Horoscop 2018 Sanatate Leu

Horoscop 2018 Leu
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:53 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Leu este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Anul 2018 vine cu un tranzit foarte voloros în ceea ce privește sănătatea, dar poate fi și dificil pentru mulți dintre voi.

E vorba de instalarea lui Saturn în Capricorn. Se întâmplă pe 19 decembrie 2017 și stă în această zodie și în spațiul sănătății până pe 21 martie 2020. Vorbim, așadar, de îngrijirea cotidiană, de orarul de viață, de orarul de muncă, modul în care vă odihniți. Saturn este extraordinar de exigent, de pretențios și amendează orice fel de irosire a energiei și al timpului.

În cazul în care vă prezentați în 2018 cu boli acumulate, tratamentele sub semnul lui Saturn sunt foarte stricte și poate incomode la început, pentru că necesită niște adaptări extrem de severe la anumite terapii care nu vă mai lasă loc de abateri sau de excese. Pe de altă parte, Saturn vă ajută să fiți un pic mai atenți la felul în care vă organizați viața și activitățile de-a lungul zilei, pe parcursul anului, oblingându-vă fiți un pic mai eficienți și să dăruiți din energia voastră doar acelor activități care sunt vitale și care își arată folosul.

Dacă aveți deja niște boli instalate, acest astru vă obligă să alegeți tratamente de lungă durată, astfel încât să dați timp corpului vostru să se adapteze, să se remodeleze și să se transforme. Este o perioadă de doi ani, până în martie 2020, în care Saturn pledează pentru mai multă răbdare, mai multă atenție și mai multă conștiență în modul în care vă îngrijiți. Saturn poate răscoli probleme legate de digestie, dar și probleme legate de articulații și oase.

Pe de altă parte Neptun în Pești, instalat aici de câțiva ani, vă atrage atenția asupra faptului că asimilația este deficitară, chiar dacă vă alimentați corect. Se poate ca substanțele nutritive să nu se asimileze din cauza stresului sau din cauza problemelor digestive ori intestinale. Trebuie să fiți astfel atenți la ce mâncați, care este calitatea, inclusiv nutritivă, a alimentelor pe care vi le puneți în farfurie, astfel încât corpul să se simtă încărcat de energie și să asimileze ușor ceea ce-i oferiți. Acest aspect va fi în atenția voastră până în 2020, cel puțin, pentru că și Saturn în Capricorn este destul de zgârcit cu nutrienții.

Pe parcursul anului se formează câteva momente foarte bune pentru sănătate. Instalarea lui Marte în Capricorn, în perioada 17 martie-15 mai, este paradoxal foarte valoroasă, pentru că poate să aducă în atenție zone sensibile în corpul vostru. Trebuie să vă asumați cu multă responsabilitate o intervenție medicală sau să alegeți un tratament potrivit pentru voi. Pot să se manifeste dureri articulare sau ale coloanei. Poate fi vorba şi de probleme ale pielii (ce reflectă adesea stresul și toxicitatea din corp) sau de probleme ale organelor digestive. Mai ales stresul și oboseala pot să vă îmbolnăvească sistemul digestiv. Așa că Marte, în perioada amintită, poate să aducă dureri surprinzătoare sau pur și simplu blocaje, dar toate lucrurile acestea pentru a reconsidera, a regândi orarul vostru de viață, dar mai ales orarul vostru de muncă.

De asemenea, un moment important pentru sănătate, foarte benefic, este tranzitul lui Venus prin Rac, în perioada 19 mai-13 iunie. E o perioadă aducătoare de liniște și pace, o perioadă în care vi se recomandă să puneți mai mult accent pe odihnă de calitate. Sunteți îndemnați să vă permiteți mai multe activități liniștite și recreative, mai multă meditație, poate chiar mai multă rugăciune.

Și Mercur în Rac, în perioada 13 iunie-29 iunie, vă ajută să vă gândiți cu mai multă seriozitate și mai aplicat, mai intuitiv, pe nevoile voastre de sănătate. De asemenea, lunile de vară vă recomandă să o luați mai ușor cu munca și să analizați în același timp și felul în care vă ambalați în diverse situații de viață. Dacă nu cumva descoperiți că există un prea mult consum nervos și prea multă exaltare sau înflăcărare sau nemulțumire în diverse alte situații, care de fapt, vă vlăguiesc, vă storc de energie. De asemenea, poate mai multă detașare n-ar strica în 2018.

Din 10 septembrie și până pe 8 ianuarie 2019, este iar o perioadă foarte valoroasă pentru sănătate. Sunt multe tranzite planetare din septembrie până la final de an. Mai mult decât atât, există și o retrogradare a planetei Venus, care vă atrage atenția la rândul ei asupra odihnei, dar și asupra toxicității alimentare, a modului în care vă hrăniți. Venus retrogradează în Scorpion în perioada 6 octombrie- 31 octombrie, când trebuie să analizați calitatea vieții voastre, să vedeți dacă lucrurile pentru care vă zbateți sunt potrivite sau nu pentru voi
Pe de altă parte, și relațiile de familie, sau parteneriale pot să ridice unele probleme. Discuțiile în contradictoriu, sau suferințele relaționale, chiar și frământările pe care le aveți pentru un apropiat, se reflectă asupra stării de sănătate, iar această legătură vă devine extrem de limpede. Asta nu înseamnă să nu ajutați persoanele din jurul vostru, ci să o faceți în așa fel încât să vă menajați.

De altfel, instalarea lui Marte în Vărsător în 2018, în perioada 15 mai-15 noiembrie, ridică probleme la nivel relațional, dar știm că relațiile conflictuale, sau relațiile dificile ne tulbură energetic, și chiar ne pot îmbolnăvi. Și în această perioadă, mai ales pe perioada în care Marte retrogradează în Vărsător, între 27 iunie-28 august, frământările legate de o anumită persoană sunt răspunzătoare de starea voastră de sănătate. Identificați, poate în mod mai clar, că unele persoane vă consumă energetic, dar că alte persoane vă sunt benefice. Însă între 13 august și 11 septembrie, când Marte, retrogradând, intră deja în Capricorn în spațiul sănătăţii, lucrurile acestea ar trebui să vă fie evidente. Sunt zilele în care realizați costurile la nivel de sănătate și echilibru emoțional, mental în contextul unor relații dificile în care încercați să-i schimbați pe unii oameni, sau să-i convingeți de anumite idei și adevăruri, să le schimbați viața, sau să le schimbați atitudinea față de voi.

Așa încât, finalul de an este dedicat reglării relațiilor și înțelegerii faptului că relațiile dizarmonioase și conflictuale vă provoacă la nivel de sănătate. Poate nu e cazul să mențineți în viața voastră persoane care oricât ar fi de bune și de înzestrate pentru alții, pentru voi, în acest moment, nu mai sunt benefice. Poate și unele colaborări profesionale se pot dovedi dificile și trebuie să analizați dacă le continuați sau nu.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub proprietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*