Horoscop 2018 Sanatate Pesti

Horoscop 2018 Pesti
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 7:02 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Pesti este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

 

Neptun în semnul vostru zodiacal – un tranzit rar, pentru că se întâmplă o dată la 170 de ani – vă ajută să fiţi cei mai buni medici pentru voi înşivă. Vă îndeamnă să însoţiţi investigaţiile, tratamentele, și sfaturile medicilor, cu propria voastră intuiţie. Această ascultare a glasului interior este cel mai valoros instrument în vindecare.

Pe de altă parte, poate vă este mai limpede, sub patronajul lui Neptun, legătura dintre stres, consum energetic, consum emoţional, consum mental şi boli fizice. În sensul acesta poate sunteţi zodia cea mai potrivită să înţeleagă faptul că eliminarea cauzelor mental-emoţionale va duce şi la vindecare sau la eliminarea problemelor de sănătate. Există o mare legătură între ele şi sunteţi ajutaţi ca această legătură să apară foarte limpede. Nu există tranzite foarte dificile în anul 2018 pentru sănătate, în afară de prezenţa Destinului în zona sănătăţii. Destinul stă în Leu în această zona până la finalul lui octombrie 2018 şi asta face ca în 2018 să fiţi destul de preocupaţi de menţinerea vitalităţii la cote înalte şi să înţelegeţi că tot ceea ce faceţi poate afecta şi sănătatea.

Anul 2018 este un an bun pentru că vă ajută să înţelegeţi care sunt scurgerile de vitalitate şi de energie. Saturn instalat din 19 decembrie 2017 şi până pe 21 martie 2020 în zodia Capricorn, vă propune să vă analizaţi acţiunile, activităţile şi relaţiile sociale, pentru că acestea pot fi o sursă atât de energie, cât şi de devitalizare. Vă sugerează să căutaţi proiectele care vă menţin starea de sănătate şi de echilibru, să evitaţi persoanele şi colectivităţile care vă consumă energia şi în consecință, poate lista voastră de prieteni şi de cunoştinţe trebuie ajustată.

Există câteva momente importante pe parcursul lui 2018 care vă pot ajuta să acţionaţi mai eficient pentru sănătatea voastră. De exemplu, chiar în luna ianuarie, odată ce planetele încep să se instaleze în Vărsător, în perioada 17 iarnuarie-17 februarie, sunteţi ajutaţi să înţelegeţi mai bine legătura dintre provocările din viaţa voastră şi stresul pe care acestea le aduc. Trebuie să meditaţi dacă este cazul să acceptaţi propuneri sau schimbări care vin şi trebuie să știți cum le răspundeţi. Poate ajungeţi astfel la concluzia că mai multă seninătate, chiar mai mult umor, detaşare şi acceptare vă ajută să vă stresaţi mai puţin. De asemenea, poate să vă treacă prin minte, la început de februarie, că puteţi avea curaj şi energie să încercaţi terapii mai neconvenţionale, care îşi pot dovedi roadele.

Un alt moment interesant este la final de martie, după ziua de 15, când se pune şi în cazul vostru problema alimentaţiei şi poate se înfiripă ideea de a schimba, destul de semnificativ, modul în care vă hrăniți. În acest pasaj vă puteți îmbunătăţi sănătatea şi puteți fi inspirați să alegeţi acele alimente care vă dau mai multă energie şi vigoare, mai ales cele care vă pot îmbunătăţi circulaţia, tonifia venele, mai ales în zona picioarelor, sensibilă pentru voi.

Apoi, în zilele din perioada 24 aprilie – 19 mai, veţi constata că odihna sau activităţile plăcute, deconectante şi recreative vă ajută să vă simţiţi mai bine şi să aveţi un suflet mai uşor şi o minte mai eliberată de griji. Accentul cade pe petrecerea timpului în casă, pe calitatea somnului şi recuperarea energetică. Apropo de energie, odată cu instalarea lui Marte în Vărsător, din 15 mai, începe o perioadă în care trebuie să învăţaţi să vă cheltuiţi energia într-un mod mai eficient. Marte stă în Vărsător din 15 mai până pe 15 noiembrie. Retrogradează în acestă zodie între 27 iunie-28 august. Perioada în care retrogradează este o perioadă de avertizare în sensul de a fi mai atenţi la suprasolicitări fizice. Nu se recomandă în acele zile să vă depăşiţi puterile, sau să acceptaţi suprasarcini profesionale. Ba mai mult decât atât, e bine să învăţaţi să acceptaţi mai uşor, să renunţaţi chiar la unele obiecte sau activităţi care nu vă fac bine. În această perioadă puneţi pe listă toate proiectele şi acţiunile care, de fapt, vă epuizează şi vă consumă energetic, chiar dacă ele ar fi utile în viaţa voastră, sau sunt proiecte pentru care v-aţi dat cândva acordul.

