Horoscop 2018 Sanatate Scorpion

Horoscop 2018 Scorpion
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:57 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Scorpion este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

 

Anul 2018 vine cu un tranzit destul de dificil al lui Marte în Vărsător, care se întinde pe o lungă perioadă de timp, din 15 mai până pe 15 noiembrie. Foarte importantă este retrogradarea astrului în zodie, între 27 iunie şi 28 august, fiind unul din tranzitele devitalizante.

De asemenea, Marte poate să declanşeze nişte crize legate de sănătate mai ales acolo unde vizează comportamente, atitudini, acţiuni, care nu sunt deloc sănătoase pentru voi şi pe care le faceţi poate în mod curent de multă vreme. Este vorba, deci despre un anumit stil de viaţă, care de fapt, vă poate provoca neplăceri în 2018, deşi se anunţa lipsit de gravitate. Un anumit fel de a vă alimenta, de a dormi, de a vă mişca, tot ceea ce ţine de stilul vostru și comportamentul de zi cu zi, care ajunge la o limită. S-ar putea să nu aveţi nişte semnale foarte clare, și de aceea e mai bine să fiţi atenţi pe cât puteţi la semnalele corpului, pentru a traversa mai uşor acest tranzit. Marte în Vărsător mai poate să vă dea probleme circulatorii, de elasticitate a vaselor, probleme legate de depuneri de grăsime pe vasele de sânge şi de când intră în Vărsător, din 15 mai şi până pe 27 iunie, pot exista mici semnale la care e bine să fiţi atenţi.

Mai departe, retrogradarea lui Marte din 27 iunie este destul de supărătoare şi vă poate chiar imobiliza pentru o vreme, astfel încât să odihniţi corpul. De asemenea, şi Saturn în Capricorn este una din poziţiile devitalizante şi care vă lipseşte de mobilitate. De aceea, aceia dintre voi care au probleme cu greutatea, sau probleme cu circulaţia, probleme arteriale, pot constanta că au ajuns la o limită şi că este nevoie de mai multă atenţie şi chiar de un tratament mai serios.

Problema greutăţii se poate pune şi din cauza lui Jupiter în semnul vostru zodiacal. Jupiter a intrat în Scorpion încă din toamna anului 2017 şi până pe 8 noiembrie 2018, cât stă în Scorpion, vă atrage atenţia asupra modului în care trataţi plăcerile vieţii. Asta pentru că le puteţi cultiva excesiv iar una din plăcerile Scorpionului este mâncarea şi de multe ori şi comoditatea, cu alte cuvinte, lipsa de mişcare. Lucrurile acestea, oricât de mult v-ar face plăcere, trebuie să recunoaşteţi că poate sunt excesive şi au devenit toxice. De aceea, este indicat să renunțați la excese și la a vă forța corpul. Totuși, este necesar să deveniți mai mobili în 2018, chiar dacă Marte retrograd vă atrage atenţia că poate picioarele voastre şi corpul nu sunt pregătite să susţină un mare efort. Nu trebuie să renunţaţi şi încercați să mobilizaţi treptat organismul, menajând articulaţiile, picioarele, muşchii şi sistemul circulator. Poate fi revoluţionară această abordare a sănătăţii prin prisma mobilităţii corporale.

De altfel, şi Uranus în Taur vă ajută ca în următorii 7 ani să deveniţi o persoană mult mai tonică, mai vivantă şi mai mobilă. Sigur, lucrurile nu trebuie să se întâmple toate în 2018, dar dacă nu aveţi mari probleme de sănătate, de ce să nu dați startul de pe acum? În schimb, pentru aceia dintre voi care sunteți înaintaţi în vârstă sau ați stat prea mult la birou sau lipiţi de canapea, această regândire a ordinii de viaţă, în care faceţi loc sportului şi unei alimentaţii sănătoase, trebuie să se facă treptat. De asemenea, Uranus în Taur poate vorbi şi de o relaţie foarte inspirată cu un terapeut pe care îl îndrăgiţi şi care vă poate da sfaturi foarte bune. Puteți apela, astfel, la un terapeut holistic sau la nişte tehnici medicale inovative şi avangardiste.

Lucrul acesta se poate întâmpla mai ales când Uranus retrogradează în Berbec, se retrage din Taur şi reintră în Berbec, în spaţiul sănătăţii în harta voastră, în perioada 7 noiembrie – 6 ianuarie 2019. Aveți de-a face cu o retrogradare foarte bună mai ales pentru aceia dintre voi născuţi la final de zodie, dar nu numai. Uranus reîntors în Berbec la final de an, între 7 noiembrie 2018 şi 6 ianuarie 2019, dă un ultim impuls, curaj şi chef acelora dintre voi care ați tot amânat să vă luați în serios problemele de sănătate, sau să luați nişte măsuri cu adevărat radicale şi transformatoare. Chiar dacă în ultimii ani poate aţi mai încercat tot felul de diete, de experienţe şi aţi avut diverse rezultate cu ele, poate nu aţi avut consecvenţă şi coerenţă. Aveţi nevoie de un program riguros pe care să-l urmaţi zi de zi şi poate nu este suficient să ţineţi nişte luni, nişte ani o anumită dietă, ci trebuie să devină un stil de viaţă. Ei bine, Uranus vrea această schimbare radicală a stilului de viaţă şi întoarcerea lui în Berbec vorbeşte despre faptul că pentru a putea merge mai departe este imperios necesar să faceţi aceste schimbări definitive. De aceea poate că şi relaţia cu un terapeut de încredere, care să fie ca un fel de antrenor, stimulent sau inspiraţie pentru voi, ajută foarte mult şi e bine să-l găsiţi şi să-l cultivaţi.

Aşa încât, anul 2018 pune foarte mult accent pe mişcare, indiferent care este problema de sănătate, întrucât riscurile pe care le aduce orice lâncezeală și orice imobilitate, nu fac decât să complice lucrurile şi pot să dea efecte secundare neplăcute. Aşa încât, indiferent care este afecţiunea voastră, sau sensibilitatea ori slăbiciunea în acest moment, trebuie să vă mobilizaţi corpul din punct de vedere fizic. În orice caz, trebuie să-l ajutaţi să-şi menţină starea de energie şi de vitalitate prin mişcare.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*