Horoscop 2018 Sanatate Rac

Horoscop 2018 Rac
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:51 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Rac este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

 

Anul 2018 este un bun prilej pentru repararea corpului fizic şi pentru rezolvarea diverselor probleme de sănătate.

Nu există poziţii astrale aducătoare de probleme în acest domeniu. Însă există tensiuni astrale în zona relaţiilor şi fiind născuţi într-o zodie emoţională, este posibil ca relaţiile dificile, conflictuale, să genereze şi tulburări sau probleme medicale. Cu alte cuvinte, să somatizaţi supărările, nemulţumirile, plângerile, sau conflictele.

În acest sens Saturn, instalat în zona relaţiilor până în 2020, vă atrage atenţia asupra calităţii relaţiilor voastre şi a gradului de fericire, sau de mulţumire pe care-l aveţi în raporturile cu ceilalţi. De aceea, până în 2020 aveți parte de o perioadă în care astrul vă propune să vă testaţi lista de prieteni şi poate să vă ajustaţi comportamentele faţă de persoanele intolerabile, sau persoanele care nu vă fac să vă simţiţi bine.

De aceea, în 2018 este o idee bună să analizați dacă sunteţi înconjuraţi de persoane care mai mult vă consumă energia, decât de persoane care vă ajută să vă simţiţi bine, împliniţi, vitali. Este un proces lung, care durează câţiva ani şi puteţi constata că lângă unele persoane vă este bine, lângă alte persoane nu.

Pe de altă parte, Saturn vrea să vă pună problema inclusiv a comportamentelor voastre faţă de diverşi oameni cu care vă întâlniţi. Scopul este astfel să învăţaţi să gestionaţi mai bine legăturile dificile, mai ales dacă e vorba de oameni pe care nu-i puteţi elimina din viaţa voastră, fiind nevoiţi să trăiţi alături de ei (părinţi, membri ai familiei, sau colegi).

Învățați astfel să nu mai pierdeţi energie luând prea mult aminte la părerile celorlalţi despre voi, sau în discuţii sterile, ori când vă apăraţi opiniile. Este o înţelepciune pe care această planetă o aduce în relaţiile voastre pe timpul celor doi ani, iar dacă vă schimbați atitudinea faţă de oamenii care vă supără, ei comportându-se la fel, sănătatea voastră se va menţine la cote mai înalte.

Pe de altă parte, prezenţa lui Jupiter în Scorpion nu vorbeşte de sănătate, ci despre starea de bine şi de fericire. Este o poziţie foarte frumoasă în harta voastră şi trebuie să aduceţi în viaţa voastră mai multă bucurie de a fi. Astfel, activităţile recreative pot fi o sursă de vitalitate, bucurie şi energie pentru aceia dintre voi care au un nivel scăzut de energie. E bine să puneţi mai mult accent pe pasiuni, hobby-uri, sau activităţi care vă fac plăcere şi care simţiţi că vă încarcă, fie că e vorba de grădinărit, drumeţii, hobby-uri casnice, design ambiental, bricolaj, croşetat, tricotat sau gătit, sau orice altceva care vă poate da în timpul liber satisfacție, bucurie, încântare, sentiment al libertăţii, al creativităţii.
Pe de altă parte, Jupiter în Scorpion îi ajută pe Racii care doresc să devină părinţi, sau pe cei care au deja copii, dându-le posibilitatea să redescopere deliciile jocurilor alături de copii și să cunoască momente de destindere şi de încărcare energetică.

