau diverse alte maniere de investigare și chiar de tratament neconvențional. Acest al doilea pasaj favorabil ține din 6 martie până în 13 mai, când multe planete traversează Berbecul, și vorbim din nou de curajul de care aveți nevoie pentru a înțelege că viața voastră trebuie să se schimbe din acest moment. Un curaj care nu lasă loc de nostalgii, sau de regret pentru obiceiurile vechi ce trebuie eliminate. Cu atât mai mult, cu cât Mercur retrogradează în Berbec, între 22 martie și 15 aprilie și vă dați seama că ați mai pierdut astfel de momente de start, că vă cunoașteți bine fazele de delăsare și de renunțare și că de data aceasta nu trebuie să le mai încurajați.

După 15 aprilie Mercur intră în tranzit drept și vă limpezește cu privire la conduitele pe care trebuie să le adoptați și curajul pe care trebuie să-l aveți. Apropiindu-se de Uranus, Mercur vă dă un entuziasm pe care trebuie să-l speculați, cu privire la nou, la viitor, la schimbare, la diverse practici de vindecare, la diverse terapii. Este știut că zodia voastră e pasionată de sănătate, vindecare, terapii și alimentație sănătoasă. Iată că trebuie să descătușați acest talent.

Pasajul în care Venus traversează Leul, între 14 iunie și 10 iulie, poate să vă aducă plăcere să vă ocupați de voi înşivă, să descoperiți lucruri noi despre propria persoană. Vă ajută în acest sens și lunga traversare de către Marte a Vărsătorului între 15 mai și 15 noiembrie. Din fericire, vă susține voința, ambiția și dorința de schimbare. Este poate cel mai revoluționar pasaj în ceea ce privește sănătatea. Marte în Vărsător vrea să ocolească operațiile sau intervențiile dificile și să vă propună niște terapii inovative, îndrăznețe, inedite, tratamente neconvenționale, dar care pot da rezultate foarte bune în cazul vostru. Însă vă atrage atenția că pentru ca aceste tratamente să funcționeze și să vă ajute în vindecare și în remodelarea corporală, trebuie să existe de asemenea, entuziasm, convingere și o bună mobilizare psihică. Sufletul este cel care trebuie să contribuie, alături de medicamente sau suplimente și terapii, la vindecarea voastră și trebuie să-l mobilizați. Nu este de ajuns doar mintea, doar convingerea, doar rațiunea, doar analiza la rece a rezultatelor și statisticilor. Este nevoie ca și sufletul, entuziasmul și bucuria, încrederea și credința să fie alături de voi.

Pe de altă parte, cei care își neglijează sănătatea pot avea niște surprize pe perioada retrogradării marțiene, corpul dând niște semnale foarte dureroase dacă anumite organe sunt forțate sau dacă se întinde prea mult coarda. Retrogradarea lui Marte în Vărsător se întâmplă între 26 iunie-12 august și poate fi perioada cu dureri supărătoare în locuri surpinzătoare. Intervențiile trebuie să fie punctuale în acel moment, să nu amânați o investigație, de exemplu, dar tratamentele pe care le aplicați e bine să fie cele care necesită timp și răbdare, să vă asumați acest proces.

Retrogradarea lui Marte în Capricorn, în perioada 12 august-26 august, indică faptul că nu trebuie să vă grăbiți să scăpați de durere, ci să analizați cauzele ei. Este un aspect important, care vă obligă mai ales în luna septembrie să vă informați, să citiți, să apelați la mai multe opinii, la mai mulți terapeuți, să faceți un corolar, să trageți concluzii, ca în final să fiți convinși că mergeți pe calea cea mai potrivită pentru voi.

Mercur retrograd în Scorpion, în perioda 6 octombrie-31 octombrie, vorbește tocmai despre această informare medicală și poate descoperiți că unele tratamente care vi se propun și vă scapă de durere sunt destul de toxice și poate nu e bine să le alegeți. Poate descoperiți că un terapeut pe care-l alegeți nu e compatibil cu voi din diverse motive, sau că orarul vostru de viață nu vă permite să vă ocupați mai serios de vindecare. Că planurile, proiectele și acțiunile în care sunteți angrenați nu vă dau posibilitatea să vă ocupați foarte serios de sănătatea voastră – trebuie să analizați dacă sunteți dispuși să faceți acest sacrificiu oricât de mult ați dori să luați un medicament, să dispară durerea. Tocmai de aceea spuneam la începutul acestui capitol că tratamentele și terapiile pe care le alegeți pentru a vă menține sănătatea, sau pentru a o corecta sunt pe termen lung și trebuie să vă asumați acest lucru, aceasta implicând o regândire a intereselor voastre și a proiectelor pe termen lung.

După ce intră în Săgetător pe 8 noiembrie 2018, Jupiter vă recomandă pentru an de zile să vă gândiți mai mult la interesul vostru și la calitatea vieții voastre, indiferent câte sarcini profesionale aveți și în ce moment al carierei voastre vă aflați. Sănătatea trebuie pusă pe primul loc și în acest sens, la finalul anului, este bine să analizați dacă puteți susține proiectele, nu numai din punct de vedere intelectual. Dacă doriţi să faceți față solicitărilor de tot felul, inclusiv drumurilor pe care trebuie să le faceți în scop profesional, atunci e musai să aveți o sănătate foarte bună. De aceea trebuie să vă luptați cu tendința de a lua analgezice, sau de a lua pilule care îndepărtează durerea și să vă gândiți la o abordare holistică a sănătății, la diverse remedii pe care să le introduceți în viața voastră cotidiană, și cărora să le faceți loc în orarul vostru de muncă.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub proprietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*