Escaladarea promisiunii și a unor angajamente în detrimentul sănătăţii voastre poate să apară în perioada iunie-august. De asemenea, retrogradarea lui Marte în Capricorn, între 12 august şi 26 august, indică faptul că e bine să regândiţi unele angajamente sociale care vă consumă prea mult. Întâlniri, discuţii, acţiuni diverse, festivităţi diverse, şi chiar dacă aţi promis unor oameni că veţi participa la diverse proiecte, poate e bine să recalculaţi şi să stabiliţi gradul în care aceste activităţi vă epuizează şi chiar vă afectează sănătatea.

Un alt moment foarte bun pentru vindecare este perioada 13 iunie-9 iulie, când tranzitul lui Venus în Leu aduce energie, hotărâre, claritate, dar şi bună dispoziţie şi entuziam în legătură cu tratamentele pe care le urmaţi, foarte probabil neconvenţionale. Poate vă captează atenţia şi vă mobilizează energia şi entuziasmul o terapie pe care o descoperiţi şi în legătură cu care există mărturii de vindecare şi pe care, evident, doriţi s-o urmaţi.

Iarăşi, un moment important este perioada 9 iulie – 8 septembrie, când Venus pledează pentru găsirea unui terapeut sau a unui antrenor pentru sănătate. Fie că vă propuneţi să slăbiţi şi aveţi nevoie de un antrenor, fie că vă propuneţi să urmaţi o dietă specială şi aveţi nevoie de un nutriţionist, sau aplicaţi alte tehnici şi aveţi nevoie de un terapeut sau un îndrumător. Important este să fiţi asistaţi, și de mare ajutor pentru voi este să nu faceţi totul singuri, chiar dacă sunteţi primii medici pentru voi pentru că se activează intuiţia interioară. Este bine, totuși, să aveţi şi un corespondent sau o persoană la care să vă raportaţi şi care să vă sprijine, mai ales conversaţional, psihologic, în procesul de vindecare, ajutându-vă să vă menţineţi încrederea şi viziunea limpede la cotele cele mai înalte.

Retrogradarea lui Venus în Balanţă, în perioda 31 octombrie-16 noiembrie, reia problema antrenorului potrivit, şi a unei echipe pe care trebuie să o constituiți, din persoane care vă stimulează să aveţi grijă de voi şi să vă însănătoşiţi.

Octombrie este o lună foarte potrivită pentru informare şi pentru diverse teste. Puteți pune la încercare programe, proiecte de vindecare, linii de alimentaţie, diete, superalimente, suplimente. Cel mai important, însă, luna octombrie vă conştientizează asupra mobilizării psihice. Acest aspect este foarte important, întrucât psihicul este un instrument imbatabil în vindecare cu tehnicile care ţin de această dimensiune, respectiv vizualizare, încredere, meditaţie, rugăciune, dar şi înţelegerea cauzelor bolii şi a situaţiilor emoţionale negative care au dus la îmbolnăvire sau la slăbirea organelor.

Finalul de an aduce planete în zona Guru-lui medical. Luna decembrie este indicată pentru a găsi persoana cu autoritate de care aveţi nevoie pentru a urma terapia pe care o alegeţi. Pot exista contestări la acest capitol şi să aveţi un conflict mai ales cu medicina tradiţională, mai ales cu unele interpretări ale unor analize, de exemplu, sau viziuni şi opinii ale unor medici, cu privire la starea voastră de sănătate, sau linia de tratament pe care ar trebui s-o urmaţi. Din fericire, în decembrie, Marte se află în semnul vostru zodiacal.

Marte se instalează în Peşti din 15 noimbrie până la finalul anului şi dispuneţi de multă energie şi mult voluntarism. Vreţi să fiţi stăpânii propriei voastre vieţi. Se pare că nu ezitaţi să cereţi explicaţii sau să investigaţi, ori să contestaţi opinia unor medici bazându-vă pe faptul că voi trăiţi în corpul vostru şi ştiţi cel mai bine ce se întâmplă în el. Trebuie să ascultaţi acest glas, de această voinţă şi de liberul arbitru, această putere interioară. În niciun caz nu trebuie să ignoraţi semnale, informaţii sau avertizări, ci din contră, este necesar să le integraţi raţional în viaţa voastră, nelăsându-vă manipulaţi, ori nelăsând să vi se inducă teamă, neîncredere, predându-vă puterea doar în mâna terapeutului. În sensul acesta este posibil ca în luna decembrie să cereţi explicaţii mai multe persoanei care vă vindecă, sau care se ocupă de sănătatea voastră.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*