Voteaza-ti Viziunea! – Curs scurt de metafizica electorala

viziune_metafizica_electorala
Scris de Camelia Patrascanu
11 Oct 2015, 10:33 AM

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Legea Atractiei si celelalte legi hermetice imi spun ca viitorul este modelabil. Ca il pot modela cu usurinta, daca stiu cum sa o fac. Ca imi pot crea realitatea dorita, ca imi pot implini visele.

Cand visele sunt corecte, adica aliniate cu fiinta mea si destinul meu, atunci simt bucurie, entuziasm, insufletire si ma gandesc mai mult la placerea de a-mi cladi visul si mai putin la rasplata finala.

Cand visul e corect, intotdeauna stiu sa bag in traista ce imi ofera Dumnezeu.

O cunostinta imi spune ca ii e sila de policitica si candidati.

Mie nu imi e sila. Cum sa-mi fie sila de Romania, de Viata?

Oamenii sunt cum sunt. Insa dincolo de toate astea, eu am propria viziune despre fericire. Si trebuie sa folosesc instrumentele pe care Viata mi le pune la indemana, cat mai ingenios cu putinta, pentru a-mi materializa VIZIUNEA.

Votul poate fi unul dintre aceste instrumente.

De aceea, in primul rand, ma duc la vot. Inteleg ca apatia, delasarea imi otravesc fericirea.

Apoi, indiferent cu cine votez, votez PRO.

Nu conteaza ce intentii declarate are candidatul meu, eu imi creez imaginea viitorului pe care il doresc pentru mine, pentru semenii mei, pentru Romania. Inclusiv pentru cei care voteaza altfel decat mine.

Cand am o VIZIUNE clara si puternica, presedintele ales, indiferent cine e, va contribui la viziunea mea. Daca nu direct si din proprie vointa, atunci prin concursuri de imprejurari, prin curentul istoriei sau prin vreun joc politic inexplicabil care imi creeaza instrumente pentru implinirea imaginii despre propria mea implinire.

Cumva, presedintele va deveni agentul destinului meu.

Pana la urma nu conteaza cat de genial e presedintele, ci cum se amalgameaza in bolul vietii toate influentele acestei tari si cum pot face eu ca aceste rezultante sa ma impinga in sus, in sensul menirii mele.

Votez VIZIUNEA!

PROechilibru, PROabundenta, PROintelegere, PROmediu, PROrespect, PROeconomie, PROcivism, PROemancipare, PROeducatie, etc,etc,etc.

Pun stampila pe numele care mi se pare ca ma poate duce mai lesne la implinirea ei. Imi pun toate sperantele nu in cel ales de mine, ci in propria mea fiinta! In fond, fericirea mea depinde de mine. Pentru ca eu o traiesc, nu cel votat de mine.

Il votez pe cel care cred ca se apropie cel mai mult de VIZIUNEA MEA. Dar stiu ca, in fond, nu el conteaza atat de mult. Pentru ca, oricare dintre candidati devine presedinte, el devine agent al implinirii viziunii mele.

De aceea imi votez VIZIUNEA cand pun stampila pe un nume. Si nu astept de la acel nume mai mult decat astept de la mine. Cand imi votez VIZIUNEA pot sa optez in particular pentru unul dintre candidati, dar nu fac greseala de a lega implinirea viziunii mele despre viitor de acel candidat. Pentru ca, poate nu se va ridica la inaltimea visului meu.

De aceea, dincolo de numele unui candidat, eu votez tot ceea ce eu consider acum ca fiind valoros pentru toata natiunea, indiferent de optiunea politica.

Fiecare cetatean care are o viziune a binelui Romaniei nealimentata de ura sau frica, va crea un contur al viitorului.

Un popor cu o viziune puternica a viitorului si a fericirii sale isi va crea presedintele care sa il duca spre acea fericire.

De aceea nu imi permit sa urasc pe vreunul dintre candidati. Cum as putea face asta! Fiecare dintre ei poate deveni agentul implinirii visului meu. Eu sustin in ei partea din fiinta lor care imi serveste viziunea. Acea parte din ei o creditez.

De-a lungul vietii mele, presedintii pe care ii voi alege vor fi doar agentii destinului meu. De aceea, votul meu nu e pentru ei. E pentru VIZIUNEA mea.

Imi votez VIZIUNEA! Pun in stampila aceea toata concentrarea si visul meu. Si apoi continuu sa-mi sustin VIZIUNEA!

Fac din viata un permanent joc, o scena a creatiei, folosind orice imi aduce viata in cale, ca pe un instrument de implinire si fericire. “Dansez” cu intamplarile vietii si merg mai departe in ritmul inimii mele!

Camelia Patrascanu

~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~ ✧ ~

Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail
Tags: Nu exista taguri alocate.

Comentarii

*