Horoscop 2018 Sanatate Taur

Horoscop 2018 Taur
Scris de HoroscopTV
01 Ian 2018, 6:46 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Horoscop 2018 Sanatate Taur este ghidul tau pentru nou an, in care afli care sunt momentele benefice pentru corpul tau, dar si care sunt capcanele care pot sa dauneze starii tale de bine. Te invitam sa citesti aceasta analiza astrologica, semnata Camelia Patrascanu.

Luna ianuarie poate fi o lună dedicată investigaţiilor medicale. Este o bună perioadă, chiar până la mijlocul lunii februarie, pentru a culege informaţii despre starea voastră corporală. De asemenea, mulţi dintre voi pot fi atraşi de diverse tipuri de medicină de import, acupunctură de exemplu, sau tehnici de vindecare promovate de terapeuţi din alte ţări.

O altă perioadă importantă pentru sănătatea voastră este luna martie. Astfel, întreaga lună, prin prezenţa lui Venus, a lui Mercur şi a Soarelui în Berbec, vă invită să fiţi mai grijulii şi mult mai atenţi cu semnalele pe care vi le transmite corpul. Poate fi de asemenea o perioadă cu energie mai scăzută, cu vitalitate mai slabă şi chiar se recomandă ca în luna martie să vă odihniţi mai mult iar somnul să fie de mai bună calitate. Veţi avea nevoie de această energie pe care o acumulaţi acum pentru toată perioada primăverii şi chiar pentru tot parcursul anului.

De asemenea, un tranzit foarte bun în aprilie vă ajută să vă simţiţi plini de energie şi vitali. Lunile aprilie și mai vă ajută să rezonaţi cu tranzitele astrale din semnul vostru zodiacal – Mercur, Soare şi Venus – şi să vă bucuraţi de o bună energie.

Un alt pasaj important pentru sănătatea voastră este luna iulie, prin tranzitul lui Mercur în Leu, dar şi prin retrogradarea acestui astru în Leu, în perioada 26 iulie – 19 august.

Trebuie să fiţi un pic mai atenţi la obiceiurile de viaţă care vă fac să pierdeţi energie, în primul rând cele legate de dietă şi de somn. Trebuie reanalizate în special obiceiurile de seară, pentru a vedea dacă nu cumva cina prea târzie sau mesele prea bogate vă fac rău şi vă agită pentru somnul de noapte.

Pe de altă parte vă puteți confrunta cu relaţii de familie deloc benefice, care vă consumă psihic. Așa încât este binevenită o schimbare de atitudine si este recomandat să evitați discuţiile contradictorii și frământările care nu au ca rezultat vreo soluţie. Veți putea astfel instala o stare de linişte, de calm şi de tihnă în cămin.

Din fericire, Venus în Balanţă, în perioada 7 august – 10 septembrie, este benefică pentru voi, aceasta fiind perioada care aduce soluţii, terapii potrivite, investigaţii care au claritate şi care pot să contureze un diagnostic precis şi un tratament adecvat pentru voi. Până pe 10 septembrie vă bucurați de o perioadă foarte bună pentru vindecare, urmând ca finalul de an, (mai precis luna noiembrie şi prima jumătate a lunii decembrie), să fie foarte potrivit pentru a renunţa la obiceiuri nesănătoase.

Finalul de an este foarte bun pentru a vă informa, citi sau pune cap la cap informaţii inclusiv din fişele voastre medicale, dezvoltându-vă astfel înțelegerea asupra grijii pentru propriul corp.

Această cunoaştere medicală pe care o căpătaţi pe baza experienţelor clinice pe care le-aţi avut de-a lungul timpului vă ajută să înţelegeţi că vă puteţi păstra sănătatea, tinereţea chiar, vigoarea, puterea fizică, dacă înţelegeţi să vă compuneţi un orar de viaţă capabil să vă conserve cât mai mult energia.
Această rutină este importantă pentru că din 2019, pentru o perioadă de şapte ani, Uranus va sta în semnul vostru zodiacal. Deși astrul este mare aducător de energie şi vitalitate, trebuie să veniți în sprijinul lui și să sustineți acest dinamism printr-un un corp sănătos.

Aşa încât, dacă vă reparaţi problemele de sănătate, mulţi dintre voi puteţi să vă simţiţi ca în cei mai buni ani, sau să traversaţi o perioadă de şapte ani în care aveţi o formă fizică de invidiat.

Disclaimer, deci musai de analizat:

Ne bucura nespus interesul vostru pentru articolele HoroscopTv.ro si entuziasmul cu care le impartasiti. Suntem direct interesati de si sustinem accesul liber la informatie si de aceea va incurajam sa preluati articolele noastre pe blogurile si site-urile voastre, sperand ca impreuna, vom putea construi o comunitate onesta, libera, si informata. Asa incat, daca doresti sa preiei acest articol, sub orice forma, contacteaza-ne mai intai fie la adresa de email officehtv@horoscoptv.ro, fie la numarul de telefon 0722 121 811. Asta pentru ca acest articol se afla sub propietatea intelectuala a Horoscoptv.ro. Sa fiti inspirati, cu drag, Echipa HoroscopTv.ro

Camelia Patrascanu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: ,

Comentarii

*