Există câteva momente pe parcursul anului 2018 care vă pot ajuta în reglarea problemelor de sănătate şi chiar în vindecare, dacă aţi ajuns în acest an cu probleme mai vechi din alţi ani. De exemplu, chiar de la începutul anului, în lunile ianuarie-februarie, dar mai ales în luna februarie, tranzitele planetelor în Vărsător pun problema unor schimbări la nivelul alimentaţiei, în special, sau vă ajută să luaţi în calcul diverse renunţări sănătoase. Poate fi vorba de alimente toxice, vicii, dar poate fi vorba şi de comportamente, convingeri, păreri, opinii, mod de a reacţiona la gesturile celorlalţi care trebuie să fie un pic mai destinse ca să vă puteţi menţine starea de fericire interioară. Aşa încât, luna februarie poate să vină cu o degajare, cu o detaşare vizavi de întâmplările legate de persoanele din preajma voastră şi mai ales de opiniile celorlalţi.

După 20 februarie există un pasaj, până pe 6 martie, foarte bun pentru informare medicală, sau investigaţii de tot felul, pentru aflarea răspunsurilor, pentru a testa diverşi terapeuţi, pentru a intra în diverse cabinete medicale, pentru a vă face analize. Cu alte cuvinte, este o perioadă foarte bună pentru a afla cauza poate a unor slăbiciuni, sau a unor sensibilităţi. De asemenea receptivitatea la diverse tratamente externe, importate, exotice, este susţinută astral. Așadar, dacă sunteţi curioşi să vedeţi ce se întâmplă la un cabinet de acupunctură, sau dacă vreţi să încercaţi diverse tehnici de îngrijire corporală sau de refacere sau de diagnosticare, după 20 februarie este momentul pentru acest lucru.

Mercur retrograd în Berbec, între 22 martie şi 15 aprilie, nu pune probleme medicale, neapărat, însă dacă sunteţi în căutarea unui terapeut cu rezultate medicale excepţionale, probabil va trebui să fiţi un pic circumspecţi, după 20 martie până pe 15 aprilie. Să nu credeţi orice diagnostic, sau orice valoare medicală ci așteptați, în schimb, să trageţi concluziile abia după 15 aprilie. Aceasta mai ales dacă se pune pentru unii dintre voi, problema unei operaţii, pentru că şi Marte intră în Capricorn şi poate fi un moment în care unii vindecători pot veni cu soluţii incomode sau extravagante pe care nu le acceptaţi uşor. Aşa că după 15 aprilie e recomandabil să adunaţi datele, să le decantaţi şi să trageţi o concluzie.

Tocmai pentru că anul 2018 nu vine cu tranzite grave pentru sănătate, nici diagnosticele foarte grave poate nu e bine să le credeţi imediat, și fără verificare. O perioadă inspirată pentru a pune cap la cap toate răspunsurile şi toate formulele de vindecare sau de reparare corporală, este a doua jumătate a lunii mai, când Mercur în Taur, foarte pragmatic, reuşeşte să vă ofere o viziune despre un mod de a aborda problemele cu care vă confruntaţi. Acestea pot viza articulaţiile, oasele, ficatul şi bila, în special, iar pentru aceia dintre voi care nu au urmat un regim alimentar corect, poate fi vorba şi de o toxicitate generală a organismului.

De aceea, după 30 mai până pe 12 iunie, este o perioadă foarte bună pentru a repune pe tapet ideea renunțării la diverse obiceiuri nesănătoase şi toxice. Poate este, de asemenea, şi o perioadă foarte bună de informare, de abandonare a convingerilor voastre legate de alimentaţie – ştiut fiind că sunteţi o zodie care apreciază mult mâncarea tradiţională – şi de a vă compune o dietă adaptată la nevoile voastre corporale din acest moment.

De asemenea, în primele două săptămâni din luna iunie, merită să vă gândiţi mai mult la calitatea odihnei, la modul în care ştiţi să vă decuplaţi, să vă deconectaţi, să vă odihniţi şi să dormiţi. Somnul poate fi tulburat din cauza stresului emoţional, relaţional, şi momentele de destindere sunt foarte importante pe parcursul anului, pe lângă detaşarea psihică, mentală, de tot felul de griji şi mai ales de opiniile altora despre voi. Așadar, este recomandat să aveţi momentele voastre de tihnă, în singurătate, poate, sau cu ocupaţii deconectante.

