Horoscop 2018 Sanatate Gemeni

Horoscop 2018 Gemeni
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:49 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Gemeni este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 este un an care vă protejează în planul sănătăţii, şi asta datorită prezenţei lui Jupiter în Scorpion. Jupiter aduce veşti bune în ceea ce priveşte sănătatea iar lucrul acesta îl puteţi simţi încă din toamna anului 2017, când mulţi dintre voi se pot bucura de o mai mare vitalitate şi de o mai bună energie.

Pe de altă parte, tratamentele pe care mulţi dintre voi le urmează pot să aibă succes, și îşi arată roadele. Jupiter retrogradează în anul 2018 iar perioada de retrogradare este un prilej de reflecţie şi de reconsiderare a modului în care vă îngrijiţi sănătatea.

Retrogradarea lui Jupiter în Scorpion se întâmplă între 9 martie şi 11 iulie, dar nu este ameninţată de alte astre, semn că puteţi să ajustaţi stilul vostru de viaţă, modul în care vă îngrijiţi, alimentaţia sau tratamentele pe care le urmaţi. Cert este că pot veni veşti bune.

Cei care îşi programează operaţii pentru anul 2018 pot avea succes. Ideal ar fi ca ele să fie programate până pe 9 martie sau după 11 iulie. Aceasta pentru că tranzitul direct al lui Jupiter este cu totul şi cu totul benefic şi aducător de rezultate bune.

Anul 2018 începe însă, încă din luna ianuarie şi până la jumătatea lui februarie, cu foarte multe planete în Capricorn, zodie care veghează ca stilul vostru de viaţă să fie unul foarte sănătos. Este şi zodia care răspunde de eliminarea obiceiurilor proaste. Aşa încât, imediat după sărbătorile de iarnă, multe planete vor pleda pentru a fi mai hotărâţi şi mai radicali atunci când trebuie să vă corectaţi obiceiurile de viaţă.

Dacă reuşiţi să faceţi acest pas, să renunţaţi la alcool, tutun sau alte lucruri şi comportamente care vă fac rău – de exemplu certurile cu ceilalţi, discuţiile în contradictoriu, încăpăţânările, supărările pe diverse persoane, grijile mentale, agitaţia pe care nu o controlaţi întotdeauna – vă puteţi bucura de o sănătate mai bună. Dar mai mult decât atât, vă modelaţi un stil de viaţă care vă va ajuta în următorii şapte ani.

Acest demers este important pentru că în următorii şapte ani Uranus va sta în Taur în harta voastră, într-o poziţie ce poate vorbi şi de griji şi preocupări pentru sănătate. Dar dacă acceptaţi să aveţi un stil de viaţă mai relaxat din toate punctele de vedere, atunci cei şapte ani Uranieni vor aduce câştiguri în ceea ce priveşte sănătatea şi vă vor proteja de tranzite dificile până în 2024, şi chiar de pasaje de boală.

Este important să înţelegeţi că în cazul vostru, fiinţe puternic mentale, instrumentul psihologic este esențial. De aceea mai mult calm, mai multă linişte, mai puţină agitaţie mentală vă vor face foarte bine.

Altă perioadă importantă pentru sănătatea voastră începe în luna februarie şi durează până pe 20 martie, când planetele din Peşti vă invită să fiţi mai iuți atunci când alegeţi un tratament sau o conduită de vindecare. Aceasta pentru că sunteţi înclinaţi să oscilaţi între doi terapeuţi, între două metode, neștiind ce alegere să faceţi. Poate vă îndoiţi cu privire la un anumit diagnostic sau o anumită recomandare medicală, sau nu aveţi încredere în terapeut. Totodată îngrijiţi-vă mai atent picioarele – circulaţia periferică şi încheieturile. Evitaţi deplasarea în conditii neprielnice sau, dacă totuşi faceţi deplasări, fiţi de două ori mai prudenţi.

Dar şi perioda 22 martie-15 aprilie, cu Mercur retrograd în zona marilor decizii este delicată. Poate că vă îndoiţi cu privire la un tratament, sau cu privire la un diagnostic, sau nu aveţi încredere în terapeutul vostru, sau în medicul care vă face anumite recomandări sau pur şi simplu vă este teamă de o alegere medicală. Tocmai de aceea este recomandabil să luaţi o decizie după 15 aprilie, când toate confuziile, nelămuririle, şi neîncrederea sunt depăşite. Tot în perioada 22 martie – 15 aprilie, puteţi primi şi nişte avertizări cu privire la conduita voastră sau stilul vostru de viaţă. Din fericire, aceste tensiuni astrale nu vă domină cerul. Astfel, se conturează speranţele şi clarificările.

Luna mai vă dizlocă multă voinţă pentru vindecare. Pueţi să vă recuperaţi forţele urmând foarte riguros un tratament care vă pune pe picioare în câteva săptămâni. Nu trişati şi nu trataţi superficial sănătatea doar pentru că incepeţi să observaţi primele semnale pozitive.

Iulie merită dedicată odihnei şi îngrijirii la domiciliu. Astfel vă pregătiţi pentru o forma bună în august care este pentru voi, în acest an, luna cea mai bună pentru concediu şi distracţii.

Din 6 octombrie până pe 2 noiembrie Marte retrograd în Scorpion aduce în atenţie probleme legate de tranzit intestinal. Eliminarile pot fi îngreunate de o bilă prea încarcată şi de o alimentaţie inadecvată. O dietă strictă, care elimină blocajele vă poate ajuta să evitaţi chirurgul.

În decembrie riscaţi să vă consumaţi prea mult forţa fizică, energia, în acţiuni obositoare şi neplăcute. Organizaţi-vă mai bine activităţile pentru a nu claca energetic. Şi puneţi mai mult accent pe somn, nu pierdeţi nopţile atât de preţioase pentru refacerea energiei.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub proprietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*