Secretul umbrei

shadow-effect-efectul-umbrei-edited
Scris de Camelia Patrascanu
07 Mar 2016, 7:42 PM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

O sa va emotioneze si o sa va inspire acest documentar exceptional. Dar mai mult, o sa va vindece. Pentru ca filmul, condus de autoarea Debbie Ford (puteti comanda cartile sale din magazinul nostru), vorbeste de traumele noastre, de copilarie si relatia cu parintii, despre cum vedeam lumea si negandeam sa ocupam un loc in ea, despre modul in care am incercat sa ne adaptam vietii, familiei, societatii si ranile pe care le-am capatat in stradania de a ne conforma pentru a ne sustine in viata si a ne asigura existenta.

Debbie ne explica sursa actualelor noastre nemultumiri si probleme (legate de sanatate sau de conditia financiara, de succesul profesional sau de situatia conjugala, de relatia cu parintii ori copiii) si ne arata ca pentru a le depasi ne ajuta sa intelegem sursa lor. Ne arata ca desi drama e personala (nimeni nu sufera ca noi pentru ca doar noi traim in locul nostru), situatiile de viata sunt asemanatoare. Practic, toti suntem urmasii unor suferinte si viata noastra este asa cum este pentru ca am trecut prin durere. Oferindu-ne intelegere, ne ofera si solutii. Iar ele sunt la indemana noastra si probabil multi deja le aplicam intuitiv.
Filmul are o mare putere vindecatoare si inspiratoare!

Va astept aici intrebarile si nedumeririle pe temele din film. Daca va contrariaza ceva sau nu intelegeti un concept ori dezaprobati o afirmatie /teorie, comentati aici si ii vom gasi impreuna raspuns. Comentariile voastre nu fac decat sa imbogateasca prin explicatii acest documentar, netezind calea si fiind de folos calatorior in labirintul Luminii.

Vizonare placuta!

~✧~

trailer The Shadow Effect

~✧~

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: , , , ,

Comentarii

*