Horoscop 2018 Sanatate Sagetator

Horoscop 2018 Sagetator
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:58 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Sagetator este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

 

Anul 2018 vă recomandă, din punct de vedere al sănătății, mai multă odihnă şi cumpătare, mai multă mişcare şi sport făcute cu mai multă grijă, fără excese. Anul 2018 vă îndeamnă, de altfel, şi să puneţi mai mult preţ pe odihna de calitate. Despre asta vorbeşte Jupiter în Scorpion.

De asemenea, vă atrage atenţia asupra excesului alimentar care poate duce la intoxicare, sau la depuneri de grăsime pe organe, probleme cu colonul sau probleme de tranzit intestinal. Acestea sunt aspecte care poate nu sunt specifice zodie voastre, dar în urma neglijenţelor şi a obiceiurilor proaste, poate că se instalează, la unii dintre voi, astfel de probleme. De asemenea, pentru Săgetătorii în vârstă poate exista şi o atenţionare cu privire la probleme ale prostatei.

Anul 2018 este subtil, cu avertizări fine privind sănătatea. Cu toate acestea, intrarea lui Uranus în Taur, în 15 mai, vorbeşte pentru o perioadă de şapte ani, începând din acest moment, de schimbări revoluţionare cu privire la felul în care vă trataţi corpul şi vă îngrijiţi sănătatea. Trebuie să faceţi lucruri semnificative pentru sănătatea voastră şi chiar să încercaţi formule mai îndrăzneţe, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, dieta, cât şi sportul, mişcarea, stilul de viaţă, orele de somn, și în general tot ceea ce poate să aibă un impact asupra sănătăţii voastre. Fiind o zodie sportivă vă este foarte recomandată mişcarea. Deşi anul 2018 nu este un an energetic, poate că această mişcare trebuie să fie mai puţin intempestivă şi excesivă şi mai mult ordonată şi cotidiană. Cu alte cuvinte, sportul trebuie practicat astfel încât să nu exageraţi, să nu abuzaţi de forţele voastre fizice.

Saturn în Capricorn vizează sănătatea din perspectiva alimentaţiei, fiind o planetă extrem de economică, pledând pentru porţii mai mici și o calitate mai bună a alimentelor. Poate chiar sunteți inspirați să vă bazaţi mai mult pe legume, rădăcinoase şi semințe, decât pe carne, lactate şi alte delicii de origine animală. Astrul vă atrage atenţia asupra picioarelor, genunchilor, articulaţiilor şoldului, zonele clasic sensibile pentru Săgetători. Este posibil ca, în ciuda faptului că vă alimentaţi cantitativ corect, alimentele să fie pentru voi sărace în elemente şi de aceea e bine să măsuraţi dacă ceea ce puneţi în farfurie e şi foarte nutritiv. Poate este recomandat să luaţi în calcul şi folosirea unor suplimente, pentru că în 2018 nu reuşiţi să asimilaţi foarte bine substanţele nutritive. În acelaşi timp, este posibil să vă confruntaţi cu depozite toxice, cu vene încărcate sau cu articulaţii înţepenite.

Din fericire, există câteva momente benefice pentru sănătatea voastră, de care este bine să profitaţi. În primul rând, vorbim de traversarea zodiei Taurlui de către Venus. Acest lucru se întâmplă între 31 martie şi 24 aprilie. E o perioadă foarte bună pentru investigaţii radicale, și pentru rezultate foarte bune ale tratamentelor pe care le urmaţi dej. Vă puteți bucura de o stare bună, care vă ajută să vă mobilizaţi şi să reușiți, astfel, să conștientizați și să acceptați schimbările care trebuie făcute. Puteţi primi ajutor eficient dacă vă căutaţi un terapeut sau o clinică în care aveţi încredere sau îmbrăţişaţi un tip de terapie. Cu alte cuvinte, e o perioadă foarte bună pentru sănătate şi pentru vindecare.

Tranzitul lui Venus în Rac, între 19 mai şi 13 iunie este iarăşi o perioadă bună, pentru că vă face mai prietenoase renunţările şi poate acceptaţi mai uşor să eliminaţi aspectele toxice din viaţa voastră şi obiceiurile de viaţă care nu vă fac bine. Ar fi indicat ca în perioada aceasta să găsiţi un antrenor, să aveţi o persoană care se poate ocupa de voi, sau să aveţi o clinică la care puteţi merge regulat.

De asemenea, o altă perioadă benefică pentru sănătate este chiar retrogradarea lui Mercur în Leu, între 26 iulie şi 19 august. Este un interval bun, pentru că vă ajută să faceţi investigaţii mai complexe şi să fiţi un pic mai receptivi la terapii neconvenţionale. Poate că e bine să aşteptaţi ca Mercur să iasă din retrogradare pentru a vă da acordul pentru un anumit timp de tratament, şi asta se întâmplă după 19 august, când aţi sedimentat toate informaţiile care vă vin.

Aşa că zona iulie-august, este foarte bună pentru a călca pragul mai multor cabinete, şi pentru a face mai multe investigaţii, dar deciziile finale şi analiza tuturor datelor este indicat să o faceţi după 19 august.

Este posibil şi ca un tratament importat, chiar în afara oraşului sau ţării, unde întâlniţi nişte terapeuţi mai speciali, să vă ajute considerabil. Aceste deplasări cu scopul de a vă corecta sănătatea sunt binevenite în perioada vacanţei, iulie-august, de exemplu.

Un alt moment important este tranzitul planetelor prin Scorpion, în lunile octombrie-noiembrie, pentru că, de asemenea, vă invită să fiţi un pic mai atenţi la semnalele subtile ale corpului şi la legile pe care le încălcaţi şi care duc la pierderea vitalităţii şi a sănătăţii. Aceste pierderi pot surveni prin excesele pe care le faceţi, prin neglijenţele acumulate și practicate de-a lungul timpului, prin indolenţă şi amânările pe care le practicaţi şi care v-au făcut să treceţi prea superficial peste nişte semnale de alarmă, fapt ce a dus la acumularea unor probleme.
Pe de altă parte, luna decembrie poate fi benefică pentru sănătate, prin tranzitul lui Venus în Scorpion, pentru că poate să aducă, dacă aţi luat măsuri la timpul potrivit, o veste bună cu privire la sănătate, o schimbare de 180 de grade în cazul în care aţi fost cuminţi şi v-aţi ţinut de tratament.

De asemenea, intrarea lui Jupiter în semnul vostru zodiacal, din 8 noiembrie, anunţă pentru un an de zile protecţie astrală în ceea ce priveşte sănătatea. Şi ca să vă bucuraţi de această protecţie astrală, și să nu o consumaţi pe vindecare, e bine să fiţi grijulii în 2018 – să vă rezolvaţi toate problemele, astfel încât Jupiter să vă aducă vitalitate, energie şi chiar tinereţe şi nu să-i risipiţi energia pentru a vă repara.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*