Mercur retrogradează în Leu în perioada 20 iulie-19 august în zona alimentaţiei pentru voi, așa încât din nou discutăm despre problema alimentării inclusiv cu gânduri și emoții. Trebuie să fiţi mai realişti, mai practici, luând lucrurile aşa cum sunt, învățând şi observând că felul în care vă compuneţi, conştient şi inconştient, masa de gânduri şi norul de emoţii, influențează calitatea sănătăţii voastre. Un pic mai detaşaţi, mai solari, mai senini, mai degajaţi, mai optimişti, vă veți păstra sănătatea mult mai mult şi veți avea un somn de calitate.

Retrogradararea lui Venus în Balanţă între 31 octombrie şi 16 noiembrie, este un alt aspect important, pentru că și el vorbeşte despre starea de bine pe care o aveţi în viaţa voastră personală şi chiar în intimitatea şi singurătatea voastră. Dacă atunci când sunteţi în afara stresului continuaţi să vă gândiţi la motivele care v-au stresat, pierdeţi momentele de tihnă, de calm, şi de pace, pe care le-aţi putea simţi. Acum aveți prilejul să înţelegeţi că există şi griji care vă ajută să ajungeţi la concluzii rapid şi să luaţi măsuri, dar există şi griji care se transformă în anxietăţi şi care ajung să vă tulbure permanent şi chiar să vă strice somnul.

Aşa încât, primele două săptămâni din noiembrie sunt menite să vă determine să reflectaţi mai adânc la rolul vostru în familie, la grijile pe care vi le faceţi faţă de persoanele apropiate, mai ales dacă încercaţi să le schimbaţi opiniile sau trebuie mereu să vă susţineţi punctul de vedere în faţa unor persoane închise la argumente. Poate că ajungeţi la concluzia că fericirea nu depinde de aprobările celorlalţi, de susţinerea lor, chiar de prezenţa lor în viaţa voastră. Apoi, finalul de an şi chiar sărbătorile de iarnă, plasează planete valoroase, chiar în zona îngrijiri şi a sănătăţii.

De altfel, odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător, pentru un an de zile, sunteţi protejaţi în ceea ce priveşte sănătatea şi ajutaţi să găsiţi terapiile cele mai potrivite pentru voi. Jupiter intră în Scorpion pe 10 octombrie 2017 şi părăseşte acestă zodie şi spaţiul sănătăţii pe 8 noiembrie 2018. Este o perioadă în care sunteţi ajutaţi să vă ordonaţi viaţa, să vă compuneţi un orar de viaţă menit să vă ajute să vă păstraţi vigoarea, tinereţea, să vă vindecaţi diverse afecţiuni şi, în general, să vă simţiţi mai bine în viaţa voastră şi cu desfăşurătorul pe care vi-l alegeţi.

Luna decembrie nu este neapărat luna marilor distracţii, ci luna grijei pentru sine, care poate să aducă foarte multe reglări ale stării de sănătate pe ultima parte a anului. Mai mult decât atât, este foarte importantă informarea. Poate este bine să citiţi mai atent prospectul unor medicamente, să aveţi mai multe variante de abordare a unei probleme de sănătate, să nu mergeţi numai pe ceea ce v-aţi obişnuit să creditaţi ca fiind corect din punct de vedere medical, şi chiar să lăsaţi loc pentru alternative. Despre asta vorbeşte Jupiter în Săgetător pentru un an de zile. Despre multă informare, despre o viziune mai largă asupra a ceea ce înseamnă sănătate, mai multe tipuri de abordare a unei probleme şi căutarea mai energică a terapeuţilor care pot să vă explice cauzele unor îmbolnăviri şi vă pot propune mai multe variante de tratament, astfel încât să existe garanţia că ele sunt adaptate la înţelegerea voastră, la nevoile voastre corporale, dar şi la capacitatea de a integra nişte schimbări în viaţa voastră.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub proprietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*